Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Με χουφτώνει αλλά για να ξυπνήσω. Δεν μου έχει δώσει δείγματα νεκροφιλιας.
Υπνοφιλιας θες να πεις
δεδομένου ότι αποσύρεται από το βραδινό ποστάρισμα 12 έως 1 τα ξημερώματα περίπου, εμφανίζεται κεφάτη και ?έχοντας πιει καφέ? στις 5-6 παρά τα ξημερώματα, και στο σύντομο απογευματινο διάλειμμα, λογικά 1.μαγειρεύει τα αριστουργήματα που μετά ποστάρει και 2.την επισκέπτεται παρόνομα λόγω λοκντάουν ο πρώηνυν της για τον οποίον μετά γράφει στορυς στο τι σκεφτεσαι και ποσταρει χερουκλα στο φωτογραφιεςσας αφού διαμαρτυρηθεί για τους μη σέβοντες τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κόβιντ,
έχω καταλήξει ότι
δεν κοιμάται
αλλά φορτίζεται μέσω καλωδίωσης όσο βάφει νύχια
Esperos έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:41
Μετά, έχω πέσει και θύμα ομαδικού βιασμού από αεροσυνοδές σε πτήση, με Ολυμπιακή, άδειο το αεροσκάφος, μου έβαλαν μια σαμπάνια και με ξέσκισαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 17 Ιαν 2021, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βλέπω έχουν αρχίσει να πιάνουν οι σπόροι κατά των επίκοινων τύπων, που έσπειρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
LEONAS έγραψε: 17 Ιαν 2021, 16:23
Δηλαδή σε χουφτωνει μόνο για να σε ξυπνήσει;
Προτιμάει το σεξ με μένα ξύπνια από την μαλακία με μένα να κοιμάμαι.
Πώς το ξέρεις αυτό; Έχεις βάλει κάμερα και παρακολουθείς το αρχείο κάθε πρωί;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.