Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
foscilis έγραψε: 18 Ιαν 2021, 19:11
Ξέρω τι παιδιά έχω, γι' αυτό παλεύω», ανέφερε αρχικά η μητέρα των δύο παιδιών
Δεν ξέρω αν γέλασα περισσότερο με τις δηλώσεις μάνας ή πατέρα. Αυτή είναι η βλαχαραπια μάγκες, σε μια σοβαρή κοινωνία οι γονείς θα ντρεπονταν να βγουν στη γειτονιά. Στο ελλαδεξ βγαίνουν οι γονείς κ υπερασπίζονται τα καθίκια που έχουν αναθρέψει κ έχουν κάνει τομαρια σαν τα μούτρα τους. Το ίδιο θράσος είδαμε και στην περίπτωση της Τοπαλουδη. Έτσι μεγάλωσαν.
βγαίνουν οι γονείς κ υπερασπίζονται
Οχι απλα υπερασπιζεται ... αλλα φταιν ΟΛΟΙ οι αλλοι εκτος απο αυτα . φταιει αυτος που τραβηξε το βιντεο . φταιει ο ελεγκτης . φταιει ο ενας , φταιει ο αλλος ... μονο αυτοι που κλωτσουσαν δε φταινε .
nostromos έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:18
καλο ειναι να μιλανε για ανατροφη μονο οσοι εχουμε παιδια ... και καλο ειναι ποτε να μην λεμε μεγαλα λογια για ανατροφη επιπεδο κτλ ... οι φυλακες ειναι γεματες με τα καλυτερα παιδια ...ποτε δεν ειχανε δωσει δικαιωμα
πού ειδες μεγαλα λογια;
πού ξερεις εσυ οτι οι φυλακισμενοι ηταν τα καλυτερα παιδια;
τι σχέση έχει με το αν ειχαν δωσει δικαιωματα οι φυλακισμενοι με το οτι δινει τωρα δικαιωματα με τις δηλωσεις της αυτη;
δεν εχεις δει στα ρεπορταζ τι δηλωνουνε οι γειτονες μετα απο κανενα φονο για το δραστη...? το πιο ησυχο παιδι
nostromos έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:10
κανενας δεν δικαιολογει τη βια μην τρελαθουμε ... αλλο αυτο και αλλο γιατι η μανα προσπαθει να τα σωσει ... ειναι το ενστικτο της και σαν γονιος καθηκον της
Αν ζητούσε ταπεινά συγγνώμη - έστω και για το θεαθήναι - κάτι θα γινόταν.
Η αντεπίθεση της, ο τσαμπουκάς και τα ψέματα στο βίντεο την καταδικάζουν στα μάτια όλου του κόσμου.
.
ξαναγραφω οτι οι πιτσιρικαδες παιζει να κατηγορηθουνε για αποπειρα ανθρωποκτονιας ...εσυ σαν μεγαλος ανθρωπος ποσες τετοιες μανουρες εχεις δει να κατηγορουνται ως τετοιες ...? η μανα περασε στην αντεπιθεση γιατι αυτο της ειπανε να κανει αυτοι που τη συμβουλευουνε και κατι θα ξερουνε για να εχουνε τετοια τακτικη
Ο εισαγγελέας τους παραπέμπει για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη = κακούργημα.
Η απόπειρα ανθρωποκτονίας νομίζω ότι δεν θα παίξει.
Το πιο πιθανό είναι να καταδικαστούν για πλημμέλημα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 18 Ιαν 2021, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δυστυχώς, ο αριθμός μελλοντικών δυνητικών ντελιβεράδων -με προφίσιενσυ-που θα φέρνουν σε 5 χρόνια φρέντο εσπρέσο με μαύρη στον ελτσαβ, φαίνεται να μειώνεται κατά δύο (2)
Nandros έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:16
Η αντεπίθεση της, ο τσαμπουκάς και τα ψέματα στο βίντεο την καταδικάζουν στα μάτια όλου του κόσμου.
.
ξαναγραφω οτι οι πιτσιρικαδες παιζει να κατηγορηθουνε για αποπειρα ανθρωποκτονιας ...εσυ σαν μεγαλος ανθρωπος ποσες τετοιες μανουρες εχεις δει να κατηγορουνται ως τετοιες ...? η μανα περασε στην αντεπιθεση γιατι αυτο της ειπανε να κανει αυτοι που τη συμβουλευουνε και κατι θα ξερουνε για να εχουνε τετοια τακτικη
Το πιο πιθανό είναι να δικαστούν για πλημμέλημα.
.
Είναι και κάτω των 21, στα πολύ μαλακά θα πέσουν. Παιδιά, παραφερθηκαν λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 18 Ιαν 2021, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
foscilis έγραψε: 18 Ιαν 2021, 19:11
Ξέρω τι παιδιά έχω, γι' αυτό παλεύω», ανέφερε αρχικά η μητέρα των δύο παιδιών
Δεν ξέρω αν γέλασα περισσότερο με τις δηλώσεις μάνας ή πατέρα. Αυτή είναι η βλαχαραπια μάγκες, σε μια σοβαρή κοινωνία οι γονείς θα ντρεπονταν να βγουν στη γειτονιά. Στο ελλαδεξ βγαίνουν οι γονείς κ υπερασπίζονται τα καθίκια που έχουν αναθρέψει κ έχουν κάνει τομαρια σαν τα μούτρα τους. Το ίδιο θράσος είδαμε και στην περίπτωση της Τοπαλουδη. Έτσι μεγάλωσαν.
βγαίνουν οι γονείς κ υπερασπίζονται
Οχι απλα υπερασπιζεται ... αλλα φταιν ΟΛΟΙ οι αλλοι εκτος απο αυτα . φταιει αυτος που τραβηξε το βιντεο . φταιει ο ελεγκτης . φταιει ο ενας , φταιει ο αλλος ... μονο αυτοι που κλωτσουσαν δε φταινε .
μονο που στο δικαστηριο θα πρεπει να εξηγησει και ο ΕΝΗΛΙΚΑΣ καποια πραγματα ... και στις πρωτες δηλωσεις του τον ακουσα να λεει οτι τους ΣΥΓΧΩΡΕΙ ... μεγαλη καρδια
καλο ειναι να μιλανε για ανατροφη μονο οσοι εχουμε παιδια ... και καλο ειναι ποτε να μην λεμε μεγαλα λογια για ανατροφη επιπεδο κτλ ... οι φυλακες ειναι γεματες με τα καλυτερα παιδια ...ποτε δεν ειχανε δωσει δικαιωμα
Εγώ έχω. Μεγάλα λόγια δε λέω, αυτό που λέω είναι ότι η ατάκα "θα κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου" είναι άξια χλευης, ροχαλας, ωμής κουραδας κ εμετου. Εξηγω: ΟΛΟΙ θα κάναμε τα πάντα για τα παιδιά μας. Ενας έμπορος ηρωίνης μπορεί ωραιότατα να σου πει εεεμ ξέρεις μωρε πουλάω πρέζα στα παιδιά σου γιατί εχμμμ κρίμα αλλα έχω κ 3 στόματα να θρεψω, καταλαβαίνεις.. Πώς σου φαίνεται;
Εγώ έχω. Μεγάλα λόγια δε λέω, αυτό που λέω είναι ότι η ατάκα "θα κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου" είναι άξια χλευης, ροχαλας, ωμής κουραδας κ εμετου. Εξηγω: ΟΛΟΙ θα κάναμε τα πάντα για τα παιδιά μας. Ενας έμπορος ηρωίνης μπορεί ωραιότατα να σου πει εεεμ ξέρεις μωρε πουλάω πρέζα στα παιδιά σου γιατί εχμμμ κρίμα αλλα έχω κ 3 στόματα να θρεψω, καταλαβαίνεις.. Πώς σου φαίνεται;
Αν και δεν παρακολούθησα το θέμα, η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη θα είναι μάλλον η κατηγορία, η οποία επιβαρύνεται με βία κατά δημόσιου λειτουργού και ελαφρύνεται πιθανόν λόγω ανηλικότητας. Το ζητούμενο είναι αν το δικαστήριο δεχτεί ή απορρίψει το εύλογο της αγανάκτησης κατά την επίθεση.
Σε τέτοια περίτπωση υπάρχει δυνατότητα μέχρι και πλήρους απαλλαγής. Βέβαια, η δεινότητα των χτυπημάτων μάλλον απομακρύνει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ακόμα δεν έχουμε τα στοιχεία της άλλης πλευράς.
Είδομεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 18 Ιαν 2021, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nandros έγραψε: 18 Ιαν 2021, 22:16
.
Το πιο πιθανό είναι να καταδικαστούν για πλημμέλημα.
.
στο δικαστηριο ο δικηγορος των πιτσιρικαδων θα του αλλαξει τα φωτα του Ενηλικα ... εδω θα ειμαστε
Στο δικαστηριο τυπε θα πανε οι πιτσιρικαδες προικισμενοι με τα βιντεο απ τις καμερες ασφαλειας και κανα 10ρια ατομα μαρτυρες απο το βαγονι που ητανε μεσα και λεγανε θα τον σκοτωσουν καντε κατι . οποτε και γαμω τη μανα σας που πηδιεται με τον ταδε ( for the science ) να τους ειπε αθωοι δε βγαινουν .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 18 Ιαν 2021, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο δικαστηριο τυπε θα πανε οι πιτσιρικαδες προικισμενοι με τα βιντεο απ τις καμερες ασφαλειας και κανα 10ρια ατομα μαρτυρες απο το βαγονι που ητανε μεσα και λεγανε θα τον σκοτωσουν καντε κατι . οποτε και γαμω τη μανα σας που πηδιεται με τον ταδε ( for the science ) να τους ειπε αθωοι δε βγαινουν .
αν αυτο πιστευεις οτι γινεται στα δικαστηρια θα προτεινα να παρακολουθησεις μερικες δικες πρωτα ... και δεν ειπε κανεις οτι θα βγουνε αθωοι ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 18 Ιαν 2021, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.