Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:03
Ελληνίδα μάνα 4 παιδιών (το ένα 17 ετών) δεν έβρισκε χρόνο να αναθρεψει σωστά τα παιδιά της (σκληρή η βιοπάλη) αλλά μια χαρά χρόνο έβρισκε για να γαμιέται με 24άρη αστυνομικό.
Πράγματι. Δραματικό πρόσωπο.
δίκασε σκληρά ο μασπολι, οφείλω να του το αναγνωρίσω
24χρονος ειδικός φρουρός, λέει
άρα μπήκε πριν λίγους μήνες με τη προκήρυξη
ακόμα δε συμπλήρωσε χρόνο και εκμεταλλεύονταν τη θέση του για να ευνοήσει εγκληματίες
απόταξη ΧΘΕΣ και φυλάκιση στη συνέχεια, να κάνει παρέα με τα φιλαράκια του
Και εδώ προκύπτει και ένα άλλο ζήτημα. Στο ποσό ηλίθιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στο σώμα.
να ρωτήσομε την επιτροπή που τους περνάει από "ψυχολογικό" έλεγχο aka συνέντευξη της πλάκας των 2 λεπτών
Δηλαδή ρε μάγκες, ποιοι περιμένετε να είναι οι μπάτσοι-ειδικοί φρουροί (χωρίς καν πανελλήνιες) των 800 ευρώ;
Οι νέοι Χώκινγκ;
Πρωτα ηταν Αλγερινοι λαθρομεταναστες αλλα οταν πηγατε κουβα αλλαξατε το τροπαριο οτι ειναι μεταναστες που γεννηθηκαν στην Ελλαδα. Μετα τον δευτερο κουβα το παραμυθι αλλαξε οτι ειναι "αναρχοαπλυτοι' (λες και τα 15χρονα ειναι πολιτικοποιημενα). Αν αποδειχθουν φασιστακια τι θα λετε?
Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2021, 13:03
Ελληνίδα μάνα 4 παιδιών (το ένα 17 ετών) δεν έβρισκε χρόνο να αναθρεψει σωστά τα παιδιά της (σκληρή η βιοπάλη) αλλά μια χαρά χρόνο έβρισκε για να γαμιέται με 24άρη αστυνομικό.
Πράγματι. Δραματικό πρόσωπο.
Σωστός.
Για το σταθμάρχη τώρα. Όταν τρως ξύλο από 15χρονο δεν κάνεις ούτε για κομμωτής. Sorry φίλε σταθμάρχη μου αλλά πήγαινε να βοσκεις γίδια.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Ιαν 2021, 15:04
Πρωτα ηταν Αλγερινοι λαθρομεταναστες αλλα οταν πηγατε κουβα αλλαξατε το τροπαριο οτι ειναι μεταναστες που γεννηθηκαν στην Ελλαδα. Μετα τον δευτερο κουβα το παραμυθι αλλαξε οτι ειναι "αναρχοαπλυτοι' (λες και τα 15χρονα ειναι πολιτικοποιημενα). Αν αποδειχθουν φασιστακια τι θα λετε?
Για λυπηση ειστε...
Εσύ τί θα λες ρε ναυτάκι, που στη μια πρόταση λές "τα 15χρονα δεν είναι πολιτικοποιημένα", και στην επόμενη λές για "φασιστάκια"?
Αυτο ακριβως εννοω. Ηθελα να βαλω το φασιστακια σε "" αλλα μου ξεφυγε.
Αυτό πραγματικά το πιστεύω, γιατί άνθρωπος που λέει φασίστες όλους τους άλλους 24/7 προφανώς δεν πηγαίνει το χέρι του να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη με εισαγωγικά. Κάτι τέτοιο θα του ακύρωνε όλο του τον κόσμο.
Εσύ τί θα λες ρε ναυτάκι, που στη μια πρόταση λές "τα 15χρονα δεν είναι πολιτικοποιημένα", και στην επόμενη λές για "φασιστάκια"?
Αυτό πραγματικά το πιστεύω, γιατί άνθρωπος που λέει φασίστες όλους τους άλλους 24/7 προφανώς δεν πηγαίνει το χέρι του να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη με εισαγωγικά. Κάτι τέτοιο θα του ακύρωνε όλο του τον κόσμο.
Δειξε μου ενα ποστ οπου λεω φασιστες ολους τους αλλους. Μονο τους φασιστες λεω φασιστες και για καποιον λογο παρεξηγουντε.
Επισης, εσεις γραφατε με σιγουρια για την καταγωγη τους αλλα οταν σας χαλασε η σουπα αρχισατε τις πιρουετες. Εγω δεν εχω κανει ουτε ενα σχολιο για την καταγωγη/ ιδεολογια τους. Ξερεις γιατι? Επειδη δεν εχει καμια σημασια. Αλλα απ'οτι φαινεται ειναι πολυ δυσκολο να κατανοησετε απλα πραγματα.
Δειξε μου ενα ποστ οπου λεω φασιστες ολους τους αλλους. Μονο τους φασιστες λεω φασιστες και για καποιον λογο παρεξηγουντε.
Επισης, εσεις γραφατε με σιγουρια για την καταγωγη τους αλλα οταν σας χαλασε η σουπα αρχισατε τις πιρουετες. Εγω δεν εχω κανει ουτε ενα σχολιο για την καταγωγη/ ιδεολογια τους. Ξερεις γιατι? Επειδη δεν εχει καμια σημασια. Αλλα απ'οτι φαινεται ειναι πολυ δυσκολο να κατανοησετε απλα πραγματα.
Απλά φασίστας είναι όποιος διαφωνεί μαζί σου, ε? Και η πλάκα είναι οτι δεν γνωρίζεις ΚΑΝ τί είναι ο φασισμός.