!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρες θυματα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντρες θυματα βιασμου
Ατυχές θέμα για αστεϊσμούς, σπάνια αλλά έχω δεχτεί παρενόχληση, τριψίματα σε αστικό και μπαράκια αλλά και σφυρίγματα στο δρόμο.
Φυσικά τα αντιμετωπίζω χαλαρά επειδή έχω τη τριπλάσια μυική τους μάζα.
Το ίδιο δεν ισχύει για τις γυναίκες κι επομένως δεν θα πρέπει να εξισώνεται η γυναικεία με την ανδρική παρενόχληση, η ανδρική είναι πραγματικά επικίνδυνη για τις γυναίκες, η γυναικεία δεν είναι επικίνδυνη για τους άνδρες.
Το ίδιο δεν ισχύει για τις γυναίκες κι επομένως δεν θα πρέπει να εξισώνεται η γυναικεία με την ανδρική παρενόχληση, η ανδρική είναι πραγματικά επικίνδυνη για τις γυναίκες, η γυναικεία δεν είναι επικίνδυνη για τους άνδρες.
- EKPLIKTIKOS
Όταν ήμουν 14 με είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά μια ενήλικη, αλλα δε με ειχε χαλασει. Την έχω κ φίλη στο φβ σήμερα 
1451 έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:19 Ατυχές θέμα για αστεϊσμούς, σπάνια αλλά έχω δεχτεί παρενόχληση, τριψίματα σε αστικό και μπαράκια αλλά και σφυρίγματα στο δρόμο.
Δεν ειναι απαραίτητα από γυναίκα προς άντρα η παρενόχληση ή ο βιασμός που μπορεί να υποστεί ένας άντρας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ναι. Γιατί το αναφέρεις αυτό; Από πότε η ύπαρξη οργασμού κωδικοποιείται νομικά ως απόδειξη μη βιασμού;don't speak έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:12Το ίδιο συμβαίνει και με την κλειτοριδική διέγερση.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:02
Γιατί η στύση είναι μηχανική λειτουργία. Δεν συμβαίνει μόνο όταν γουστάρουμε, δηλαδή με νοητική διέγερση, συμβαίνει και με άμεση σωματική διέγερση.
Αρα το ότι μπορεί να είχε οργασμό κάποια, δεν αποκλείει ότι ήταν βιασμός εφόσον δεν γούσταρε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πόσα χρόνια διαφορά;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:21 Όταν ήμουν 14 με είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά μια ενήλικη, αλλα δε με ειχε χαλασει. Την έχω κ φίλη στο φβ σήμερα![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατι? Μπορει να σε βιασει η Μπελουτσι ας πουμε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Η παρενόχληση από άνδρα σε άνδρα δεν υπάρχει, γιατί εκεί πέφτει ξύλο κι ο πέφτουλας θα πλουτίζει οδοντιάτρους για μασέλες.
- hellegennes
Η παρενόχληση από μόνη της δεν είναι επικίνδυνη, οι άνθρωποι είναι. Όσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ένας άντρας, άλλο τόσο μπορεί και μια γυναίκα. Αυτό που χρειάζεται είναι πρόθεση. Αν μια γυναίκα έχει επικίνδυνη πρόθεση δεν θα έρθει να κάνετε μπραντεφέρ για να σε σώσει η τριπλάσια μυϊκή σου μάζα.1451 έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:19 Ατυχές θέμα για αστεϊσμούς, σπάνια αλλά έχω δεχτεί παρενόχληση, τριψίματα σε αστικό και μπαράκια αλλά και σφυρίγματα στο δρόμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
χαλαρώστε λίγο. Γιόμισε το Ίδρυμα με Τσακ Νόρις και Στίβεν Σιγκάλς.1451 έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:24 Η παρενόχληση από άνδρα σε άνδρα δεν υπάρχει, γιατί εκεί πέφτει ξύλο κι ο πέφτουλας θα πλουτίζει οδοντιάτρους για μασέλες.
Η παρενόχληση γενικώς γίνεται όταν υπάρχει σχέση εξάρτησης και εξουσίας. Είτε σε επαγγελματικό, είτε σε άλλο επίπεδο ,όπως με τις αθλήτριες.
Όταν το θύμα είναι αδύναμο σε σχέση με τον θύτη.
Φαντάζομαι πως με εξαίρεση ορισμένους ιδιαίτερους χώρους (μόδα, θέατρο κλπ) η παρενόχληση από άνδρα σε άνδρα είναι γενικώς σπάνια. Αφενός γιατί είναι πιο σπάνια η ομοφυλοφιλία από την ετεροφυλοφιλία, αφετέρου γιατί ο παρενοχλών έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο για να κάμψει τις αντιστάσεις του θύματος, αν το θύμα δεν είναι ομοφυλόφιλος- οπότε μάλλον δεν το επιχειρεί.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν το ξέρεις αυτό. Μπορεί ο βιαστής να υπερτερεί σε δύναμη όπως αντίστοιχα με μια γυναίκα. Να είναι ένας έφηβος, να είναι ένας μκροκαμωμενος, ένας χαμηλών τόνων, να ήταν μεθυσμένος, να ήταν 2 μαζί κτλ1451 έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:24 Η παρενόχληση από άνδρα σε άνδρα δεν υπάρχει, γιατί εκεί πέφτει ξύλο κι ο πέφτουλας θα πλουτίζει οδοντιάτρους για μασέλες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ισχύει. Αν θέλει μια γυναίκα να βιασει έναν άντρα μπορεί να το κάνει.Ισως με πιο πλάγιους τρόπους αλλά μπορεί.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:31Η παρενόχληση από μόνη της δεν είναι επικίνδυνη, οι άνθρωποι είναι. Όσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ένας άντρας, άλλο τόσο μπορεί και μια γυναίκα. Αυτό που χρειάζεται είναι πρόθεση. Αν μια γυναίκα έχει επικίνδυνη πρόθεση δεν θα έρθει να κάνετε μπραντεφέρ για να σε σώσει η τριπλάσια μυϊκή σου μάζα.1451 έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:19 Ατυχές θέμα για αστεϊσμούς, σπάνια αλλά έχω δεχτεί παρενόχληση, τριψίματα σε αστικό και μπαράκια αλλά και σφυρίγματα στο δρόμο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Unlikely. Αλλά το επιχείρημά μου ήταν πως αν είναι καραγκόμενα είναι δύσκολο να μην θες κι εσύ, εκτός κι αν ξέρω 'γώ έχεις αυστηρές ηθικές αρχές και είσαι σε σχέση.George_V έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:24Γιατι? Μπορει να σε βιασει η Μπελουτσι ας πουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νομίζω έχετε τον βιασμό ως έναν συγκεκριμένο τρόπο στο μυαλό σας. Βιασμός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα σας δέσει και θα σας καβαλήσει για να γουστάρετε φάση σεξ. Just saying ε.hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:45Unlikely. Αλλά το επιχείρημά μου ήταν πως αν είναι καραγκόμενα είναι δύσκολο να μην θες κι εσύ, εκτός κι αν ξέρω 'γώ έχεις αυστηρές ηθικές αρχές και είσαι σε σχέση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Βιασμός είναι να κάνεις σεξ παρά την θέλησή σου. Δεν έχει άλλες ερμηνείες. Τα άλλα πράγματα είναι άλλα πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εάν θέλεις σεξ κανονικό και σου κάνει σεξ πρωκτικό είναι βιασμός ή όχι;hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2021, 23:54 Βιασμός είναι να κάνεις σεξ παρά την θέλησή σου. Δεν έχει άλλες ερμηνείες. Τα άλλα πράγματα είναι άλλα πράγματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-