Συνήθως δεν έχει. Αν βρει, κάτι γίνεται...Gherschaagk έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:44Τι εννοείς; Πως όποιος ανακατεύεται με λινουξ τον χωρίζει η γκόμενα;alekhine έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:38πληροφοριακα παντως το φαινομενο εχει ανθηση τον τελευταιο καιρο![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
-ΒαΛε ΛιΝοΥξ!! -ΟΧΙ, ΒΑΛ'ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ!
Re: -ΒαΛε ΛιΝοΥξ!! -ΟΧΙ, ΒΑΛ'ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 13 Ιαν 2021, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λέω να περιμένω να χιονίσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οχιGherschaagk έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:44Τι εννοείς; Πως όποιος ανακατεύεται με λινουξ τον χωρίζει η γκόμενα;alekhine έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:38πληροφοριακα παντως το φαινομενο εχει ανθηση τον τελευταιο καιρο![]()
![]()
οτι οι γυναικες που απλα σου λενε τελος χωρις προφανη λογο αρχιζουν και πληθαινουν
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι λες κυρά μου!;alekhine έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:46οχιGherschaagk έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:44Τι εννοείς; Πως όποιος ανακατεύεται με λινουξ τον χωρίζει η γκόμενα;alekhine έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:38
πληροφοριακα παντως το φαινομενο εχει ανθηση τον τελευταιο καιρο![]()
![]()
οτι οι γυναικες που απλα σου λενε τελος χωρις προφανη λογο αρχιζουν και πληθαινουν![]()
![]()
Οφείλεις μια εξήγηση στον άλλο, είτε σ' αρέσει είτε όχι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Μέσα σε δυο ώρες το πανάρχαιο λάπτοπ Packard Bell του 2009 που βρήκα στην αποθήκη φόρεσε τελευταίο Ubuntu και έγινε κινητό πλανητάριο - σταθμός χειρισμού τηλεσκοπίου και αστροφωτογράφησης.
Δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνεις αυτό με οτιδήποτε άλλο.
Βέβαια το πουλί μου έπεσε όταν διαπίστωσα ότι η μπαταρία είναι τελείως ψόφια. Ούτε μισό δευτερόλεπτο δεν κρατάει. Και σιγά μη βρω μπαταρία για Packard Bell του 2009.
Δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνεις αυτό με οτιδήποτε άλλο.
Βέβαια το πουλί μου έπεσε όταν διαπίστωσα ότι η μπαταρία είναι τελείως ψόφια. Ούτε μισό δευτερόλεπτο δεν κρατάει. Και σιγά μη βρω μπαταρία για Packard Bell του 2009.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Να πας στον Δησιο για ανακατασκευή , τα πάντα όλα , πιθανόν να μπορεί να φτιάξει για το καλούπι αυτό
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
για να είμαστε δίκαιοι, δεν ζήτησε κι εξήγηση ο άλλοςGherschaagk έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:49Τι λες κυρά μου!;alekhine έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:46οχιGherschaagk έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:44
Τι εννοείς; Πως όποιος ανακατεύεται με λινουξ τον χωρίζει η γκόμενα;
οτι οι γυναικες που απλα σου λενε τελος χωρις προφανη λογο αρχιζουν και πληθαινουν![]()
![]()
Οφείλεις μια εξήγηση στον άλλο, είτε σ' αρέσει είτε όχι.
