Πάντα συζητάω, δεν με πειράζει, εκτός και αν αποδειχθεί κλώνος του ΓΓvatraxos έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:37Πιστεύεις ότι θα βγάλεις άκρη μαζί του;aljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 19:36Όχι ακριβώς, υπάρχει εκτεταμένη επιχειρηματολογία κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ότι ισότητα έναντι του νόμου δεν σημαίνει ισότητα στο πρόστιμο αλλά ισότητα στην ζημιά που προκαλεί το πρόστιμο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 18:50 Αυτό είναι ανισότητα απέναντι στον νόμο
Για το ίδιο παράπτωμα να τιμωρούνται δύο Έλληνες πολίτες με διαφορετικές ποινές (εστω και ως προς το ύψος των προστίμων )
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στα 500 ευρώ το πρόστιμο για τη παραβίαση των κορονομέτρων
Re: Στα 500 ευρώ το πρόστιμο για τη παραβίαση των κορονομέτρων
My Life had stood, a Loaded Gun
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Ο κούλης διάβασε τα σκουζμάρια σας και το πήρε πίσω!
Ηρεμήστε τώρα.
.
Ο κούλης διάβασε τα σκουζμάρια σας και το πήρε πίσω!
Ηρεμήστε τώρα.
.
- ΜπλεΜπουμπυς
Πρωθυπουργός χώρας (Ελλάδα συγκεκριμένα):
Πρωθυπουργέ, κάντο 1.000 ευρώ το πρόστιμο γιατί με την λογική σου έτσι θα εξαλείψεις και ....τον καρκίνο.
“Το πρόστιμο για τους παραβάτες των μέτρων θα αυξηθεί από τα 300 ευρώ στα 500 ευρώ, ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε την οικονομία χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία με ένα τρίτο κύμα πανδημίας”.
Πρωθυπουργέ, κάντο 1.000 ευρώ το πρόστιμο γιατί με την λογική σου έτσι θα εξαλείψεις και ....τον καρκίνο.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Υδράργυρος
Το πηρε πισω. Τον εμπιστευεσαι;
Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Να τσιμπάνε ακίνητακι.
μακρυά απο κουκυά
- ΜπλεΜπουμπυς
Επίδομα ανεργίας 399ευρω, Εθνική σύνταξη 345. Επίδομα covit 534. Κατώτατος μισθός 600ευρω, Αύξηση προστίμου από 300 στα 500ευρω...... Τα προβλήματα τα λύνει με πρόστιμα και μπάτσους, και με ένα << για σας μαλάκες>>.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- hellegennes
Ο Ταλαίπωρος δεν το λέει για αστείο. Μέχρι εκεί φτάνει.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2021, 14:53ΝΑι αλλα παυει να ειναι αστειο οταν τετοιες μαλακιες τις πεταει ενας ΠΘ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
αν ειναι αληθεια ναι ... ενα λαθος μετρο δεν ειναι εξυπναδα να το περασεις με το ζορι για λογους εγωισμου ... το διορθωνεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αληθεια ειναι. Με εντολη Μητσοτακη ακυρωθηκε η εισηγηση του Πρωθυπουργου. Να'ναι καλα ο ανθρωπος.nostromos έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:30αν ειναι αληθεια ναι ... ενα λαθος μετρο δεν ειναι εξυπναδα να το περασεις με το ζορι για λογους εγωισμου ... το διορθωνεις
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Έλα ρε μαλακα μου μην κοροιδευομαστε. Όλη μέρα ενώ είμαστε και προσωπικά είμαι και μετά τις 9 και δεν μας έχει σταματήσει κανεις. Μισές δουλειές κάνει η κυβερνησαραKauldron έγραψε: 15 Ιαν 2021, 17:45Θα χαρώ πάρα πολύ να μάθω οτι έχεις αργήσει 5 λεπτά απ' το χρόνο που έγραψες στο εσεμές και έπεσες σε μπλόκο.Δημοκρατικός έγραψε: 15 Ιαν 2021, 15:23Aποτελεί πλήγμα όμως στην ψυχολογία των παρανομούντων ψεκ.
Με μικρό πρόστιμο ο ψεκ λεει I'll take my chances, με μεγάλο αγχώνεται, παρανομεί και ανεβαίνουν οι παλμοί του, βαριανασαίνει, όπως και φυσικά πρέπει.
Το κομμένο χέρι σου θα προστεθεί στα χιλιάδες άλλα.(εννοώ οτι θα γίνεις κοψοχεράκιας).
![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Δηλαδή θέλεις να φάς τριακοσάρα "μαλάκα μου"?Gewponos90 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:46Έλα ρε μαλακα μου μην κοροιδευομαστε. Όλη μέρα ενώ είμαστε και προσωπικά είμαι και μετά τις 9 και δεν μας έχει σταματήσει κανεις. Μισές δουλειές κάνει η κυβερνησαραKauldron έγραψε: 15 Ιαν 2021, 17:45Θα χαρώ πάρα πολύ να μάθω οτι έχεις αργήσει 5 λεπτά απ' το χρόνο που έγραψες στο εσεμές και έπεσες σε μπλόκο.Δημοκρατικός έγραψε: 15 Ιαν 2021, 15:23
Aποτελεί πλήγμα όμως στην ψυχολογία των παρανομούντων ψεκ.
Με μικρό πρόστιμο ο ψεκ λεει I'll take my chances, με μεγάλο αγχώνεται, παρανομεί και ανεβαίνουν οι παλμοί του, βαριανασαίνει, όπως και φυσικά πρέπει.
Το κομμένο χέρι σου θα προστεθεί στα χιλιάδες άλλα.(εννοώ οτι θα γίνεις κοψοχεράκιας).
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Gewponos90
nostromos έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:30αν ειναι αληθεια ναι ... ενα λαθος μετρο δεν ειναι εξυπναδα να το περασεις με το ζορι για λογους εγωισμου ... το διορθωνεις
Καλά ναι αλλά εδώ το έχουμε πει σε άλλο επιπεδο. Ο τύπος βγήκε και έκανε ανακοίνωση και πριν εφαρμοστεί το πήρε πίσω. Ο νόμος δεν πρόλαβε να εφαρμοστεί για να αποδειχτεί λάθος. Ήθελα να ήξερα δεν τον ετοιμάζουν μέρες ; Απλά βγήκε και το πέταξε έτσι και όταν είδε τις αντιδράσεις το πήρε πίσω;
-
Gewponos90
Kauldron έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:49Δηλαδή θέλεις να φάς τριακοσάρα "μαλάκα μου"?Gewponos90 έγραψε: 15 Ιαν 2021, 21:46Έλα ρε μαλακα μου μην κοροιδευομαστε. Όλη μέρα ενώ είμαστε και προσωπικά είμαι και μετά τις 9 και δεν μας έχει σταματήσει κανεις. Μισές δουλειές κάνει η κυβερνησαραKauldron έγραψε: 15 Ιαν 2021, 17:45
Θα χαρώ πάρα πολύ να μάθω οτι έχεις αργήσει 5 λεπτά απ' το χρόνο που έγραψες στο εσεμές και έπεσες σε μπλόκο.
![]()
![]()
Όχι φυσικά. Δεν κυκλοφορώ παράνομα. Έχω όλα τα απαραίτητα έγγραφα λόγω εργασίας. Αλλά και να μην τα είχα, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο αφού δεν με έχουν ελέγξει ακομα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση