!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξύλο στο μετρό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Επίθεση σε σταθμάρχη:Μαζί με τους δύο (Ελληνες) δράστες συνελήφθη και αστυνομικός της ΔΙΑΣ (τους βοηθησε να κρυφτουν
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσουν να προσλαμβάνουν ντουβάρια με 1 μήνα εκπαίδευσης;
Ποιος κανονικός αστυνομικός, από παραγωγική σχολή θα συμβούλευε τον δράστη να κρυφτεί και όχι να παραδωθει;
Τα παιδιά αυτά νομίζουν ότι είναι σερίφηδες.
Ποιος κανονικός αστυνομικός, από παραγωγική σχολή θα συμβούλευε τον δράστη να κρυφτεί και όχι να παραδωθει;
Τα παιδιά αυτά νομίζουν ότι είναι σερίφηδες.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Ξύλο στο μετρό
Ευκολα βρίσκεις μαυρο χιόνι ή φτύνεις το γάλα της μάνας σου. Εδώ θέλει κάτι παραπάνωGordian Knot έγραψε: 16 Ιαν 2021, 06:54Μαύρο γάλα;τεν τεν έγραψε: 16 Ιαν 2021, 06:24 Ανήλικοι, θα τους κλάσει το δικαστήριο τους όρχεις.
ξυλο μέχρι να φτάσουν μαυρο γάλα.
Αν δεν το φάνε σε 2 χρόνια θα σκοτώνουν για 100 ευρώ ή για την πρεζα τους
Ξέρω για «τρέξιμο» μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι.
Για ξύλο μέχρι να ξεράσουν (φτύσουν) το γάλα της μάνας τους.
Για μαύρο γάλα πρώτη φορά ακούω...
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Επίθεση σε σταθμάρχη:Μαζί με τους δύο (Ελληνες) δράστες συνελήφθη και αστυνομικός της ΔΙΑΣ (τους βοηθησε να κρυφτουν
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τζουνάκι, λατρεία, που είσαι; 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δύο χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή μια χαρά είναι για να καταλάβουν ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες.Belisarius έγραψε: 16 Ιαν 2021, 01:20Ανεξαρτήτως κόμματος, εφόσον ο άνθρωπος την έβγαλε καθαρή, το καλύτερο τέλος είναι να τους μαζέψουν οι γονείς τους και να γίνουν άνθρωποι. Παρά τη σοβαρότητα δεν χρειάζονται εξοντωτικές ποινές.wooded glade έγραψε: 16 Ιαν 2021, 01:15 Οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί τώρα.
Είναι αδέρφια Ελληνικής καταγωγής 17 και 15 ετών αντιστοίχως, κάτοικοι Περιστερίου, Εξαρχειόπαιδες-συριζάκια.
Οι γονείς τους είναι στην καλύτερη περίπτωση άχρηστοι, στην χειρότερη επικίνδυνοι. Σα να βάζεις τον Τσοχατζόπουλο θησαυροφύλακα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Το χρονικό της Αλγερινο-λογίας.
Δεν αλλάζει την πραγμαιτκότητα αυτό, τσάμπα χαίρεσαι.Maspoli έγραψε: 16 Ιαν 2021, 06:48Σκληρό, ανελέητο πετσόκομμα.stavmanr έγραψε: 16 Ιαν 2021, 01:12 Ας κρατήσουμε ένα ημερολόγιο Αλγερινο-λογίας στο νήμα αυτό:
Von Mackensen έγραψε: Ασυνόδευτα ανήλικα από την Αλγερία διαβάζω οι δράστες.
https://www.nantiareport.gr/algerinoi-a ... o-omonoia/πατησιωτης έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:26 Είναι από τα πέντε χιλιάδες προσφυγόπουλα που ζήταγε ο Μητσοτάκης να πάρουν στην Ευρώπη και του είπαν όχι και μετά τα ανέθεσε στην Ειρήνη Αγαπηδάκη να τα στεγάσει.Κάποια στεγάζονται σε "δομή" απέναντι από το σπίτι μου που δημιουργήθηκε όταν μεγάλη πολυκατοικία που τελείωσε το 2009 στην αρχή των μνημονίων έμεινε φυσιολογικά με όλα τα διαμερίσματα απούλητα και μετά δέκα χρόνια έγινε "δομή".
Prepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:36 Έχουν πόλεμο στην Αλγερία;
Αν όχι, μιλάμε για εισβολείς.
Να δικαστούν ως τετοιοιPrepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:50 Δεν έχουν οι λάθρο κάρτα ελεύθερης επιβίβασης;
Πληρώνουν κι αυτοί εισιτήρια λες και είναι Έλληνες;adon99 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:58 Φανταζομαι τι θα ειχε γινει αν ηταν αναποδα τα πραγματα και καποιος εκανε το ιδιο στα "προσφυγουπουλα" απο την αλγερια.Τωρα θα ειχαμε δει μεχρι και φωτογραφιες απο την παιδικη ηλικια των δραστων οσυριζα και μκο θα ειχαν βγαλει 1.500 ανακοινωσεις κλπ κλπ.Και φυσικα οι δραστες θα ειχαν προφυλακιστει ηδηThe Age of Aquarius έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:13
Τους αλγερινούς;
Αφενός ο όρος νταής χαρακτήριζε τους ξέμπαρκους ναυτικούς της αλγερίας που αλήτευαν.
Αφετέρου οι πειρατές της Μπαρμπαριάς για αιώνες πετσόκοβαν τους χριστιανούς.
Λογικό κανείς χριστιανός να μη θέλει να βοηθήσει.
Αν υπήρχε βουδιστής τριγύρω ίσως γλύτωνε ο άνθρωπος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:05 Άρα δικαιολογούνται οι αλγερινοί που έδειραν τον Έλληνα υπάλληλο του Μετρό
Και εδώ δεν έβρισε μάνα η αδελφή η κόρηLord Brum έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:06 γιατί ως γνωστόν οι σταθμάρχες δεν πάνε στη δουλειά για το μεροκάματαο αλλά για να αρχίζουν καβγάδες με αλητάμπουρες.
Αν μετά από αυτή την επίθεση από τους αλγερινούς ο σταθμάρχης γίνει ρατσιστής απέναντί τους θα έχει άδικο?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:09 Ο σταθμάρχης ως ...Έλληνας ανήκει σε κυρίαρχη ομάδα
Οι αλγερινοί ανήκουν σε ευάλωτη ομάδα άρα δικαιούνται να βρίζουν και να δέρνουν στόμα της κυρίαρχης ομάδας άσχετα εάν έχουν άδικοPlanis έγραψε: 15 Ιαν 2021, 11:20 Είναι πολύ ενδιαφέρον πώς οι Αλγερινοί λαθροεπενδυτές βαφτίζονται «αρνητές μάσκας».Hector Buas έγραψε: 15 Ιαν 2021, 11:55 Από την αρχή το θέμα ήταν πως δεν βγαίνει κανείς από εσάς τους αριστερούς να κάνει δηλώσεις καταδίκης, πολύ απλά γιατί το θύμα ήταν ένας κυρ-Παντελής, είδος ανθρώπου τοι οποίο η αριστερά απεχθάνεται. Στην δική μου αναφορά "έδειξα" τον stavmanr και εσένα, για τον απλούστατο λόγο πως ο πρώτος "ξεπλένει" τους "κατατρεγμένους" με την Ελληνική υπηκοότητα τους οποίους χαιδεύει η αριστερά για τους ψήφους τους και ο άλλος γιατί "ξεπλένει" τους (λαθρο)μετανάστες τους οποίους βαφτίζει πρόσφυγες και από τους οποίους βιοπορίζονται πολλοί αλληλεγγύοι και "χτίζουν" την Παπαδημούπολη.
Αυτά για να έχουμε μια εικόνα...Juno έγραψε: 15 Ιαν 2021, 15:14
Δεν ψήφισαν γιατί είναι "ασυνόδευτα ανήλικα" από την Αλγερία.
Αλλά τα παπαγαλάκια του παρουσίασαν ως "αρνητές μάσκας" για να υπονοήσουν πως είναι Έλληνες.
Γιατί να χαίρομαι που 4 συνέλληνες αποδείχτηκαν καθάρματα κι ένα μάτσο συμφωρουμίτες βιαζοντουσαν να βγάλουν συμπεράσματα για να δικαιώσουν τις εμμονές τους;
Εννοείται πως ναι,από την πλευρά μου.Pedro έγραψε: 16 Ιαν 2021, 00:37 Μια απορια εχω. Τωρα σε περιπτωση που ειναι ελληνες ,οι δεξιοι σκατοψυχοι του φορουμ επιθυμουν να γινουν πραξη ολα οσα ελεγαν τοσες σελιδες ή οχι;
Τελικα ποοσο σκατοφασιστοναζοψυχακηδες ειστε ρε;
Αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω,θα δεις ότι γράφω πως θα ήθελα την παραδειγματικότερη τιμωρία,ακόμη και αν ήταν παιδιά μου.
Για περισσότερη ανάλυση,σε παραπέμπω στην Απολογία του Σωκράτη.Αλλά τι λέω εγώ,εσένα μόνο μέχρι τα υψηλά νοήματα του ιντιμίντια σε κόβει να κατανοήσεις.
Μια φορά να πειτε κάτι που να μην ειναι χοντρή μαλακια.Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιαν 2021, 02:40Πηγαινε καλα, μεχρι που αποκαλυφθηκε οτι ηταν Ελληνες. Απο κεινη την στιγμη ολοι οι μεταναστευτοφαγοι εχουν εξαφανιστειnostromos έγραψε: 16 Ιαν 2021, 02:23 ξερει κανεις αν το νημα πηγε καλυτερα απο αυτο με το βιτριολι ...?
Μια φορά και τι στον κόσμο.....
Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι ήταν "Έλληνες ", γιατί εγώ μέχρι να δω στοιχεία διατηρώ επιφυλάξεις, εγώ έχω κανει 10 ποστ και εσύ 1.
Βουτηγμένοι στο ψέμμα και την υποκρισια
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Κοριτσάκια φίλε μου,σκουπιδαριό κανονικό.Τι σχέση έχουν αυτοί με παντελόνια ;Prepon έγραψε: 16 Ιαν 2021, 00:45Φυσικά.Pedro έγραψε: 16 Ιαν 2021, 00:37 Μια απορια εχω. Τωρα σε περιπτωση που ειναι ελληνες ,οι δεξιοι σκατοψυχοι του φορουμ επιθυμουν να γινουν πραξη ολα οσα ελεγαν τοσες σελιδες ή οχι;
Παντελόνια φοράμε, όταν λέμε κάτι ισχύει.
Μην κρινεις εξ ιδίων.
Καθόμαστε και τους απαντάμε κιόλας.
Ζούνε σε φανταστικό κόσμο.Papa John έγραψε: 16 Ιαν 2021, 09:43Εννοείται πως ναι,από την πλευρά μου.Pedro έγραψε: 16 Ιαν 2021, 00:37 Μια απορια εχω. Τωρα σε περιπτωση που ειναι ελληνες ,οι δεξιοι σκατοψυχοι του φορουμ επιθυμουν να γινουν πραξη ολα οσα ελεγαν τοσες σελιδες ή οχι;
Αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω,θα δεις ότι γράφω πως θα ήθελα την παραδειγματικότερη τιμωρία,ακόμη και αν ήταν παιδιά μου.
Για περισσότερη ανάλυση,σε παραπέμπω στην Απολογία του Σωκράτη.Αλλά τι λέω εγώ,εσένα μόνο μέχρι τα υψηλά νοήματα του ιντιμίντια σε κόβει να κατανοήσεις.
Όλοι πιστεύουν τα ίδια.
Πρόκειται για ομαδική ψύχωση.
Το δηλώνουμε ρητώς και επαναλαμβανόμενα και αυτοί εκεί τα ίδια και τα ίδια.
Οι μόνοι που συντάσσοντας με τους εγκληματίες και θέλουν να πέφτουν στα μαλακά, είτε οι εγκληματίες είναι Έλληνες είτε ξένοι, είναι οι αριστεροί.
Ακριβώς γιατί είναι αντικοινωνικά στοιχεία που η εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας τους προκαλεί αλλεργία.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Highlander
Καγκουρακια με ειδικό φρουρό διας που υμπερασπίστηκαν την ντιμη της οικογένειας και ήταν αρνητές μάσκας εμένα περισσότερο για χρυσαυγιτακια μου κάνουν.wooded glade έγραψε: 16 Ιαν 2021, 01:15 Οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί τώρα.
Είναι αδέρφια Ελληνικής καταγωγής 17 και 15 ετών αντιστοίχως, κάτοικοι Περιστερίου, Εξαρχειόπαιδες-συριζάκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 16 Ιαν 2021, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό πήγα να γράψω
Ρε τον Pedro,πλάκα έχει,θα τον διαβάζω πιο συχνά να μου φτιάχνει τη διάθεση.Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοιος (α)χρήστης.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Με οικογενειακή αργομισθία σε τοπική αυτοδιοίκησηwooded glade έγραψε: 16 Ιαν 2021, 01:15 Οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί τώρα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-