sys3x έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:35
Μα κανένας δεν εκτιμάει την υψηλή ποίηση;
Δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας σας το jingle τίτλων από το pinky & the brain που έπαιζε πριν τα xfiles κάθε Τρίτη στο σταρ;
Nandros έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:36
475 ποστς σε 7 μέρες = 68 ποστς/ημέρα.
22 νέα νήματα σε 7 μέρες = 3 νήματα/ημέρα.
Πρέπει να μαζέψει ψηφαλάκια για τον Κλασηδιάρη!
.
Ουτε το πηζον μποτ προεκλογικα δε χτυπουσε τετοιες επιδόσεις .
Μπα αυτός ήταν πρωταθλητής. Είχα μετρήσει σε μια μέρα 130 ποστς περίπου.
Αλλά αυτός είχε υποστηρικτική ομάδα που του έδινε υλικό.
Εδώ ο χελώνος είναι μοναχική φωνή βοώντος εν τη ερήμω!
.
Και κάτι ακόμη επίσης, ο Κας είναι στη φυλακή, από όσο γνωρίζω.
Nandros έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:43
.
Εχει τους ζαιους που του χαιδευουν τ' αυτια να κανει φασαρια . τουλαχιστο εδωσε ποικιλια . ανοιγαμε φορα και βλεπαμε νεα προπαγανδιστικα θεματα απ την τριανδρια των μποτ τωρα βλεπουμε και κανα ποστ του χελώνου .
Δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας σας το jingle τίτλων από το pinky & the brain που έπαιζε πριν τα xfiles κάθε Τρίτη στο σταρ;
Με συγκίνησες, τύπε...
Είχα και μπλούζα X files.
Πάντα ήθελα ένα t-shirt xfiles, I want to believe.
Την είχα πάρει από την Σπηλιά των Κόμικς, αν θυμάσαι το κατάστημα, τύπε, τέλη '90.
Με συγκίνησες, τύπε...
Είχα και μπλούζα X files.
Τα X files ήταν πολύ ψαγμένα, τύπε, καμμιά σχέση με νέρντουλες, τουλάχιστον εκείνη την εποχή στην Ελλάδα.
.
Εχει τους ζαιους που του χαιδευουν τ' αυτια να κανει φασαρια . τουλαχιστο εδωσε ποικιλια . ανοιγαμε φορα και βλεπαμε νεα προπαγανδιστικα θεματα απ την τριανδρια των μποτ τωρα βλεπουμε και κανα ποστ του χελώνου .
Οι ζαίοι μου χαϊδεύουν τ' αυτιά.
Οι ζαίοι με βρίζουν πιο πολύ απ' ο,τι οι νουδούκοι. Τα νουδούκια σκούζετε επειδή σας τσούζω, με τα ζούδια δεν ασχολούμαι, αφού εσείς κυβερνάτε.
Πάντα ήθελα ένα t-shirt xfiles, I want to believe.
Την είχα πάρει από την Σπηλιά των Κόμικς, αν θυμάσαι το κατάστημα, τύπε, τέλη '90.
Κατέβαινες στη πόλη από παλιά βλέπω ψηλέ.
Ναι ρε δικέ μου. Εποχές που είχε να παρκάρεις και δεν είχε υπερμεγέθη, πορτοκαλί ντίλντο καρφωμένα στον δρόμο για να σας θυμίζουν τι σημαίνει να ζεις στο κέντρο.
.
Οι ζαίοι μου χαϊδεύουν τ' αυτιά.
Οι ζαίοι με βρίζουν πιο πολύ απ' ο,τι οι νουδούκοι. Τα νουδούκια σκούζετε επειδή σας τσούζω, με τα ζούδια δεν ασχολούμαι, αφού εσείς κυβερνάτε.
Feindflug έγραψε: 16 Ιαν 2021, 22:57
Κατέβαινες στη πόλη από παλιά βλέπω ψηλέ.
Ναι ρε δικέ μου. Εποχές που είχε να παρκάρεις και δεν είχε υπερμεγέθη, πορτοκαλί ντίλντο καρφωμένα στον δρόμο για να σας θυμίζουν τι σημαίνει να ζεις στο κέντρο.
Τώρα με καραντίνα είναι φρη το πάρκινγκ του κόκκαλη, να ξες δικέ μου.
Στα υπόλοιπα μαζί σου, πες τα δικέ μου και λίγα λες, ναπούμε.