δεν βεβαιωνόταν ότι έχει κλείσει το τηλ προτού πει "αρχιδάκι"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ειλικρίνεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: ειλικρίνεια
νομίζω το πρόβλημα ειναι συνεπαγωγής.
Έχεις παρακολουθήσει 3εις μήνες, και για κάποιο λόγο αναρωτιέσαι αν ειναι ειλικρινές να γράψεις οτι ξέρεις ρώσικα. Γιατί δεν γράφεις απλά ότι έχεις παρακολουθήσει 3εις μήνες;
Έχεις παρακολουθήσει 3εις μήνες, και για κάποιο λόγο αναρωτιέσαι αν ειναι ειλικρινές να γράψεις οτι ξέρεις ρώσικα. Γιατί δεν γράφεις απλά ότι έχεις παρακολουθήσει 3εις μήνες;
ως παράδειγμα το έφερα
αλλά ναι, η ακρίβεια που επισημαίνεις, έχει νόημα
αλλά ναι, η ακρίβεια που επισημαίνεις, έχει νόημα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Μα επισήμανα. Ο δικός μου ισχυρισμός είναι ότι οι χαοτικοί άνθρωποι είναι ειλικρινείς.νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 21:20να πεις πού είναι το λάθος για να βοηθήσειςΧαοτικός έγραψε: 17 Ιαν 2021, 21:17 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας χαοτικός τύπος δεν μπορεί να είναι ειλικρινής. Τι λέτε ρε;
Είδα λέει ότι επειδή δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του. Γι αυτό δεν μπορεί να είναι ειλικρινής. μα η τάξη δεν είναι κάτι επιτηδευμένο; έχει ειλικρίνεια η τάξη και δεν έχει ειλικρίνεια η αταξία;
Δεν είμαι ειλικρινής εγώ;
Βεβαίως είναι και το άλλο θέμα. Ότι χαοτικός σημαίνει αυτός που δεν βάλει σε τάξη τις σκέψεις του. Τι να πω;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Hector Buas
Είναι μαθηματικά βέβαιο αυτό?Χαοτικός έγραψε: 17 Ιαν 2021, 21:42Μα επισήμανα. Ο δικός μου ισχυρισμός είναι ότι οι χαοτικοί άνθρωποι είναι ειλικρινείς.νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 21:20να πεις πού είναι το λάθος για να βοηθήσειςΧαοτικός έγραψε: 17 Ιαν 2021, 21:17 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας χαοτικός τύπος δεν μπορεί να είναι ειλικρινής. Τι λέτε ρε;
Είδα λέει ότι επειδή δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του. Γι αυτό δεν μπορεί να είναι ειλικρινής. μα η τάξη δεν είναι κάτι επιτηδευμένο; έχει ειλικρίνεια η τάξη και δεν έχει ειλικρίνεια η αταξία;
Δεν είμαι ειλικρινής εγώ;
Βεβαίως είναι και το άλλο θέμα. Ότι χαοτικός σημαίνει αυτός που δεν βάλει σε τάξη τις σκέψεις του. Τι να πω;
Μπαίνεις ταμείο ανεργίας;
Πες τι δουλειά θες, να ψάχνω κι εγώ.
Πες τι δουλειά θες, να ψάχνω κι εγώ.
Η μαθηματική βεβαιότητα αφορά μαθηματικά αντικείμενα άνου.
Το τι αισθανομαι, το τι πιστευω μπορει να ειναι αποτελεσμα ψευδους. Μην δεν νομιζεις πως στα τελευταια τους, οσοι "τρωγονται" στις ενοτητες τις πολιτικης, δεν θα αναφωνησουν σαν αλλοι Aυγουστοι <<Η κωμωδία τελειωσε. Χειροκροτηστε!>> ;
Αντιλαμβανομαι πως εσυ εχεις στο νου σου αυτη την προσκαιρη ταυτιση, της εικονας που δημιουργουμε και του μερους αυτης που εξαγουμε,μα ακομα και ετσι, εαν εβλεπα τον under να ψιθυριζει μεσω του πληκτρολογιου ενα μικρο-μα εμφανες- "μαλλον", περισσοτερο θα τρομαζα μπροστα στην σκεψη πως η αληθεια του ειναι η ληθη ενος επαναλαμβανομενου ψευδους και αυτο το "μαλλον" ενα μικρο τσιγκλισμα, μια οχληση, ενα παραστρατημα της στιγμης, πρωτου γυρισει στην αληθεια της καθημερινοτητας του...αυτην που τον κανει Under και με παρακινει να τον κουοταρω.
