Απο τον τίτλο στην αρχή νόμισα ότι φορουμίτισσες έλυναν πάλι τις διαφορές τους σε σταθμό Μετρό.Ξύλο στο μετρό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξύλο στο μετρό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Δημοκρατικός
Re: Ξύλο στο μετρό
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Βασικός κανόνας συμπλοκων είναι να μην εκθέτεις τα νώτα σου. Τα έχω βάλει (βασικά τους γαμησα βαρέως) με 3 ταυτόχρονα που έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου. Υπήρχε και ένας τέταρτος ο οποίος ήταν περίπου 60 χρόνων, δεν ασχολήθηκα με αυτόν, μονάχα του έσπασα ένα μπουκάλι βότκα που κρατούσε για να μην μου το έφερνε πισώπλατα στο κεφάλι όσο ασχολούμουν με τους άλλους. Και η πλάκα είναι ότι επί 20 λεπτά το μόνο που έκανα ήταν να τους ζητάω 100 ευρώ για τον καθρεφτη.Lord Brum έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:021 15 xρονος και ένας 17 χρονος που επιτέθηκαν και πισώπλατα. Δεν ξέρω με πόσους ταυτόχρονα μπορείς να τα βάλεις όταν φας την πρώτη πισώπλαταΠτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:52Ναι γιατί για να μην τις φας από 15 χρόνων παιδια πρέπει να είσαι τσακι τσαν. Ρε μλκς όντως τις λέτε ή σας φεύγουν από το στόμα οι κοτσάνες;
Ξέρω που να χτυπάω. Τόσο απλά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Highlander
Η μαλακια πάει σύννεφο.Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:22Σωστός.Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:03 Ελληνίδα μάνα 4 παιδιών (το ένα 17 ετών) δεν έβρισκε χρόνο να αναθρεψει σωστά τα παιδιά της (σκληρή η βιοπάλη) αλλά μια χαρά χρόνο έβρισκε για να γαμιέται με 24άρη αστυνομικό.
Πράγματι. Δραματικό πρόσωπο.
Για το σταθμάρχη τώρα. Όταν τρως ξύλο από 15χρονο δεν κάνεις ούτε για κομμωτής. Sorry φίλε σταθμάρχη μου αλλά πήγαινε να βοσκεις γίδια.
- Δημοκρατικός
Όλοι οι δάρτες στο φόρουμ μαζεύτηκαν 
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Λεκτικά μια χαρά τους αντιμετώπισε, διαφορετικά δε θα κατέφευγαν στη βία. Από εκεί και πέρα το να είσαι 53χρονος σταθμάρχης στο μετρό δεν είναι θέση που προϋποθέτει φυσικά προσόντα και φυσική κατάσταση ετοιμότητας για αντιμετώπιση βίας. Δεν είναι θέση που θέλει τύπους σαν τους αργυράσπιδες της εκστρατείας του Μέγα ΑλέξανδρουΛίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:15Μπορείς να τις φας, κυρίως άμα είσαι 53άχρονος μπουχέσας. Αυτό ακριβώς λέει ο Πτολεμαίος. Επίσης, δεν χρειάζοταν να φτάσει να τις φάει για να έχει βαρύτητα αυτό που λέει ο Πτολεμαίος. Ο κύριος δεν μπόρεσε καν να τους αντιμετωπίσει λεκτικά, τους φοβήθηκε και σηκώθηκε και έφυγε για να μην έχει μπλεξίματα.
- Λίνο Βεντούρα
κατέφυγαν στην βία επειδή κατάλαβαν ότι τους παίρνει. Κι ένας λόγος που κατάλαβαν ότι τους παίρνει έιναι ότι δεν μπόρεσε όχι να τους βάλει στην θέση τους και να επιβάλει τον σεβασμό με τα λόγια, αλλά τους φοβήθηκε κιόλας.Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:26Λεκτικά μια χαρά τους αντιμετώπισε, διαφορετικά δε θα κατέφευγαν στη βία. Από εκεί και πέρα το να είσαι 53χρονος σταθμάρχης στο μετρό δεν είναι θέση που προϋποθέτει φυσικά προσόντα και φυσική κατάσταση ετοιμότητας για αντιμετώπιση βίας. Δεν είναι θέση που θέλει τύπους σαν τους αργυράσπιδες της εκστρατείας του Μέγα ΑλέξανδρουΛίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:15Μπορείς να τις φας, κυρίως άμα είσαι 53άχρονος μπουχέσας. Αυτό ακριβώς λέει ο Πτολεμαίος. Επίσης, δεν χρειάζοταν να φτάσει να τις φάει για να έχει βαρύτητα αυτό που λέει ο Πτολεμαίος. Ο κύριος δεν μπόρεσε καν να τους αντιμετωπίσει λεκτικά, τους φοβήθηκε και σηκώθηκε και έφυγε για να μην έχει μπλεξίματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 16 Ιαν 2021, 18:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Πτολεμαίος
Επαναλαμβάνω, αν τις τρως από 15 χρόνων τότε ένας 25αρης τι μπορεί να σου κάνει;Winston Smith έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:16Δεν σε ξέρω, δεν με ενδιαφέρει αν είσαι επαγγελματίας μποξέρ, ούτε με ενδιαφέρει το τι λες, ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει στο ίντερνετ για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του. Το ότι όμως ο σταθμάρχης που τις έφαγε τόσο άγρια θα πρέπει να γίνει κομμώτρια ή βοσκός, επειδή δεν πιάνει τα στάνταρ σου, είναι χυδαιότητα και γι' αυτό σε κουοατάραν τόσοι για να σου το υποδείξουν. Δεν είναι στραβός ο γυαλός φίλε.Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:09Ρε μλκ είσαστε αφροκωλοι. Είσαστε δύσπιστοι όταν σας λένε για 15χρονα. Πάτε καλά μωρέ. Με ξέρεις κι από χτες και σου κάνει εντύπωση όταν λέω ότι είναι κοροϊδία να τις τρως από παιδιά;Winston Smith έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:01
Το ότι δεν υπάρχει ένας που να συμφώνησε με τη χυδαιότητα που πέταξες δεν σε προβληματίζει έτσι;
Σημειώνω ότι το ξύλο είναι το απολύτως τελευταίο πράγμα που θα πράξω, όπως και το ότι έχω κάνει και το μαλάκα κάμποσες φορές (κυρίως σε φαινομενικά ασθενεστερους "αντιπάλους") απλά και μόνο να αποφύγω τη συμπλοκή και τα ντράβαλα.
- Rocco Siffredi
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:19 Βασικός κανόνας συμπλοκων είναι να μην εκθέτεις τα νώτα σου. Τα έχω βάλει (βασικά τους γαμησα βαρέως) με 3 ταυτόχρονα που έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου. Υπήρχε και ένας τέταρτος ο οποίος ήταν περίπου 60 χρόνων, δεν ασχολήθηκα με αυτόν, μονάχα του έσπασα ένα μπουκάλι βότκα που κρατούσε για να μην μου το έφερνε πισώπλατα στο κεφάλι όσο ασχολούμουν με τους άλλους. Και η πλάκα είναι ότι επί 20 λεπτά το μόνο που έκανα ήταν να τους ζητάω 100 ευρώ για τον καθρεφτη.

- Πτολεμαίος
+ και για τα 2 σου ποστ Βεντουρα. Έτσι ακριβώς.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:28κατέφυγαν στην βία επειδή κατάλαβαν ότι τους παίρνει. Κι ένας λόγος που κατάλαβαν ότι τους παίρνει έιναι ότι δεν μπόρεσε όχι να τους βάλει στην θέση τους και να επιδείξει την κυριαρχία και να επιβάλει τον σεβασμό με τα λόγια, αλλά τους φοβήθηκε κιόλας.Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:26Λεκτικά μια χαρά τους αντιμετώπισε, διαφορετικά δε θα κατέφευγαν στη βία. Από εκεί και πέρα το να είσαι 53χρονος σταθμάρχης στο μετρό δεν είναι θέση που προϋποθέτει φυσικά προσόντα και φυσική κατάσταση ετοιμότητας για αντιμετώπιση βίας. Δεν είναι θέση που θέλει τύπους σαν τους αργυράσπιδες της εκστρατείας του Μέγα ΑλέξανδρουΛίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:15
Μπορείς να τις φας, κυρίως άμα είσαι 53άχρονος μπουχέσας. Αυτό ακριβώς λέει ο Πτολεμαίος. Επίσης, δεν χρειάζοταν να φτάσει να τις φάει για να έχει βαρύτητα αυτό που λέει ο Πτολεμαίος. Ο κύριος δεν μπόρεσε καν να τους αντιμετωπίσει λεκτικά, τους φοβήθηκε και σηκώθηκε και έφυγε για να μην έχει μπλεξίματα.
- Winston Smith
Γιατί συνεχίζεις και μιλάς για τον εαυτό σου; Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις εσύ ή τι λες ότι κάνεις, την δήλωση για το σταθμάρχη σχολιάζουμε. Ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο άτομα και το επάγγελμά του δεν προϋποθέτει αντιμετώπιση βίας είτε από 15 χρονους είτε από 25 χρόνους, οπότε τα να πάει να γίνει κομμώτρια ή βοσκός καλύτερα ας τα αφήσουμε.Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:28Επαναλαμβάνω, αν τις τρως από 15 χρόνων τότε ένας 25αρης τι μπορεί να σου κάνει;Winston Smith έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:16Δεν σε ξέρω, δεν με ενδιαφέρει αν είσαι επαγγελματίας μποξέρ, ούτε με ενδιαφέρει το τι λες, ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει στο ίντερνετ για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του. Το ότι όμως ο σταθμάρχης που τις έφαγε τόσο άγρια θα πρέπει να γίνει κομμώτρια ή βοσκός, επειδή δεν πιάνει τα στάνταρ σου, είναι χυδαιότητα και γι' αυτό σε κουοατάραν τόσοι για να σου το υποδείξουν. Δεν είναι στραβός ο γυαλός φίλε.Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:09
Ρε μλκ είσαστε αφροκωλοι. Είσαστε δύσπιστοι όταν σας λένε για 15χρονα. Πάτε καλά μωρέ. Με ξέρεις κι από χτες και σου κάνει εντύπωση όταν λέω ότι είναι κοροϊδία να τις τρως από παιδιά;
Σημειώνω ότι το ξύλο είναι το απολύτως τελευταίο πράγμα που θα πράξω, όπως και το ότι έχω κάνει και το μαλάκα κάμποσες φορές (κυρίως σε φαινομενικά ασθενεστερους "αντιπάλους") απλά και μόνο να αποφύγω τη συμπλοκή και τα ντράβαλα.
