!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξύλο στο μετρό

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Casper -

Re: Ξύλο στο μετρό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιαν 2021, 23:39
Πτολεμαίος έγραψε: 18 Ιαν 2021, 23:37
Παιδιά, εχει απόλυτο δίκιο ο σταβμανρ εδώ.
Άρα και η μανα του ξυλοφορτωμενου να παει να μαχαιρώσει τα κωλοπαιδα που έδειραν το γιο της; Έχει κ αυτή προνόμιο να μη σκέφτεται ψύχραιμα. Κ εγώ ως πατέρας θα αρχίσω το εμπόριο ηρωίνης για το καλό των παιδιών μου να βγάλω κανα φράγκο να πάνε ιδιωτικό. Για το καλό των παιδιών μου, μην κρίνετε, δε σκέφτομαι ψύχραιμα :g030:
Ακριβώς έτσι (σε όλα). Δεν σου έχει τύχει να κινδυνεύουν τα παιδιά σου και φυσικά σου εύχομαι να μην συμβεί ποτέ. Αλλά ναι, έτσι ακριβώς είναι. Χάνεις κάθε αίσθηση και ξεφτυλίζεσαι χωρίς όρια, χωρίς καν να σε νοιάζει. Ποτέ δεν θα έκρινα έναν γονέα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Winston Smith έγραψε: 18 Ιαν 2021, 23:47
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 23:44 Γιά τούς Μπάτσους λέω.....πού γαμάνε κόσμο στό ξύλο καί δεν τρέχει μία.....

τήν ίδια αποψη με αυτά πού έγραψες έχεις ;;;

Καί μιάς καί μέ ξανάφερες πές μου καί αν σούδιναν τα λεφτά πού γουστάρεις....

θα γινόσουν ποτε μπάτσος ;;;
Η γνώμη μου είναι ότι η αστυνομία θα πρέπει να ασκεί την ελάχιστη δυνατή και νόμιμη βία. Όποιος αστυνομικός ασκεί βία καταχρηστικά δεν θα πρέπε να είναι αστυνομικός. Σε κάλυψα;

.

Μερικώς.....δεν απάντησες στήν 2η ερώτηση..... :roll:

Περιμένω τις επόμενες φορές πού θά υπάρχει καταχρηστική μπατσοβία νά γράφεις αυτά πού προέγραψες.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

- Casper - έγραψε: 18 Ιαν 2021, 23:54
Άρα και η μανα του ξυλοφορτωμενου να παει να μαχαιρώσει τα κωλοπαιδα που έδειραν το γιο της; Έχει κ αυτή προνόμιο να μη σκέφτεται ψύχραιμα. Κ εγώ ως πατέρας θα αρχίσω το εμπόριο ηρωίνης για το καλό των παιδιών μου να βγάλω κανα φράγκο να πάνε ιδιωτικό. Για το καλό των παιδιών μου, μην κρίνετε, δε σκέφτομαι ψύχραιμα :g030:
Ακριβώς έτσι (σε όλα). Δεν σου έχει τύχει να κινδυνεύουν τα παιδιά σου και φυσικά σου εύχομαι να μην συμβεί ποτέ. Αλλά ναι, έτσι ακριβώς είναι. Χάνεις κάθε αίσθηση και ξεφτυλίζεσαι χωρίς όρια, χωρίς καν να σε νοιάζει. Ποτέ δεν θα έκρινα έναν γονέα.
Ποια μαχαιρώματα βρε σεις;
Έλεος. :lol:

Εδώ λέμε ότι η γυναίκα βλέπει το συμβάν ως λάθος και προσπαθεί να προσατέψει τα παιδιά της από καταδίκη που θα σφραγίσει οριστικά την ένταξή τους στην άλλη πλευρά.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Η γυναίκα να κοιτάζει να αναθρέψει σωστά τα παιδιά της αντί να κυνηγάει τεκνα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 23:56 Μερικώς.....δεν απάντησες στήν 2η ερώτηση..... :roll:

Περιμένω τις επόμενες φορές πού θά υπάρχει καταχρηστική μπατσοβία νά γράφεις αυτά πού προέγραψες.....
Όχι δεν θα γινόμουν αστυνομικός, έχω σκιλλς με τα οποία μπορώ να κάνω μια πολύ πιο ευχάριστη δουλειά που πληρώνει καλά. Ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως. Για ό,τι άλλο χρειαστείς μη διστάσεις να με ξανακουοτάρεις με άσχετες με το θέμα ερώτησεις.
- Casper -

stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2021, 23:57

Ποια μαχαιρώματα βρε σεις;
Έλεος. :lol:

Εδώ λέμε ότι η γυναίκα βλέπει το συμβάν ως λάθος και προσπαθεί να προσατέψει τα παιδιά της από καταδίκη που θα σφραγίσει οριστικά την ένταξή τους στην άλλη πλευρά.
Γενικά μιλάει, γενικά απαντάω. Όταν είσαι σε πανικό για κάτι που αφορά τα παιδιά σου, ναι θα κάνεις διάφορα ακραία ακριβώς γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς καν λογικά. Και θα υπομένεις και πράγματα που σε ξεφτυλίζουν σαν άνθρωπο και υπό άλλες συνθήκες ποτέ δεν θα έκανες. Γι' αυτό λέω πως δεν είμαι σε θέση εγώ να κρίνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Γονείς εννοείς αυτά τα μουνόπανα πού έφαγαν τα δάνεια καί χρέωσαν τά παιδιά τους γιά 100 χρόνια ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:01
Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:27
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:00 Επίσης θεωρώ ότι δεν το χειρίστηκε λεκτικά το θέμα καλά. Δεν χρειάζονται εκφράσεις του στυλ "έτσι κάνετε σπίτι σας;". Αν τους έλεγε "κατεβάστε παρακαλώ τα πόδια σας και βάλτε μάσκες παιδιά" αφού τους γνωστοποιουσε την ιδιοτητα του, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να συμμορφωθουν. Αν πάλι όχι, τότε να ακινητοποιουσε το συρμό και να φώναζε σεκιουριτι.
αν ισχυει οτι μιλησε ετσι τολμω να πω οτι συμφωνω :oops:
Έτσι είπε ο ίδιος. Αφού λοιπόν τους μίλησε έτσι (προφανώς επειδή ήταν ανήλικα) γιατί έκατσε μετά να τις φάει; εκεί είναι η ένσταση μου. Όταν είσαι σε μια δουλειά συμπεριφερεσαι προς τους πελάτες το ίδιο ανεξαρτήτως ηλικίας. Σεκιουριτας είμαι και γω. Αντιμετωπίζω (well, αντιμετώπιζα προ κορονοιου) πιτσιρίκια καθημερινώς. Το 90% των περιπτώσεων δεν χρειάζεται καν να μιλήσω. Κουνάω το δείκτη δεξιά-αριστερά με χαμόγελο τύπου μπρο, για να υποδηλωσω ότι αυτό που κανει/κάνουν εκείνη την ώρα δεν επιτρέπεται. Σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλκευομαι την μικρή τους ηλικία να το παίξω μάγκας, ξέρεις γιατί;
Γιατί υπήρξα και γω πιτσιρικάς και έχω built in μια συμπάθεια προς τα νεαρά άτομα.
θελω να επαναφερω το παραπανω ποστ με το οποιο συμφωνω απολυτα ... η διαχειρηση και η εμπειρια μετρανε παντου
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

- Casper - έγραψε: 18 Ιαν 2021, 23:54 Ακριβώς έτσι (σε όλα). Δεν σου έχει τύχει να κινδυνεύουν τα παιδιά σου και φυσικά σου εύχομαι να μην συμβεί ποτέ. Αλλά ναι, έτσι ακριβώς είναι. Χάνεις κάθε αίσθηση και ξεφτυλίζεσαι χωρίς όρια, χωρίς καν να σε νοιάζει. Ποτέ δεν θα έκρινα έναν γονέα.
τι βλακείες γράφονται. Ίδρυμα με το ιώτα κεφαλαίο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Casper -

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 19 Ιαν 2021, 00:04

.

Γονείς εννοείς αυτά τα μουνόπανα πού έφαγαν τα δάνεια καί χρέωσαν τά παιδιά τους γιά 100 χρόνια ;;;

.
Ας συμπληρώσω. Ποτέ δεν θα έκρινα έναν γονέα που έκανε ακραία πράγματα νομίζοντας πως βοηθάει τα παιδιά του.
- Casper -

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Ιαν 2021, 00:05
- Casper - έγραψε: 18 Ιαν 2021, 23:54 Ακριβώς έτσι (σε όλα). Δεν σου έχει τύχει να κινδυνεύουν τα παιδιά σου και φυσικά σου εύχομαι να μην συμβεί ποτέ. Αλλά ναι, έτσι ακριβώς είναι. Χάνεις κάθε αίσθηση και ξεφτυλίζεσαι χωρίς όρια, χωρίς καν να σε νοιάζει. Ποτέ δεν θα έκρινα έναν γονέα.
τι βλακείες γράφονται. Ίδρυμα με το ιώτα κεφαλαίο.
Το ξέρω πως διαφωνείτε. Λογικό.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

- Casper - έγραψε: 19 Ιαν 2021, 00:05
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 19 Ιαν 2021, 00:04

.

.
Ας συμπληρώσω. Ποτέ δεν θα έκρινα έναν γονέα που έκανε ακραία πράγματα νομίζοντας πως βοηθάει τα παιδιά του.
Εσένα κινδυνέψανε ποτέ τα παιδιά σου ρε σκατό; :D

Δύο ποστ από το τέλος διάβασα μόνο και ήθελα κατ' ευθείαν να σου μπράβο. Έχεις υγιή και καλή και ανθρωπιστική σκέψη.

Προφανώς θα έγινε κάτι με τη μαμά των παιδιών και κάποιοι εδώ θα την κρίνανε και με το ύφος τους θα αξιώνανε η μάνα των παιδιών να ακολουθεί την κοινή γνώμη για να είναι σωστή και να μην την κράξουνε κι εσύ διαφωνείς με αυτό.
Ε; Το βρήκα; :D

Πάω να διαβάσω κι άλλα.

Εσύ πάντως μ' αρέσεις
Spoiler
Θες να τα φτιάξουμε; :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 19 Ιαν 2021, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Νέο βίντεο. Β' Ημιχρόνιο.

Σφαχτείτε!

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Μερικές σκόρπιες σκέψεις.

Τα όσα είπαν οι γονείς μάλλον κακό έκαναν, παρά καλό. Δηλαδή το γκελ στην κοινή γνώμη είναι άκρως αρνητικό.

Από κει και πέρα και σεβόμενος την κατάσταση και το ψυχολογικό φορτίο, δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι κανείς τόσο αυστηρός μαζί τους. Βλέπουν ότι τα παιδιά τους κινδυνεύουν να καταστραφούν και ίσως μιλούν και δρουν σπασμοδικά. Δεν ξέρω πόση ψυχραιμία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που δεν είναι μαθημένος να μιλάσει σε δημοσιογράφους κάτω από τέτοια πίεση. Μπορεί να πουν απίστευτες βλακείες υπό τέτοιες συνθήκες.

Ο δικηγόρος με μια πρώτη ματιά δε μου γέμισε το μάτι. Τον βλέπω να τους στέλνει ακόμα πιο βαθειά. Αν αυτός δασκάλεψε μάνα και πατέρα, τσάμπα τα λεφτά που παίρνει.

Ο σταθμάρχης με βάση μόνο όσα φαίνονται στο βίντεο είχε λόγους να είναι προσβεβλημένος (μπουνιά και αναψυκτικό) αλλά δεν χειρίστηκε την κατάσταση με καθαρό μυαλό, ούτε επαγγελματικά. Βεβαίως ό,τι και να τους είπε δεν μπορεί κατά τη γνώμη μου να δικαιολογηθεί η κλωτσοπατινάδα που ακολούθησε.

Εντυπωσιακό το πόσο εύκολο είναι αν πέσεις κάτω να φας μπόλικο ξύλο χωρίς να μπορέσεις να αντιδράσεις.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

nostromos έγραψε: 19 Ιαν 2021, 00:04
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:01
Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιαν 2021, 19:27

αν ισχυει οτι μιλησε ετσι τολμω να πω οτι συμφωνω :oops:
Έτσι είπε ο ίδιος. Αφού λοιπόν τους μίλησε έτσι (προφανώς επειδή ήταν ανήλικα) γιατί έκατσε μετά να τις φάει; εκεί είναι η ένσταση μου. Όταν είσαι σε μια δουλειά συμπεριφερεσαι προς τους πελάτες το ίδιο ανεξαρτήτως ηλικίας. Σεκιουριτας είμαι και γω. Αντιμετωπίζω (well, αντιμετώπιζα προ κορονοιου) πιτσιρίκια καθημερινώς. Το 90% των περιπτώσεων δεν χρειάζεται καν να μιλήσω. Κουνάω το δείκτη δεξιά-αριστερά με χαμόγελο τύπου μπρο, για να υποδηλωσω ότι αυτό που κανει/κάνουν εκείνη την ώρα δεν επιτρέπεται. Σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλκευομαι την μικρή τους ηλικία να το παίξω μάγκας, ξέρεις γιατί;
Γιατί υπήρξα και γω πιτσιρικάς και έχω built in μια συμπάθεια προς τα νεαρά άτομα.
θελω να επαναφερω το παραπανω ποστ με το οποιο συμφωνω απολυτα ... η διαχειρηση και η εμπειρια μετρανε παντου
Πολύς κόσμος (σχετικά μεγάλος σε ηλικία) σε υπεύθυνες θέσεις, συμπεριφερεται σε ανήλικους διαφορετικά από ότι θα συμπεριφεροταν σε μένα και σε σένα. Αυτό είναι λάθος. Υπήρξα πιτσιρικάς και ξέρω.

Οφείλεις να πηγαίνεις by the book για να μην βρεθείς εκτεθειμένος όπως ο σταθμάρχης τώρα. Αν δεν βρισκόταν στο περιστατικό τα 2 αληταμπουρακια και βρίσκονταν κάποια άλλα παιδιά και λέγανε του (ίσως στραβομανουριαρη) πατέρα τους ότι τους ειρωνευτηκε το σπίτι, πάλι θα είχε πρόβλημα ο σταθμάρχης.
Δεν ήταν και κάνας νεαρός ο σταθμάρχης, 53 χρόνων γάιδαρος ήτανε. Έπρεπε να το χειριστεί λεκτικά καλύτερα, λίγες λέξεις, αποστασιοποιημενος, ευγενικός, να δηλώσει την ιδιότητα του και αν δεν συμμορφωνονταν να καλέσει security/αστυνομία.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”