Στα του τοπικ, ισως λογω του παραπανω εχουμε τα εφοδια να θεωρουμε την ειλικρινεια αξια, και να συζηταμε εαν αυτη εχει θεση ως τετοια σε αυτο που αποκαλουμε "την ζωη μας".
υγ
υγ2 θα ηταν ενδιαφερον να συζητηθει και το ζητημα του υφους. Για παραδειγμα η επιτηδευση στο υφος του κειμενου μου, μπορει να χαρακτηριστει ψευδης, με δεδομενο οτι ποτε δεν θα μιλουσα ετσι στην καθημερινοτητα μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 17 Ιαν 2021, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 21:14αυτό λέω μπιρμπιλωμου, με τα ψέματα εκτιθέμεθαNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 21:06
Αυτό να μη το κάνεις, μπορεί και να εκτεθείς σε μια πιθανή συνέντευξη.
ανεπανόρθωτα συνήθως
δεν θα το έκανα
αφού πιάσαμε τις αλήθεις και τις ειλικρίνειες
πείτε του αδιάγνωστου ότι είμαι ψηλό μουνί
Σκεπτικέ, χαοτική είμαι, διεγνωσμένη
.
Αν είσαι Χαοτική.....τότε δέν μπορεί να είσαι ειλικρινής σύμφωνα μέ τό ξεδιπλωθέν σκεφτικό σου.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:20κι όμως, χτύπησε φλέβα
διότι αυτό ακριβώς σκεφτόμουν
ένας άνθρωπος χαοτικός, πώς μπορεί να είναι ειλικρινής
εάν του είναι αδύνατο να βάλει σε τάξη τις σκέψεις και τα
συναισθήματάτου
Γενιάμας, δεν επιθυμούν όλοι να καταθέτουν δημόσια
τις αλήθειεςτους, αυτό εννοώ
Έχει τρία είδη λογισμων, καλό, κακο και λογισμούς ματαιότητας
Έτσι δεν είναι;
Χαοτικοι είναι όλα αυτά τα μάταια, οι μάταιοι λογισμοί
Και κάποιες φορές υπάρχει κι η φαντασία, τα σχέδια
Αλλά ως λογισμους μπορείς να αποφευγεις τους ματαιους που είναι κι αυτοί που υποφέρουν πολυς κοσμος
bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 22:22νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:20κι όμως, χτύπησε φλέβα
συναισθήματάτου
Έτσι δεν είναι;
Αλλά ως λογισμους μπορείς να αποφευγεις τους ματαιους που είναι κι αυτοί που υποφέρουν πολυς κοσμος
.
Μα οι Γραφές Μπλού δέ λένε οτι.....Ματαιότης ματαιοτήτων τα ΠΑΝΤΑ ματαιότης ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Ολα ειναι μάταια, εντάξει όμως σε όριοΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 22:36bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 22:22νύχτα έγραψε: 17 Ιαν 2021, 20:20
κι όμως, χτύπησε φλέβα
συναισθήματάτου
Έτσι δεν είναι;
.
.
Γιατί αλλιώς δε θα χρειαστεί κανένας να προκοβει
Όμως εάν εγώ τώρα θέλω να ξεκινήσω να γινω χορεύτρια, η το πιο απλό να κάνω σχέδια τι αμάξι να παρω αν θα πάρω ποτε να το παρω τι χρώμα; Να μη παρω; Αν παρω όμως και κάνω λάθος καλυτερα να περιμένω να πάρω ηλεκτρικό
Ήδη χαος
bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 22:40Ολα ειναι μάταια, εντάξει όμως σε όριοΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 22:36bluerose έγραψε: 17 Ιαν 2021, 22:22
Έτσι δεν είναι;
.
.
Γιατί αλλιώς δε θα χρειαστεί κανένας να προκοβει
Όμως εάν εγώ τώρα θέλω να ξεκινήσω να γινω χορεύτρια, η το πιο απλό να κάνω σχέδια τι αμάξι να παρω αν θα πάρω ποτε να το παρω τι χρώμα; Να μη παρω; Αν παρω όμως και κάνω λάθος καλυτερα να περιμένω να πάρω ηλεκτρικό
Ήδη χαος
.
Τί τραβάτε κι εσείς οι χορεύτριες.....
.
Θέλω να πω είναι μάταιο για μένα τζάμπα φαιά ουσια