Αυτό σε σάουναNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:40Πως στην έπεσε; τι έκανε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:33Ήτανε μεγαλύτερη και λίγο μπαζάκι για τα στάνταρντς μου τότε (κλασσικός μάλαξ δεκαξάρης - τώρα θα έμπαινα με πάντες), οπότε έκοψα λάσπη διακριτικά. Δεν έπηξα εάν αυτό ρωτάς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρες θυματα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Αντρες θυματα βιασμου
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βρηκε την ευκαιρία να με ξεμοναχιάσει όταν φύγαν άλλοι δύο που ήταν μέσα. Επρόκειτο για ρωσική σάουνα οπότε τα απόκρυφα μέρη ήταν τυλιγμένα με κάτι σεντόνια, δεν ήμασταν εντελώς γυμνοί όπως σε ολλανδία, γερμανία και σκάντι. Οπότε με διπλάρωσε χασκογελόντας, λέγοντας κάτι μλκίες και πιάνοντάς μου το μπούτιNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:40Πως στην έπεσε; τι έκανε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:33Ήτανε μεγαλύτερη και λίγο μπαζάκι για τα στάνταρντς μου τότε (κλασσικός μάλαξ δεκαξάρης - τώρα θα έμπαινα με πάντες), οπότε έκοψα λάσπη διακριτικά. Δεν έπηξα εάν αυτό ρωτάς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αγχωθηκες ή φοβήθηκες γενικά;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:44Βρηκε την ευκαιρία να με ξεμοναχιάσει όταν φύγαν άλλοι δύο που ήταν μέσα. Επρόκειτο για ρωσική σάουνα οπότε τα απόκρυφα μέρη ήταν τυλιγμένα με κάτι σεντόνια, δεν ήμασταν εντελώς γυμνοί όπως σε ολλανδία, γερμανία και σκάντι. Οπότε με διπλάρωσε χασκογελόντας, λέγοντας κάτι μλκίες και πιάνοντάς μου το μπούτιNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:40Πως στην έπεσε; τι έκανε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:33
Ήτανε μεγαλύτερη και λίγο μπαζάκι για τα στάνταρντς μου τότε (κλασσικός μάλαξ δεκαξάρης - τώρα θα έμπαινα με πάντες), οπότε έκοψα λάσπη διακριτικά. Δεν έπηξα εάν αυτό ρωτάς
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι, αλλά μετά την απέφευγα για να μην έχομε τα ίδιαNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:47Αγχωθηκες ή φοβήθηκες γενικά;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:44Βρηκε την ευκαιρία να με ξεμοναχιάσει όταν φύγαν άλλοι δύο που ήταν μέσα. Επρόκειτο για ρωσική σάουνα οπότε τα απόκρυφα μέρη ήταν τυλιγμένα με κάτι σεντόνια, δεν ήμασταν εντελώς γυμνοί όπως σε ολλανδία, γερμανία και σκάντι. Οπότε με διπλάρωσε χασκογελόντας, λέγοντας κάτι μλκίες και πιάνοντάς μου το μπούτι
Αν στη θέση της ήταν ένας άντρας ντουκι, θα φοβοσουν; αγχωνοσουν πιστεύεις;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:48Όχι, αλλά μετά την απέφευγα για να μην έχομε τα ίδιαNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:47Αγχωθηκες ή φοβήθηκες γενικά;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:44
Βρηκε την ευκαιρία να με ξεμοναχιάσει όταν φύγαν άλλοι δύο που ήταν μέσα. Επρόκειτο για ρωσική σάουνα οπότε τα απόκρυφα μέρη ήταν τυλιγμένα με κάτι σεντόνια, δεν ήμασταν εντελώς γυμνοί όπως σε ολλανδία, γερμανία και σκάντι. Οπότε με διπλάρωσε χασκογελόντας, λέγοντας κάτι μλκίες και πιάνοντάς μου το μπούτι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Στα 16 σου σκληραίνει γιατί σου είπε 8.40 η χονδρή ταμίας στο σούπερ μαρκετ, όχι να σου την πέσει γερμανίδα στη σάουνα...
Μη νιώθεις τύψεις.
#me_too #psifisa_kai_gw_pasok
Μη νιώθεις τύψεις.
#me_too #psifisa_kai_gw_pasok
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σίγουρα.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:51Αν στη θέση της ήταν ένας άντρας ντουκι, θα φοβοσουν; αγχωνοσουν πιστεύεις;
Ίσως για αυτό οι άντρες το παίρνετε πιο χαλαρά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:56Σίγουρα.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:51Αν στη θέση της ήταν ένας άντρας ντουκι, θα φοβοσουν; αγχωνοσουν πιστεύεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Μη γίνεσαι ομοφοβικος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:56Σίγουρα.Naida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:51Αν στη θέση της ήταν ένας άντρας ντουκι, θα φοβοσουν; αγχωνοσουν πιστεύεις;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Επίσης πρόσεχε με τις νέες σου παρέες στη Νδ.
Σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να στον ακουμπήσει κανεις.
Άτιμη φάρα.
Σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να στον ακουμπήσει κανεις.
Άτιμη φάρα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πάντως όσες φορές μου την έχουν πέσει κάστορες πρόκειται για μπότομ
Στην έχουν έχουν πέσει και άνδρες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 10:03 Πάντως όσες φορές μου την έχουν πέσει κάστορες πρόκειται για μπότομ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
#me_ton_satanikoΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:44Βρηκε την ευκαιρία να με ξεμοναχιάσει όταν φύγαν άλλοι δύο που ήταν μέσα. Επρόκειτο για ρωσική σάουνα οπότε τα απόκρυφα μέρη ήταν τυλιγμένα με κάτι σεντόνια, δεν ήμασταν εντελώς γυμνοί όπως σε ολλανδία, γερμανία και σκάντι. Οπότε με διπλάρωσε χασκογελόντας, λέγοντας κάτι μλκίες και πιάνοντάς μου το μπούτιNaida έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:40Πως στην έπεσε; τι έκανε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 09:33
Ήτανε μεγαλύτερη και λίγο μπαζάκι για τα στάνταρντς μου τότε (κλασσικός μάλαξ δεκαξάρης - τώρα θα έμπαινα με πάντες), οπότε έκοψα λάσπη διακριτικά. Δεν έπηξα εάν αυτό ρωτάς

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-