!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γύφτισσες - Πορνίδια.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γύφτισσες - Πορνίδια.
Έσπρωξες;
Του bourdela.com έχει κλείσει και ανοίξαμε εδώ τέτοια συζήτηση;
My Life had stood, a Loaded Gun
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Έχει πληροφορίες και για πιάτσες, πιθανώς και για γυφτισες
My Life had stood, a Loaded Gun
- Γενιά της Αμαρτίας
Καλά το δικό μου το πρόβλημα εδώ λύνεται. Σας εμπιστεύομαι. Είστε φίλοι μου.aljawn έγραψε: 15 Ιαν 2021, 09:14Έχει πληροφορίες και για πιάτσες, πιθανώς και για γυφτισες
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Μπορεί να μην είχε πάρει αρκετά λεφτά μαζί του στην βόλτα για να σπρώξει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Καλημέρα ομορφιά μου!!!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Ποιος το πε οτι εκλεισε; ζει και βασιλευει
Και θες να πιστέψουμε τώρα οτι είσαι άντρας, Ελληνας, και δεν ήξερες το bourdela.com.
(Καλά έκανε και έκλεισε μπράβο στα παιδιά μας).
//Α κρίμα.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Γενιά της Αμαρτίας
Γυναίκα είμαι.Sothan έγραψε: 15 Ιαν 2021, 09:31Και θες να πιστέψουμε τώρα οτι είσαι άντρας, Ελληνας, και δεν ήξερες το bourdela.com.
//Α κρίμα.
Το γνωρίζω το σάιτ.
Διχασμένη προσωπικότητα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 15 Ιαν 2021, 09:34Γυναίκα είμαι.Sothan έγραψε: 15 Ιαν 2021, 09:31Και θες να πιστέψουμε τώρα οτι είσαι άντρας, Ελληνας, και δεν ήξερες το bourdela.com.
//Α κρίμα.
Το γνωρίζω το σάιτ.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Γενιά της Αμαρτίας
Είμαι γυναίκα με πέος. Ξεπέρασέ το!Sothan έγραψε: 15 Ιαν 2021, 09:35Διχασμένη προσωπικότητα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 15 Ιαν 2021, 09:34Γυναίκα είμαι.Sothan έγραψε: 15 Ιαν 2021, 09:31
Και θες να πιστέψουμε τώρα οτι είσαι άντρας, Ελληνας, και δεν ήξερες το bourdela.com.
//Α κρίμα.
Το γνωρίζω το σάιτ.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 15 Ιαν 2021, 09:43Είμαι γυναίκα με πέος. Ξεπέρασέ το!