!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρίση των Ιμίων: Το Ναυτικό ήταν ετοιμο να επέμβει και οι Αμερικάνοι είπαν ΣΤΟΠ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Κρίση των Ιμίων: Το Ναυτικό ήταν ετοιμο να επέμβει και οι Αμερικάνοι είπαν ΣΤΟΠ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Fluffy έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:28
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:25
Αγχίαλος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:22 τα ίδια λένε και οι ακροδεξιοί μετά τον απλυτοαντιφα χώρο ψαρεύει και στον πατριωτικό το κκε;
μπα, στρέιτ απ προδοσία είναι, για να μην πάρουμε τα φοβερά ραφάλ
θα υπερασπεις τα ιμια με τα ραφαλ;
Σαν έσχατη λύση ναι !!
Πόλεμο δεν κάνεις για χαβαλε κανείς ως τελευταία λύση
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Κρίση των Ιμίων: Το Ναυτικό ήταν ετοιμο να επέμβει και οι Αμερικάνοι είπαν στοπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Γιατί μωρέ, δηλαδή αν δεν επενέβαιναν οι Αμερικανοί ο Σημίτης θα διέτασσε να χτυπήσουμε; :lol: Γελάνε και τα τσιμέντα. Στην πραγματικότητα η αμερικανική παρέμβαση ήταν άχρηστη, το αποτέλεσμα που τελικά επιτεύχθηκε μπορούσε να επιτευχθεί και χωρίς τους Αμερικανούς.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Κρίση των Ιμίων: Το Ναυτικό ήταν ετοιμο να επέμβει και οι Αμερικάνοι είπαν ΣΤΟΠ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:29
Fluffy έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:28 Ευχαριστουμε την κυβερνηση των ηνωμενων πολιτειων μετα ελεγε ο σημιτης
Και είχε δίκιο
Σταμάτησαν οι Αμερικάνοι έναν πολεμο ο οποίος θα είχε ολέθριες επιπτώσεις σε όλη την περιοχή
Δεν τον σταμάτησαν. Απλα τον ανεβαλαν για οταν η Τουρκία θα έχει τέτοια υπεροπλία που θα μας κάνει μια χαψιά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Κρίση των Ιμίων: Το Ναυτικό ήταν ετοιμο να επέμβει και οι Αμερικάνοι είπαν στοπ

Scouser έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:32 Γιατί μωρέ, δηλαδή αν δεν επενέβαιναν οι Αμερικανοί ο Σημίτης θα διέτασσε να χτυπήσουμε; :lol: Γελάνε και τα τσιμέντα. Στην πραγματικότητα η αμερικανική παρέμβαση ήταν άχρηστη, το αποτέλεσμα που τελικά επιτεύχθηκε μπορούσε να επιτευχθεί και χωρίς τους Αμερικανούς.
Η ελληνική κυβέρνηση είχε συρθεί σε κλιμάκωση χωρίς να το επιθυμεί με κινήσεις ατόμων όπως ο δήμαρχος Καλύμνου και άλλων οι οποίοι είχαν φέρει την χωρα σε επικίνδυνη κλιμάκωση για πόλεμο ερήμην της κυβέρνησης της

Δεν γνωρίζω το εάν θα νικούσαμε η όχι , εγώ ήμουν εκεί σε φρεγάτα και θα έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω αλλά ..δεν λυπήθηκα που δεν έγινε και πόλεμος
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Fluffy έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:28
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:25
Αγχίαλος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:22 τα ίδια λένε και οι ακροδεξιοί μετά τον απλυτοαντιφα χώρο ψαρεύει και στον πατριωτικό το κκε;
μπα, στρέιτ απ προδοσία είναι, για να μην πάρουμε τα φοβερά ραφάλ
θα υπερασπεις τα ιμια με τα ραφαλ;
Οχι, θα μεταφέρουμε την εμπλοκή πάνω από την μικρά Ασία
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Σματατηστε να παιζετε τις κουμπαρες νεοφιλελερες μου απατριδες.

Εικόνα

Μου αρέσει το "αυστηρό" δίπλα στο "παίζουμε τις κουμπάρες".
-Γιατί γελάτε, κύριοι;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Οι Τούρκοι είχαν άνεση να καταλάβουν το Καστελόριζο η να προωθηθούν στην Κύπρο άσχετα με το πώς θα εξελίσσονταν οι επιχειρήσεις κοντά στα Ίμια ..
Και σύμφωνα με τον Πάγκαλο ο οποίος τότε ήταν υπουργος εξωτερικών η Ελλάδα θα σύρονταν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων άσχετα με το αποτέλεσμα
Και αυτό ακριβώς ήθελε να αποφύγει
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:40 Σματατηστε να παιζετε τις κουμπαρες νεοφιλελερες μου απατριδες.

Εικόνα

Μου αρέσει το "αυστηρό" δίπλα στο "παίζουμε τις κουμπάρες".
-Γιατί γελάτε, κύριοι;
Σκιαχτηκε τωρα ο Ερντογαν. Εχει ζαρωσει στη γωνια του. :003:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:42Και σύμφωνα με τον Πάγκαλο ο οποίος τότε ήταν υπουργος εξωτερικών η Ελλάδα θα σύρονταν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων άσχετα με το αποτέλεσμα
Α ναι, υπάρχει και αυτή η πρωτοφανής στα χρονικά των διεθνών σχέσεων πασοκικής εμπνεύσεως άποψη, πως α) πρέπει να αποφεύγουμε πάση θυσία τη σύρραξη για να αποφύγουμε μετά να διαπραγματευτούμε και β) πως ασχέτως αποτελέσματος (δηλαδή άσχετα αν νικήσουμε ή χάσουμε), η διαπραγμάτευση δεν μας βολεύει. :lol: :lol: :lol: Μιλάμε μάλιστα για τον ίδιο Πάγκαλο που λίγο καιρό αργότερα δήλωνε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να συζητήσει για τα πάντα με την Τουρκία, περιλαμβανομένης και της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου (το αναφέρει ο Συρίγος στο βιβλίο του ''Ελληνοτουρκικές Σχέσεις'').
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Κάτι άλλο, θυμάται κανείς τον σάλο με το "χακαρισμα" ρανταρ της αεροποριας και τα προβληματα στη μακρη;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Scouser έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:42Και σύμφωνα με τον Πάγκαλο ο οποίος τότε ήταν υπουργος εξωτερικών η Ελλάδα θα σύρονταν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων άσχετα με το αποτέλεσμα
Α ναι, υπάρχει και αυτή η πρωτοφανής στα χρονικά των διεθνών σχέσεων πασοκικής εμπνεύσεως άποψη, πως α) πρέπει να αποφεύγουμε πάση θυσία τη σύρραξη για να αποφύγουμε μετά να διαπραγματευτούμε και β) πως ασχέτως αποτελέσματος (δηλαδή άσχετα αν νικήσουμε ή χάσουμε), η διαπραγμάτευση δεν μας βολεύει. :lol: :lol: :lol: Μιλάμε μάλιστα για τον ίδιο Πάγκαλο που λίγο καιρό αργότερα δήλωνε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να συζητήσει για τα πάντα με την Τουρκία, περιλαμβανομένης και της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου (το αναφέρει ο Συρίγος στο βιβλίο του ''Ελληνοτουρκικές Σχέσεις'').
Εγώ αναφέρω τα γεγονότα , σχόλια η κριτικές μπορεί να γίνουν πολλές

Πάντως ακόμη και εάν είχαμε το επιχειρησιακό πλεονέκτημα σε τοπικό επίπεδο στα Ίμια (και εδώ παίζεται ..) οι Τούρκοι είχαν αλλά πλεονεκτήματα τα οποία εχω αναφέρει πιο πάνω
Μπορούσαν άνετα να καταλάβουν ελληνικό έδαφος πχ στο Καστελόριζο η άλλου άσχετα ακόμη και θα είχαν ηττηθεί στα Ίμια ..

Η πολιτική ηγεσία της χώρας μου τότε έκρινε πως δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος
Εγώ σαν Αρχικελευστής τότε σε ελληνική φρεγάτα ήμουν στην θέση μου έτοιμος να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω
Εφόσον η επίσημη ηγεσία μου έκρινε ότι δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος , ε δεν θα ..πενθουσα για το ότι δεν έγινε πόλεμος !!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Μη στεναχωριέστε. Μόλις αγοράσουμε την επόμενη φουρνιά όπλων από τις ΗΠΑ θα κάνει μία παύση κι ο Ερντογάν.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Fluffy έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:50 Κάτι άλλο, θυμάται κανείς τον σάλο με το "χακαρισμα" ρανταρ της αεροποριας και τα προβληματα στη μακρη;
Εσύ τώρα ως κομουνιστής στενοχωριέσαι που δεν έγινε ελληνοτουρκικος πόλεμος ;
Και μιλάς σαν κάτι Έλληνες ακροδεξιούς εθνικιστές που το παίζουν πολεμοχαρείς χωρίς να γνωρίζουν το τι είναι πόλεμος ;
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Εικόνα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”