ο κακλαμανακης γιατι δεν μιλαγε ? δεν τον αφηνε η θεια του?Δημοκρατικός έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:18«Απειλούσαν παιδιά για να μη μιλήσουν»: Στήριξη του Νίκου Κακλαμανάκη στη Σοφία Μπεκατώρου
https://www.cnn.gr/ellada/story/250884/ ... mpekatoroy
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπεκατώρου & Μπικοφ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Μπεκατώρου & Μπικοφ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το περιστατικο μαλλον συνεβηEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:55 το σιγουρο ειναι οτι η μπεκατωρου προσπαθει να βγαλει κερδος απο την ολη υποθεση σε αντιθεση με το περιστατικο που ειναι καθολου σιγουρο οτι συνεβη,αυτα ειναι τα δεδομενα
αν δεν συνεβαινε θα το αρνιοταν κατηγορηματικα ο τυπος στην δηλωση του αντι να λεει για φωτογραφιες παιδια και εγγονια
επισης δεν ειναι καθολου δεδομενο οτι η μπεκατωρου παει να βγαλει κερδος απο την υποθεση
αυτο το λες εσυ απο το κλουβιο σου κεφαλι
αν πηγαινε να το δημοσιοποιησει τοτε η απαντηση του μεγαλοπαραγοντα μπορει να ηταν τυπου "ο λογος μου εναντιον του δικου σου, δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα, αθωωνομαι , κανω αγωγη για συκοφαντικη δυσφημιση και σας παιρνω το σπιτι που μενετε μαζι με οτι εχετε σαν αποζημιωση"Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:55αν δεν το επεδιωκε (το κερδος) δεν θα το δημοσιοποιουσε τωρα αλλα οταν ελαβε χωρα
δεν ειναι και απιθανο να μασησει ενα κοριτσακι 20 χρονων σε κατι τετοιο, ειδικα οταν μιλαμε για ελ δικαστηρια
εδω λενε οτι ειχε παει ενα μηνα πριν στον εισαγγελεα και ειχε πει τα ιδια και διαβαζα οτι χτες αποφασισε λεει η εισαγγελια να κινηθει αυτεπαγγελτα
και εσυ το πας για ψυχακι πρωτου μεγεθους εδω και καιρο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- perseus
ο κακλαμανακης γιατι δεν μιλαγε ? δεν τον αφηνε η θεια του?Δημοκρατικός έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:18«Απειλούσαν παιδιά για να μη μιλήσουν»: Στήριξη του Νίκου Κακλαμανάκη στη Σοφία Μπεκατώρου
και να μίλαγε δεν υπήρχε μεταφραστής αλγερινών.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:03Και πολύ καλά κάνεις. Γιατί παραμένεις στο ίδιο δέντρο.
Τα περισσότερα ώριμα μήλα σήμερα, πέφτουν κάτω από πορτοκαλιές.
Και ψάχνονται για το πως βρέθηκαν εκεί.
Τα μήλα της Εσπερίας.![]()
Έτσι εξηγείται. Ο παπάρας.
μακρυά απο κουκυά
Ποιος είναι ο παπάρας;Μπαντάς έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:41ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:03Και πολύ καλά κάνεις. Γιατί παραμένεις στο ίδιο δέντρο.sys3x έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:53
Εγώ μικρός ήμουν πολύ σοβαρό άτομο πάντως, γενικά ήμουν πολύ ώριμος, όσο περνάει ο καιρός χάνω αυτήν την ωριμότητα.
![]()
Έτσι εξηγείται. Ο παπάρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να πει τι;perseus έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:37ο κακλαμανακης γιατι δεν μιλαγε ? δεν τον αφηνε η θεια του?Δημοκρατικός έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:18«Απειλούσαν παιδιά για να μη μιλήσουν»: Στήριξη του Νίκου Κακλαμανάκη στη Σοφία Μπεκατώρου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
σπίτι μου. Στην Αλγερία. Εκεί που είμαστε όλοι όσοι μιλάμε αλγερινά.
Κάτι δικά μου. Μη δίνεις σημασία
μακρυά απο κουκυά
Ε, όσο θα μέτραγε ο λόγος της Μπεκατώρου τότε μπροστά στο κύρος του λόγου του ...θεσμικού δέους, τόσο θα μέτραγε και ο λόγος του Κακλαμανάκη.
Εκτός αν θεωρείς ότι ο πέλεκυς των θεσμικών ατοπημάτων σε εδε, πειθαρχικά κλπ
Μόνον όταν λόγω συγκυριών παίρνει δημοσιότητα το θέμα και δεν μαζεύεται με τυπικές παπαριές, κινούνται άμεσα οι διαδικασίες. Ετεροχρονισμένη ευαισθητοποίηση κλπ κλπ κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες και κατά κάποιο τρόπο νομίζω ότι ισχύει ή μάλλον πιο σωστά το ίδιο παρατηρώ και εγώ στο πεπερασμένο εμπειρικά κοινωνικό μου κύκλο και στον εαυτό μου φυσικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:03Και πολύ καλά κάνεις. Γιατί παραμένεις στο ίδιο δέντρο.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα το ξέρω ότι καταλαβαίνεις, διαφορετικά δεν θα το έγραφα. Αν μη τι άλλο, ο αφελέστατος χρόνος που πίστευα ότι αν γράψω "μήλο" ο άλλος θα καταλάβει "μήλο" και όχι κολοκυθόπιτα ή ασσανσέρ, έχει περάσει.sys3x έγραψε: 17 Ιαν 2021, 14:12Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες και κατά κάποιο τρόπο νομίζω ότι ισχύει ή μάλλον πιο σωστά το ίδιο παρατηρώ και εγώ στο πεπερασμένο εμπειρικά κοινωνικό μου κύκλο και στον εαυτό μου φυσικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 13:03Και πολύ καλά κάνεις. Γιατί παραμένεις στο ίδιο δέντρο.sys3x έγραψε: 17 Ιαν 2021, 12:53
Εγώ μικρός ήμουν πολύ σοβαρό άτομο πάντως, γενικά ήμουν πολύ ώριμος, όσο περνάει ο καιρός χάνω αυτήν την ωριμότητα.
![]()
(:
Η ελπίδα είναι παγίδα.