Άρα δικαιολογημένος ο ξυλοδαρμός .stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49Με την περιγραφή αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ο υπάλληλος να ειρωνεύεται την οικογένεια του δράστη.taliban έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:44 Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να σκοτώσεις τον άλλο στο ξύλο, αλλά ήταν ένα ολίσθημα, μία πρόκληση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξύλο στο μετρό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ξύλο στο μετρό
Αν κάποιος σου έβριζε την κόρη ή την οικογένεια, θα είχες δίκιο να επιτεθείς;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:53Άρα δικαιολογημένος ο ξυλοδαρμός .stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49Με την περιγραφή αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ο υπάλληλος να ειρωνεύεται την οικογένεια του δράστη.taliban έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:44 Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να σκοτώσεις τον άλλο στο ξύλο, αλλά ήταν ένα ολίσθημα, μία πρόκληση.
Πραγματικα αρχίζω και το πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί ο δαρμένος με τον αντιρατσιστικόstavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49Με την περιγραφή αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ο υπάλληλος να ειρωνεύεται την οικογένεια του δράστη.taliban έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:44 Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Εξαρτάται, αν πχ. ακόμα και η ίδια η υπηρεσία του θέλει υπαλλήλους που να ειρωνεύονται οικογένειες των πολιτών.τεν τεν έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:56Πραγματικα αρχίζω και το πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί ο δαρμένος με τον αντιρατσιστικόstavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49Με την περιγραφή αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ο υπάλληλος να ειρωνεύεται την οικογένεια του δράστη.taliban έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:44 Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”.
Από την άλλη, η δριμύτητα των χτυπημάτων, εφόσον είναι όπως περιγράφονται, μάλλον δεν θα δικαιώσει τους δράστες. Πιθανότατα να τους παρέχει ένα ισχυρό ελαφρυντικό.
Μια άκρη με αντιρατσιστική οργάνωση και καθάρισαν.stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:58Εξαρτάται, αν πχ. ακόμα και η ίδια η υπηρεσία του θέλει υπαλλήλους που να ειρωνεύονται οικογένειες των πολιτών.τεν τεν έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:56Πραγματικα αρχίζω και το πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί ο δαρμένος με τον αντιρατσιστικόstavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49
Με την περιγραφή αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ο υπάλληλος να ειρωνεύεται την οικογένεια του δράστη.
Από την άλλη, η δριμύτητα των χτυπημάτων, εφόσον είναι όπως περιγράφονται, μάλλον δεν θα δικαιώσει τους δράστες. Πιθανότατα να τους παρέχει ένα ισχυρό ελαφρυντικό.
Θα βρεθουν οι δικηγόροι και τα χρήματα, αλοιμονο στον σταθμαρχη
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
άδικο είχε? Και εν πάσει περιπτώσει από το τι κωλοοικογένεια προέρχονται τα κωλόπαιδα το απέδειξαν τα ίδια. Τσο και λο και μακάρι να ήταν ανήλικοι να μπουζουριάζαν και τους γονείς τους.stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49Με την περιγραφή αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ο υπάλληλος να ειρωνεύεται την οικογένεια του δράστη.taliban έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:44 Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αν κατά τη διαδικασία όντως αποδειχθεί ότι υπήρχε ρατσιστική αντιμετώπιση, ορθώς θα κατηγορηθεί.τεν τεν έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:00Μια άκρη με αντιρατσιστική οργάνωση και καθάρισαν.stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:58Εξαρτάται, αν πχ. ακόμα και η ίδια η υπηρεσία του θέλει υπαλλήλους που να ειρωνεύονται οικογένειες των πολιτών.τεν τεν έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:56
Πραγματικα αρχίζω και το πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί ο δαρμένος με τον αντιρατσιστικό
Θα βρεθουν οι δικηγόροι και τα χρήματα, αλοιμονο στον σταθμαρχη
Δηλαδή, αν δεν είναι όπως ισχυρίζεται εκείνος, αλλά υπήρχαν κι άλλα που δεν είπε εκείνος, θα πρέπει να το κάνουμε γαργάρα;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Άνετα. Αυτό απαντάει και σε όσους απορούν που δεν τον βοήθησε κάνεις: Όποιος μπλεκόταν ή θα βρισκόταν μαχαιρωμένος ή θα τον κυνηγούσαν μετά με τον αντιρατσιστικό.τεν τεν έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:56 Πραγματικα αρχίζω και το πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί ο δαρμένος με τον αντιρατσιστικό
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
δεν τους έβρισε την οικογένεια, έβγαλε σωστό συμπέρασμα για την ανατροφή τους από τη συμπεριφορά τους στον δημόσιο χώρο.stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:55Αν κάποιος σου έβριζε την κόρη ή την οικογένεια, θα είχες δίκιο να επιτεθείς;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:53Άρα δικαιολογημένος ο ξυλοδαρμός .stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49
Με την περιγραφή αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ο υπάλληλος να ειρωνεύεται την οικογένεια του δράστη.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο Beria ποτέ δεν ήταν υπέρ της λαθρομετανάστευσης.Prepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:21Σορυ, δεν ήξερα πως είσαι αντί-Σαμαρικος επειδή μας έφερε τους αλBeria έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:12Γιατί ρε φίλε, εγώ δεν ψήφισα ποτέ ΣαμαράPrepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:09
Τι άκυρα είναι αυτά;
Είδες κανένα να επιχειρεί με τον ξυλοδαρμό του ανθρώπου;
Η μόνη λογική εξήγηση για αυτό το ακατανόητο πως ισως τώρα στην ωριμότητα σου νιώθεις τύψεις που ιδεολογικα συνεισέφερες τόσα χρόνια να γεμίσει η χώρα λάθρο.
Και στρέφεις αυτον τον θυμο στους άλλους.
Πότε δεν είναι αργά όμως να εξιλεωθεις.
Γράψου μελος σε κάνα Βελόπουλο τώρα που μας τελείωσε η ΧΑ.
Και πήγαινε δειξε τη κάρτα μέλους στο σταθμάρχη ή σε αυτή τη γιαγιά στο Αγρίνιο που ήταν 3 μέρες δεμένη δίπλα στο νεκρό άντρα της .
Και ζητά συγγνώμη που διεδιδες αριστερες ιδέες στη χώρα
Νόμιζα για ταξικούς λόγους.
Γράψε λάθος
Άρα δικαιολογούνται οι αλγερινοί που έδειραν τον Έλληνα υπάλληλο του Μετρόstavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:55Αν κάποιος σου έβριζε την κόρη ή την οικογένεια, θα είχες δίκιο να επιτεθείς;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:53Άρα δικαιολογημένος ο ξυλοδαρμός .stavmanr έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:49
Και εδώ δεν έβρισε μάνα η αδελφή η κόρη
Η αλήθεια είναι ότι δεν έβρισε, αλλά ειρωνεύτηκε την οικογένεια.Lord Brum έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:03δεν τους έβρισε την οικογένεια, έβγαλε σωστό συμπέρασμα για την ανατροφή τους από τη συμπεριφορά τους στον δημόσιο χώρο.
Όπως έγραψα και παραπάνω, αν το θέμα είναι όπως το περιγράφει ο ελεγκτής, τότε τους έχει ήδη δώσει το ελαφρυντικό της επίθεσης.
Αν δεν είναι, τότε θα δούμε πώς είναι πραγματικά.
καλά λεει ο φόσι πιο πίσω. Δεν ειναι δυνατόν σε σταθμό του μετρό, αποκλεισμένο απο παντού, να μην μπορεί η αρχή λειτουργίας να προσφέρει βοήθεια σε περίπτωση βίας, και η λύση να ειναι οι υπάλληλοι να κρύβουν την ιδιότητά τους γιατί φοβούνται.
ακου φοβάται να πεί ότι ειναι υπάλληλος.
ακου φοβάται να πεί ότι ειναι υπάλληλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 14 Ιαν 2021, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γενιά της Αγαμίας
μην του απαντας, του δινεις αξιαLord Brum έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:03δεν τους έβρισε την οικογένεια, έβγαλε σωστό συμπέρασμα για την ανατροφή τους από τη συμπεριφορά τους στον δημόσιο χώρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 971 Απαντήσεις