υπάρχει ομοσπονδία στην οποία να μην γίνεται αδιάκοπος πόλεμος απο τις φράξιες και συνεχεις μακιαβελικές κινήσεις για τον ελεγχό της ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπεκατώρου & Μπικοφ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μπεκατώρου & Μπικοφ
Ειτε η άλλη είναι ρεμάλι, είτε φτηνοπούτ@νο του οποίου οι φωτογραφίες κοσμούν κελιά φυλακών, είτε η κυρία πρόεδρος αυτοπροσώπως, ο βιασμός είναι βιασμός, σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:36Αυτά είναι γενικότητες που βασίζονται στη θολούρα της σεξιστικής πατριαρχίας.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:09Είτε είναι η Μπεκατώρου είτε είναι το ξέκωλο από την Κάτω Ραχούλα που έχει το μυαλό καμένο απ' το κρακ, το όχι είναι όχι και ο βιασμός, όταν συμβαίνει, κατακριτέος.
Το έχω βαρεθεί προ πολλού αυτό το αφήγημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Έτσι ακριβώς είναι.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:19 Ειτε η άλλη είναι ρεμάλι, είτε φτηνοπούτ@νο του οποίου οι φωτογραφίες κοσμούν κελιά φυλακών, είτε η κυρία πρόεδρος αυτοπροσώπως, ο βιασμός είναι βιασμός, σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει.
Καλά, υπάρχει έδαφος να υποστηριχθεί οτιδήποτε διαφορετικό;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Η ανοχή στις παρασπονδίες των ομοσπονδιών -και τα μικρά, γλυκά και κυρίως δικαιολογημένα ατοπήματα των μελών τους- δεν είναι ακριβώς μακιαβελικές κινήσεις αλλά μια απολύτως συνηθισμένη και πληκτική καθημερινότητα.Paris έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:15υπάρχει ομοσπονδία στην οποία να μην γίνεται αδιάκοπος πόλεμος απο τις φράξιες και συνεχεις μακιαβελικές κινήσεις για τον ελεγχό της ;
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Μάθε συντεχνιακή τέχνη κι άστηνε. Από ιδεολογικές παρθενοραφές για το καλό του λαού, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το τι μου αρέσει ή όχι, δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:19Ειτε η άλλη είναι ρεμάλι, είτε φτηνοπούτ@νο του οποίου οι φωτογραφίες κοσμούν κελιά φυλακών, είτε η κυρία πρόεδρος αυτοπροσώπως, ο βιασμός είναι βιασμός, σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:36Αυτά είναι γενικότητες που βασίζονται στη θολούρα της σεξιστικής πατριαρχίας.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:09
Είτε είναι η Μπεκατώρου είτε είναι το ξέκωλο από την Κάτω Ραχούλα που έχει το μυαλό καμένο απ' το κρακ, το όχι είναι όχι και ο βιασμός, όταν συμβαίνει, κατακριτέος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ο μπουμερισμος με μια φράση: "αφού δεν με πιάσανε, ήταν ηθικό".Belisarius έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:05 Δεν έχω καταλάβει τι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πριν διαβάσω και ενδεχομένως επηρεαστώ, θεωρώ πως αν το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί ή αν έχει παραγραφεί* αλλά υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις καλώς γίνεται η καταγγελία. Αν έχει παραγραφεί και δεν υπάρχουν αποδείξεις είναι επικίνδυνο και καλό θα είναι να γίνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
*στη περίπτωση παραγραφής δαγκώνομαι, καθώς και ο φονιάς συγχωρείται.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντίστοιχη αντιμετώπιση του βιαστή (ρεμάλι, φτηνοπούτανο ή πρόεδρος) σαφώς ναι.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:23Έτσι ακριβώς είναι.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:19 Ειτε η άλλη είναι ρεμάλι, είτε φτηνοπούτ@νο του οποίου οι φωτογραφίες κοσμούν κελιά φυλακών, είτε η κυρία πρόεδρος αυτοπροσώπως, ο βιασμός είναι βιασμός, σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει.![]()
Καλά, υπάρχει έδαφος να υποστηριχθεί οτιδήποτε διαφορετικό;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θυμάμαι ότι στην περίπτωση της 17Ν δεν εξετάσθηκαν οι δολοφονίες που είχαν γίνει πριν περισσότερο από 20 χρόνια γιατί παραγράφονταν.Ο βιασμός συνέβη απ ότι λένε πριν 22 έτη.Belisarius έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:05 Δεν έχω καταλάβει τι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πριν διαβάσω και ενδεχομένως επηρεαστώ, θεωρώ πως αν το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί ή αν έχει παραγραφεί* αλλά υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις καλώς γίνεται η καταγγελία. Αν έχει παραγραφεί και δεν υπάρχουν αποδείξεις είναι επικίνδυνο και καλό θα είναι να γίνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
*στη περίπτωση παραγραφής δαγκώνομαι, καθώς και ο φονιάς συγχωρείται.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φράνκλι μάη ντιαρ αϊ ντοντ γκιβ ε φακ, γουατ γιου λαηκ εντ γουατ γιου ντισλαηκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:29Το τι μου αρέσει ή όχι, δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:19Ειτε η άλλη είναι ρεμάλι, είτε φτηνοπούτ@νο του οποίου οι φωτογραφίες κοσμούν κελιά φυλακών, είτε η κυρία πρόεδρος αυτοπροσώπως, ο βιασμός είναι βιασμός, σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:36
Αυτά είναι γενικότητες που βασίζονται στη θολούρα της σεξιστικής πατριαρχίας.
Το έχω βαρεθεί προ πολλού αυτό το αφήγημα.![]()
Άσχετα το θύμα γλυκιά μου, ο βιασμός είναι κατακριτέος και ο βιαστής για ροχάλες το λιγότερο.
Το ξεκαθαρίζω απλά.
Τόσο δυσνόητο είναι;
Απλώς δεν μ' ενδιαφέρει η άποψη σου.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:39Φράνκλι μάη ντιαρ αϊ ντοντ γκιβ ε φακ, γουατ γιου λαηκ εντ γουατ γιου ντισλαηκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:29Το τι μου αρέσει ή όχι, δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:19
Ειτε η άλλη είναι ρεμάλι, είτε φτηνοπούτ@νο του οποίου οι φωτογραφίες κοσμούν κελιά φυλακών, είτε η κυρία πρόεδρος αυτοπροσώπως, ο βιασμός είναι βιασμός, σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει.![]()
Άσχετα το θύμα γλυκιά μου, ο βιασμός είναι κατακριτέος και ο βιαστής για ροχάλες το λιγότερο.
Το ξεκαθαρίζω απλά.
Τόσο δυσνόητο είναι;
Τόσο δυσνόητο είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και το με νοιάζει εμένα αν σε ενδιαφέρει ή όχι;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:42Απλώς δεν μ' ενδιαφέρει η άποψη σου.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:39Φράνκλι μάη ντιαρ αϊ ντοντ γκιβ ε φακ, γουατ γιου λαηκ εντ γουατ γιου ντισλαηκ.
Το ξεκαθαρίζω απλά.
Τόσο δυσνόητο είναι;
Τόσο δυσνόητο είναι;
Ακριβώς όσο πρέπει να νοιάζει και μένα η δική σου. Και όχι μόνον η δική σου, έτσι;Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:46Και το με νοιάζει εμένα αν σε ενδιαφέρει ή όχι;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:42Απλώς δεν μ' ενδιαφέρει η άποψη σου.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:39
Φράνκλι μάη ντιαρ αϊ ντοντ γκιβ ε φακ, γουατ γιου λαηκ εντ γουατ γιου ντισλαηκ.
Το ξεκαθαρίζω απλά.
Τόσο δυσνόητο είναι;
Τόσο δυσνόητο είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ειιιιι ξανάρθεις!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:36Αυτά είναι γενικότητες που βασίζονται στη θολούρα της σεξιστικής πατριαρχίας.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:09Είτε είναι η Μπεκατώρου είτε είναι το ξέκωλο από την Κάτω Ραχούλα που έχει το μυαλό καμένο απ' το κρακ, το όχι είναι όχι και ο βιασμός, όταν συμβαίνει, κατακριτέος.
Δεν είναι η σεξιστική πατριαρχία, είναι η πραγματικότητα.
Υγ Καλώς ήρθες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:49Ειιιιι ξανάρθεις!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:36Αυτά είναι γενικότητες που βασίζονται στη θολούρα της σεξιστικής πατριαρχίας.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2021, 16:09
Είτε είναι η Μπεκατώρου είτε είναι το ξέκωλο από την Κάτω Ραχούλα που έχει το μυαλό καμένο απ' το κρακ, το όχι είναι όχι και ο βιασμός, όταν συμβαίνει, κατακριτέος.
Δεν είναι η σεξιστική πατριαρχία, είναι η πραγματικότητα.
Υγ Καλώς ήρθες![]()
Ρε συ Νάιδα, η θεσμικότητα δεν έχει φύλο.
Έχει λιώσει πια αυτή η καραμέλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παρομοίως εννοείται.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 17:48Ακριβώς όσο πρέπει να νοιάζει και μένα η δική σου. Και όχι μόνον η δική σου, έτσι;![]()
Παρόλα αυτά, αν θέλεις μονόλογο, το πχορουμ δεν ενδείκνυται. Μπλογκ στην καλύτερη και χωρίς σχόλια.
Τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Α, και ο βιασμός ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΈΟΣ.