!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρες θυματα βιασμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αντρες θυματα βιασμου
ποσες φορες εχετε υποστει σεξουαλικη παρενοχληση η καποια σας εχει βιασει?
εγω προσωπικα εχω πεσει θυμα πολλες φορες ,κυριες που δεν μπορουσαν να τιθασευσουν την λιμπιντο τους με εχουν εκμεταλλευτει .
Ειναι η αλλη λυσσαρα και δεν της φτανουν δυο φορες και πρεπει εγω να υποκυψω στις επιθυμιες της για να μην με προσβαλλει.
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
εγω προσωπικα εχω πεσει θυμα πολλες φορες ,κυριες που δεν μπορουσαν να τιθασευσουν την λιμπιντο τους με εχουν εκμεταλλευτει .
Ειναι η αλλη λυσσαρα και δεν της φτανουν δυο φορες και πρεπει εγω να υποκυψω στις επιθυμιες της για να μην με προσβαλλει.
Οχι πια ,αντιστεκομαστε.
-
BlastFromThePast
Re: Αντρες θυματα βιασμου
Έτσι μπράβο, απόψε πεθαίνει ο σεξισμός.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πρέπει να αντισταθούμε γενικά η μόνο αν είναι μπαζο η βιαστρια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. 
Εμένα με είχε παρενόχλησει η Ναιδα πριν είκοσι χρόνια !!
Φοβήθηκα να το καταγγειλω τότε αλλά τώρα ..πήγα το θάρρος να ξεπεράσω τους φόβους μου και να το καταγγειλω
Φοβήθηκα να το καταγγειλω τότε αλλά τώρα ..πήγα το θάρρος να ξεπεράσω τους φόβους μου και να το καταγγειλω
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
παρακαλω να ειστε σοβαροι.
Γιατί ποια γυναίκα αντιστέκεται σε έναν πολύ όμορφο άνδρα ;
Σεξουαλική παρενόχληση θεωρείται μόνον όταν την φλερτάρει κάποιος άσχημος
Και δεν θα έχουμε πλέον σεξ , καμάκι έρωτα ;
Θα βγάλουμε εκτός νόμου το καμάκι τον έρωτα το σεξ ;
...είπε με παραπονο ο ΑΙΝΕΙΑΝ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:00 Σεξουαλική παρενόχληση θεωρείται μόνον όταν την φλερτάρει κάποιος άσχημος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μόνο τότε. Εξαιρούνται οι απόφοιτοι της σχολής του καλού μυλου (ούτε τότε).
Δεν ξέρω αν τρολαρεις, αλλά μπράβο!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ζήτω οικονομικη αποζημίωση για τα ψυχολογικά τραύματα που μου είχε δημιουργήσει η σεξουαλική σου παρενόχληση
Κάπου μου περίσσεψαν 2e από τον καφέ μου, να περάσεις να τα πάρεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πούλα το σπίτι σου και τα υπάρχοντα σου για να μου πληρώνεις οικονομικές αποζημιώσειςNaida έγραψε: 16 Ιαν 2021, 20:23Κάπου μου περίσσεψαν 2e από τον καφέ μου, να περάσεις να τα πάρεις.
Με είχες παρενοχλήσει πριν είκοσι χρόνια ,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-