Υπήρξε στιχομυθία και κατόπιν η επίθεση. Αυτό σημαίνει ότι θεώρησαν εαυτούς ανίκανους να του αντιπαρατεθουν με τα λόγια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:28 κατέφυγαν στην βία επειδή κατάλαβαν ότι τους παίρνει. Κι ένας λόγος που κατάλαβαν ότι τους παίρνει έιναι ότι δεν μπόρεσε να τους βάλει στην θέση τους με τα λόγια.
Δεν κατανοώ τι εννοείς ότι έπρεπε να τους βάλει στη θέση τους με τα λόγια. Να πει κάποιο μαγικό ξόρκι;
- Πτολεμαίος
Άμα δεν είσαι μπουχεσας όλα γίνονται μπρο. Και αν έχω παίξει ξύλο 15 φορές στη ζωή μου (οι 7-8 με πρώην αφεντικά μου· αυτό το λέω για τους ανάρχες μαχητές του πληκτρολογιου εδώ μέσα) άλλες 30 το έχω αποφύγει.Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:31Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:19 Βασικός κανόνας συμπλοκων είναι να μην εκθέτεις τα νώτα σου. Τα έχω βάλει (βασικά τους γαμησα βαρέως) με 3 ταυτόχρονα που έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου. Υπήρχε και ένας τέταρτος ο οποίος ήταν περίπου 60 χρόνων, δεν ασχολήθηκα με αυτόν, μονάχα του έσπασα ένα μπουκάλι βότκα που κρατούσε για να μην μου το έφερνε πισώπλατα στο κεφάλι όσο ασχολούμουν με τους άλλους. Και η πλάκα είναι ότι επί 20 λεπτά το μόνο που έκανα ήταν να τους ζητάω 100 ευρώ για τον καθρεφτη.
![]()
Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:36Άμα δεν είσαι μπουχεσας όλα γίνονται μπρο. Και αν έχω παίξει ξύλο 15 φορές στη ζωή μου (οι 7-8 με πρώην αφεντικά μου· αυτό το λέω για τους ανάρχες μαχητές του πληκτρολογιου εδώ μέσα) άλλες 30 το έχω αποφύγει.Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:31Πτολεμαίος έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:19 Βασικός κανόνας συμπλοκων είναι να μην εκθέτεις τα νώτα σου. Τα έχω βάλει (βασικά τους γαμησα βαρέως) με 3 ταυτόχρονα που έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου. Υπήρχε και ένας τέταρτος ο οποίος ήταν περίπου 60 χρόνων, δεν ασχολήθηκα με αυτόν, μονάχα του έσπασα ένα μπουκάλι βότκα που κρατούσε για να μην μου το έφερνε πισώπλατα στο κεφάλι όσο ασχολούμουν με τους άλλους. Και η πλάκα είναι ότι επί 20 λεπτά το μόνο που έκανα ήταν να τους ζητάω 100 ευρώ για τον καθρεφτη.
![]()
- Λίνο Βεντούρα
Από όσα διάβασα του αντιπαρατέθηκαν με τα λόγια και τον έκαναν να την κοπανήσει. Αυτό δείχνει πως η αδυναμία της αντιπαράθεσης είναι στην πλευρά του σταθμάρχη.Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:35Υπήρξε στιχομυθία και κατόπιν η επίθεση. Αυτό σημαίνει ότι θεώρησαν εαυτούς ανίκανους να του αντιπαρατεθουν με τα λόγια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιαν 2021, 18:28 κατέφυγαν στην βία επειδή κατάλαβαν ότι τους παίρνει. Κι ένας λόγος που κατάλαβαν ότι τους παίρνει έιναι ότι δεν μπόρεσε να τους βάλει στην θέση τους με τα λόγια.
Δεν κατανοώ τι εννοείς ότι έπρεπε να τους βάλει στη θέση τους με τα λόγια. Να πει κάποιο μαγικό ξόρκι;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- EKPLIKTIKOS
Τυχερός είναι που δεν έπαιξε ξύλο μαζί τους κ απλά τις έφαγε, αν είχε παίξει ξύλο θα είχε φάει μαχαιριές, τέτοιοι αληταραδες συχνά κουβαλάνε κ μαχαίρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 971 Απαντήσεις