sys3x,
α) δεν δίνω λεφτά σε κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας από πεποίθηση
β) δεν βάζω λίνουξ ακόμα κι αν το distro έρχεται με ΜΟΥΝΑΡΕΣ σπίτι
γ) δες α και β
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δηλαδή δε θα ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ υπολογιστή;elchav έγραψε: 13 Ιαν 2021, 13:37για να είμαστε δίκαιοι, δεν ζήτησε κι εξήγηση ο άλλοςGherschaagk έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:49Τι λες κυρά μου!;alekhine έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:46
οχι
![]()
Οφείλεις μια εξήγηση στον άλλο, είτε σ' αρέσει είτε όχι.![]()
sys3x,
α) δεν δίνω λεφτά σε κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας από πεποίθηση
β) δεν βάζω λίνουξ ακόμα κι αν το distro έρχεται με ΜΟΥΝΑΡΕΣ σπίτι
γ) δες α και β
Ούτε ιντερνέ ούτε τπτ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
κάτω απόsys3x έγραψε: 13 Ιαν 2021, 16:40 Δηλαδή δε θα ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ υπολογιστή;
Ούτε ιντερνέ ούτε τπτ;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
elchav έγραψε: 05 Ιαν 2021, 17:18 Λοιπόν, τέλη 2020 και αναμενόμενο να συνεχίσει η χρονιά να πηγαίνει μπουρδέλο.
Κάπου στα τέλη Νοέμβρη, το λάπτοπ παθαίνει ολική εμπλοκή και πια η κατάστασή του είναι ΒΜΚΠΤΣΘ (βάψ'το μπλέ και πέτα το στη θάλασσα).
Ενώ βολεύομαι με το desktop και γενικά είμαι στα παπάρια μου, καθώς το WfH κυλάει ομαλά με τον σταθερό, σκάει κλήση από τον προϊστάμενο: "elchav, μεθαύριο, πρέπει να μετακινηθείς για κάποιες μέρες στα βάθη της Νότιας Μακεδονίας, μιας και ο εκεί μηχανικός έχει κορονοϊο"
"Άντε γαμήσου ρε πούστη μου", σκέφτηκα, αλλά είπα να αποφύγω να μπαίνω στη διαδικασία αποστολής βιογραφικών το τελευταίο τρίμηνο του 2020.
Ενώ ετοιμάζω πράγματα, παίρνω αστυνομίες για να ρωτήσω τι απαιτείται καθώς και το που θα μείνω, να κλείσω αμάξι κτλ, θυμάμαι ότι δεν έχω λάπτοπ, δεν προλαβαίνω να ζητήσω λάπτοπ από τη δουλειά και γενικά ότι δεν θα τσουλήσουν πολύ καλά οι τηλεδιασκέψεις μέσω κινητού και ότι το AutoCAD δεν παίζει σε Android (ή τουλάχιστον έτσι ξέρω).
Τέλος πάντων, το εφευρετικό μυαλό ενός μηχανικού δεν αφήνει τέτοια πράγματα να τον πτοήσουν, οπότε επανέρχονται στη μνήμη μου δύο σημαντικές πληροφορίες.
α) Έχω πάρει ένα 13.3 HP λάπτοπ το 2016 αλλά σέρνεται και
β) ότι καθόλη τη διάρκεια της εφηβικής και φοιτητικής μου ζωής, υπήρχαν κάποια πλάσματα στο ελληνικό ίντερνετ που όταν κάποιος ζητούσε βοήθεια γιατί τα Windows του είχαν γαμηθεί, αυτά -σαν ορδές Ορκ στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών, βγάζοντας αφρούς από το στόμα-, πληκτρολογούσαν μετά μανίας "Vale Linux,thima!!!!'' ή "Βάλε Λίνουξ, στα τρώει ο Μπιλ Γκέιτς"
Τότε, δεν έδινα σημασία γιατί είχα αποφασίσει ότι δεν πρέπει να μπλέξω με ναρκωτικά ή λίνουξ για να μη μείνω παρθένος, κι ευτυχώς από λίνουξ έμεινα καθαρός.
Αλλά πλάτιασα.
Καλώς σας βρήκα ξανά και Καλή Χρονιά
(let the hate begin)
το ποστ τα σπάει που λεμε και εμεις οι θειτσοι!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Update: ρε μαλάκες τι δράμα ζω, το laptop με i7 και 16 GB RAM ήρθε ως i5 με 8GB RAM
Ποιος πουστης με ματιασε
Ποιος πουστης με ματιασε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σκατοφατσα δείχνεις δε σε μάτιασε κανείς μη φοβάσαι
μακρυά απο κουκυά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος