!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξύλο στο μετρό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ξύλο στο μετρό
Αυτό δημιουργεί άσχημα προηγούμενα, αν εσύ δεν βοηθήσεις σήμερα κάποιον που δέχεται επίθεση, μπορεί αύριο κι εσύ να βρεθείς ακάλυπτος σε περίπτωση επίθεσης.
-
Mitharadir
Aυτοι όμως ήταν Ελληνες.Μάλλον κακομαθημένα κ@παιδα απο αυτά που αφθονούν δυστυχώς σήμερα στην Ελλάδα.Kauldron έγραψε: 14 Ιαν 2021, 19:26Γουέητ, γουάτ? Σοβαρά, έχουν ελεύθερης επιβίβασης τώρα, ή απλά πας να με μπριζώσεις?Prepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:50Δεν έχουν οι λάθρο κάρτα ελεύθερης επιβίβασης;Kauldron έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:44 Προφανώς το ελληνικό κράτος δεν έδωσε αρκετά χρήματα σ' αυτές τις δυο αθώες ΠΣυχές για να πληρώσουν εισιτήριο.
Να τους αυξηθεί το επίδομα!
Χάστα λα βικτώρια σιέμπρε!!! Σιέμπρε κόκα κόλα!!! Τω μετρώ χτοίσεικαι μαι τω έμμα τον μαιταναστόν τακσοικόν αδαιρφόν μας!!!! Η μαιτανάσταις δαιν πραίποι να πλοιρόνουν οισυτύροιω!!!
Πληρώνουν κι αυτοί εισιτήρια λες και είναι Έλληνες;![]()
- ΜπλεΜπουμπυς
αν είχε μπάτσους στο μετρό θα φορούσαν χειροπέδες στον σταθμαρχη και θα τον αποτελειωναν. τον λες και τυχερό
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Σε αυτο το ποστ αναφερεσε?Papa John έγραψε: 14 Ιαν 2021, 18:53O Αχάριστος,βάσει των γραφομένων του και της διαδικτυακής περσόνας που έχει καλλιεργήσει εδώ στο φόρουμ,σε μένα τουλάχιστον φαίνεται πως λειτουργεί με το κλασσικό εφηβικό οργισμένο δίπολο : εξουσία κακή/ταραξίες καλοί.ST48410 έγραψε: 14 Ιαν 2021, 18:47
Ο Αχάριστος παίρνει πολλές φορές θέση με βάση κοινωνικοπολιτικά κριτήρια αλλά δεν θα περίμενα να υποστήριζε αλήτες που χτυπάνε έναν εργαζόμενο. Αν κάνεις κάποιο είδος πλάκας, δεν το πιασα.
Ίσως να κάνει αυτός τόσο καιρό πλάκα και να μην την έχω καταλάβει.
Πάντως,στη συγκεκριμένη περίπτωση,περίμενα να γράψει κάτι σαν "είμαστε σίγουροι ότι ο ελεγκτής δεν τους μίλησε άγρια και δεν τους το έπαιξε εξουσία ;"
Αν πάλι έχω πέσει τόσο έξω,του ζητάω και συγγνώμη και ανακαλώ,δεν έχω πρόβλημα να το κάνω.
Αν ναι, να σου απαντησω...
Γενικοτερα εχω ενα προβλημα με την εξουσια αλλα το μεγαλυτερο μου προβλημα (για το οποιο δε νερωνω το κρασι μου) ειναι η καταχρηση της.
Η αληθεια ειναι πως οντως δε γνωριζουμε το πως τους μιλησε ο ελεγκτης αλλα αυτο ειναι δευτερευον στη προκειμενη περιπτωση.
Προφανως και επροκειτο για κωλοπαιδα ανεξαρτητου καταγωγης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 14 Ιαν 2021, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σορυ, δεν ήξερα πως είσαι αντί-Σαμαρικος επειδή μας έφερε τους αλBeria έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:12Γιατί ρε φίλε, εγώ δεν ψήφισα ποτέ ΣαμαράPrepon έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:09Τι άκυρα είναι αυτά;Beria έγραψε: 14 Ιαν 2021, 18:23 Υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται όλη αυτή η πλημμύρα σκατοψυχιάς και ανοησίας;
Ένας άνθρωπος υπέστη βιαιη επίθεση από δυο παλιανθρώπους οι οποίοι πρέπει να βρεθούν και να λογοδοτήσουν. Και να τιμωρηθούν αυστηρα.
Όλη αυτή η χυδαιότητα που έχει ξεχειλίσει δείχνει ότι δεν είστε καθόλου στα καλά σας. Διαταραγμένοι!
Είδες κανένα να επιχειρεί με τον ξυλοδαρμό του ανθρώπου;
Η μόνη λογική εξήγηση για αυτό το ακατανόητο πως ισως τώρα στην ωριμότητα σου νιώθεις τύψεις που ιδεολογικα συνεισέφερες τόσα χρόνια να γεμίσει η χώρα λάθρο.
Και στρέφεις αυτον τον θυμο στους άλλους.
Πότε δεν είναι αργά όμως να εξιλεωθεις.
Γράψου μελος σε κάνα Βελόπουλο τώρα που μας τελείωσε η ΧΑ.
Και πήγαινε δειξε τη κάρτα μέλους στο σταθμάρχη ή σε αυτή τη γιαγιά στο Αγρίνιο που ήταν 3 μέρες δεμένη δίπλα στο νεκρό άντρα της .
Και ζητά συγγνώμη που διεδιδες αριστερες ιδέες στη χώρα
Νόμιζα για ταξικούς λόγους.
Γράψε λάθος
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Το όλο ζήτημα είναι ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε γιατί δύο αλήτες κοπάνησαν έναν ελεγκτή. Τί να συζητήσουμε; Αν είναι Παοκτζήδες;Ιδιώνυμο έγραψε: 14 Ιαν 2021, 19:01 Ο λόγος για όλη αυτήν την ''σκατοψυχιά'' είναι απλός.
Σε περιπτώσεις παρόμοιας βαρβαρότητας, όπως πχ του Ζακ-Ζακι, συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων τα κάνει πλανήτες σε όλους τους υπόλοιπους όχι γιατί νοιάζεται για το θύμα αλλά γιατί αυτό εξυπηρετεί την ατζέντα των εργοδοτών τους.
Εδώ που δύο τυπάκια σαπίζουν στο ξύλο έναν κακομοίρη μεσήλικα κυρ-Παντελή που κάνει απλώς την δουλειά του κοκοκο.
Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι ''χαίρονται'' κάποιοι που πήγε στο νοσοκομείο ένας τυχαίος υπάλληλος του μετρό. Τους ''ψευτοαριστερούς'' κοροιδεύουμε που στην αντίθετη περίπτωση θα είχαν φτάσει το νήμα στις 300 σελίδες.
Έχουμε φτάσει στο σημείο που εαν κάποιος είναι φιλήσυχος και επιθυμεί την νομιμότητα να εισπράτει άμεσα την ταμπέλα του ''φασίστα'' και του ''σκατόψυχου''.
Ή θα πρέπει να βγάλουμε στατιστικές σχετικά με το μέγεθος των ποδιών τους και να αναρωτιόμαστε δήθεν με σοβαρότητα αν αυτοί που φορούν νούμερο 42 είναι εγκληματίες;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Βάλε 'κωλάνθρωποι' + 'εφηβεία' και είσαι μέσα.the comet the course the tail έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:57σε τι αποδίδεις διάφορα τέτοια λούμπεν επεισόδια βίας;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:33ντρέπομαι για λογαριασμό σου αφού εσύ δεν έχεις τσίπαthe comet the course the tail έγραψε: 14 Ιαν 2021, 13:49
όσο οξύνονται οι κοινωνικές αντιθέσεις δυστυχώς θα έχουμε επεισόδια.
Πάντα υπάρχουν σκουπίδια στις κοινωνίες. Αν ήταν μόνο ένας θα μπορούσε να εξετασθεί και το ενδεχόμενο ψυχολογικών προβλημάτων αλλά ήταν δύο οπότε ήταν θέμα χαρακτήρα. Γι' αυτό και ταίριαξαν.
κι εγώ αναρωτιέμαι ακόμη,γιατί αυτή η γενιά των 12 + plus παίζει με καλάσνικοφ στα βίντεο γκέιμς και πως καλλιεργείται σήμερα η νεολαία.
Αναρωτιέμαι γιατί άραγε ψάχνουμε σε κόμματα και σε ιδεολογίες να βρούμε αν θα τσακωθούμε μεταξύ μας για το ποιός φταίει.
Τι σου είναι η ανθρώπινη παιδεία .Ο Καβάφης φταίει
Αναρωτιέμαι γιατί άραγε ψάχνουμε σε κόμματα και σε ιδεολογίες να βρούμε αν θα τσακωθούμε μεταξύ μας για το ποιός φταίει.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
κι εγώ αναρωτιέμαι ακόμη,γιατί αυτή η γενιά των 12 + plus παίζει με καλάσνικοφ στα βίντεο γκέιμς και πως καλλιεργείται σήμερα η νεολαία.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Από τότε που διαδόθηκαν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, η νεολαία έγινε λιγότερη βίαιη.
Ναι, ο λόγος είναι η ατιμωρησία που επικρατεί στο βαλκανοχωρι. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να τιμωρηθούν εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα κατέκρινε την βία. Αλλά γνωρίζοντας ότι στην χειρότερη θα τους χαϊδέψουν τα αρχίδια ανατριχιάζωBeria έγραψε: 14 Ιαν 2021, 18:23 Υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται όλη αυτή η πλημμύρα σκατοψυχιάς και ανοησίας;
Ένας άνθρωπος υπέστη βιαιη επίθεση από δυο παλιανθρώπους οι οποίοι πρέπει να βρεθούν και να λογοδοτήσουν. Και να τιμωρηθούν αυστηρα.
Όλη αυτή η χυδαιότητα που έχει ξεχειλίσει δείχνει ότι δεν είστε καθόλου στα καλά σας. Διαταραγμένοι!
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το χρονικό της επίθεσης
“Επιβιβάστηκα στην Ανθούπολη. Στον Άγιο Αντώνιο επιβιβάστηκαν δύο νεαροί χωρίς μάσκα. Κάθισαν στα καθίσματα και έβαλαν και τα πόδια πάνω στα καθίσματα. Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”. Σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι, σηκώθηκα κι εγώ γιατί φοβήθηκα. Επειδή είχε ένα τσαντάκι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιο μαχαίρι, κάτι άλλο. Δεν κατέβηκα σε άλλο σταθμό, είπα θα κατεβώ στην Ομόνοια γιατί εκεί έχει πάντα κόσμο”, περιέγραψε ο σταθμάρχης.
Και συνέχισε: “Κατέβηκα στην Oμόνοια και την ώρα που ήταν να φύγει το τρένο βγήκαν και αυτοί, κράταγαν δύο κουτάκια αναψυκτικά. Πρώτα μου πέταξε ο ένας το ένα, ο άλλος το δεύτερο και την ώρα που πήγα να αποφύγω το δεύτερο, ο ένας ήρθε από πίσω, μου τράβηξε μια μπουνιά στο κεφάλι και στο σαγόνι, με ρίξανε κάτω και στη συνέχεια με βάραγαν και με κλώτσαγαν”.
“Φώναζα φτάνει”
“Θυμάμαι ότι φώναζα “φτάνει” και στη συνέχεια νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος. Έφαγα κάτι κλωτσιές μέσα στη μέση και σα να μου κοπήκανε τα πόδια Απ’ ό,τι έμαθα αργότερα και ο αστυνομικός βάρδια -που ήταν εκεί το παιδί- κατέβηκε, αλλά επειδή είναι μεγάλος σταθμός η Ομόνοια κι έχει πολλές εξόδους δεν τους πρόλαβε”.
Και πρόσθεσε: “Έβριζαν. Εγώ εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα είχα να προστατευτώ όσο μπορούσα και να δω που θα τελειώσει. Όπως ήμουν πεσμένος μου χτυπάγανε το κεφάλι από τη δεξιά πλευρά, το σαγόνι, τη μύτη και μου έριξαν κλωτσιά στην πλάτη”.
Η κατάσταση της υγείας του
Ο 53χρονος εργαζόμενος υπέστη κατάγματα όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού. “Μου έκαναν εξετάσεις: δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους και μώλωπες και όλα τα υπόλοιπα στο πρόσωπο… Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω. Μιλάω κάπως ψευδά κι έχω συνέχεια νοσοκομεία”, τόνισε ο εργαζόμενος του Μετρό.
Εξήγησε, δε, ότι δεν δήλωσε στους δράστες ότι ήταν υπάλληλος του Μετρό επειδή έχει προηγηθεί ένα συμβάν με συναδέλφους του, ελεγκτές. “Δεν τους το δήλωσα, απλώς τους έκανα αυτή την παρατήρηση. Δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι”.
Τους μίλησα όπως στο παιδί μου
“Πρέπει να ήταν 18 με 20 χρονών. Η κόρη μου είναι 23 χρονών, άρα ήταν μικρότερα από τα παιδιά μου. Τους μίλησα όπως θα μιλούσα στην κόρη μου: “Γιατί βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα και γιατί δεν φοράς μάσκα” και νομίζω ότι οποιοσδήποτε πολίτης έχει μια στοιχειώδη παιδεία πρέπει να ενδιαφέρεται για τον συμπολίτη του” εξηγεί ο 53χρονος.
“Δεν φορούσαν, ούτε κρατούσαν καν μάσκες. Άλλοι σηκώνουν τη μάσκα και σε κοροϊδεύουν, αυτοί ήταν αγρίμια, δεν μπορώ να το καταλάβω…” είπε και διερωτήθηκε: “Γιατί τέτοιο μένος; Θες να κάνεις αυτό που θες; Δώσε μου μια μπουνιά, ένα χαστούκι και φύγε. Η συνεχόμενη ροή με μπουνιές και κλωτσιές είναι σαν να θες να σκοτώσεις κάποιον, δεν θες μόνο να τον τραυματίσεις”.
“Δεν φοβάμαι να γυρίσω στη δουλειά”
“Εγώ είμαι σταθμάρχης και μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Όχι δεν φοβάμαι να γυρίσω.. Πηγαίνοντας στη δουλειά πηγαίνω στην οικογένεια μου εδώ και 17 χρόνια. Οι σταθμοί που δουλεύω και οι συνάδελφοι που δουλεύω είναι οικογένεια”, κατέληξε.
Ολόκληρο το άρθρο : https://www.newsit.gr/ellada/ksylodarmo ... s/3201292/
“Επιβιβάστηκα στην Ανθούπολη. Στον Άγιο Αντώνιο επιβιβάστηκαν δύο νεαροί χωρίς μάσκα. Κάθισαν στα καθίσματα και έβαλαν και τα πόδια πάνω στα καθίσματα. Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”. Σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι, σηκώθηκα κι εγώ γιατί φοβήθηκα. Επειδή είχε ένα τσαντάκι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιο μαχαίρι, κάτι άλλο. Δεν κατέβηκα σε άλλο σταθμό, είπα θα κατεβώ στην Ομόνοια γιατί εκεί έχει πάντα κόσμο”, περιέγραψε ο σταθμάρχης.
Και συνέχισε: “Κατέβηκα στην Oμόνοια και την ώρα που ήταν να φύγει το τρένο βγήκαν και αυτοί, κράταγαν δύο κουτάκια αναψυκτικά. Πρώτα μου πέταξε ο ένας το ένα, ο άλλος το δεύτερο και την ώρα που πήγα να αποφύγω το δεύτερο, ο ένας ήρθε από πίσω, μου τράβηξε μια μπουνιά στο κεφάλι και στο σαγόνι, με ρίξανε κάτω και στη συνέχεια με βάραγαν και με κλώτσαγαν”.
“Φώναζα φτάνει”
“Θυμάμαι ότι φώναζα “φτάνει” και στη συνέχεια νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος. Έφαγα κάτι κλωτσιές μέσα στη μέση και σα να μου κοπήκανε τα πόδια Απ’ ό,τι έμαθα αργότερα και ο αστυνομικός βάρδια -που ήταν εκεί το παιδί- κατέβηκε, αλλά επειδή είναι μεγάλος σταθμός η Ομόνοια κι έχει πολλές εξόδους δεν τους πρόλαβε”.
Και πρόσθεσε: “Έβριζαν. Εγώ εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα είχα να προστατευτώ όσο μπορούσα και να δω που θα τελειώσει. Όπως ήμουν πεσμένος μου χτυπάγανε το κεφάλι από τη δεξιά πλευρά, το σαγόνι, τη μύτη και μου έριξαν κλωτσιά στην πλάτη”.
Η κατάσταση της υγείας του
Ο 53χρονος εργαζόμενος υπέστη κατάγματα όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού. “Μου έκαναν εξετάσεις: δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους και μώλωπες και όλα τα υπόλοιπα στο πρόσωπο… Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω. Μιλάω κάπως ψευδά κι έχω συνέχεια νοσοκομεία”, τόνισε ο εργαζόμενος του Μετρό.
Εξήγησε, δε, ότι δεν δήλωσε στους δράστες ότι ήταν υπάλληλος του Μετρό επειδή έχει προηγηθεί ένα συμβάν με συναδέλφους του, ελεγκτές. “Δεν τους το δήλωσα, απλώς τους έκανα αυτή την παρατήρηση. Δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι”.
Τους μίλησα όπως στο παιδί μου
“Πρέπει να ήταν 18 με 20 χρονών. Η κόρη μου είναι 23 χρονών, άρα ήταν μικρότερα από τα παιδιά μου. Τους μίλησα όπως θα μιλούσα στην κόρη μου: “Γιατί βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα και γιατί δεν φοράς μάσκα” και νομίζω ότι οποιοσδήποτε πολίτης έχει μια στοιχειώδη παιδεία πρέπει να ενδιαφέρεται για τον συμπολίτη του” εξηγεί ο 53χρονος.
“Δεν φορούσαν, ούτε κρατούσαν καν μάσκες. Άλλοι σηκώνουν τη μάσκα και σε κοροϊδεύουν, αυτοί ήταν αγρίμια, δεν μπορώ να το καταλάβω…” είπε και διερωτήθηκε: “Γιατί τέτοιο μένος; Θες να κάνεις αυτό που θες; Δώσε μου μια μπουνιά, ένα χαστούκι και φύγε. Η συνεχόμενη ροή με μπουνιές και κλωτσιές είναι σαν να θες να σκοτώσεις κάποιον, δεν θες μόνο να τον τραυματίσεις”.
“Δεν φοβάμαι να γυρίσω στη δουλειά”
“Εγώ είμαι σταθμάρχης και μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Όχι δεν φοβάμαι να γυρίσω.. Πηγαίνοντας στη δουλειά πηγαίνω στην οικογένεια μου εδώ και 17 χρόνια. Οι σταθμοί που δουλεύω και οι συνάδελφοι που δουλεύω είναι οικογένεια”, κατέληξε.
Ολόκληρο το άρθρο : https://www.newsit.gr/ellada/ksylodarmo ... s/3201292/
«Δεν φορούσαν, ούτε κρατούσαν καν μάσκες. Άλλοι σηκώνουν τη μάσκα και σε κοροϊδεύουν, αυτοί ήταν αγρίμια, δεν μπορώ να το καταλάβω» είπε και διερωτήθηκε: «Γιατί τέτοιο μένος; Θες να κάνεις αυτό που θες; Δώσε μου μια μπουνιά, ένα χαστούκι και φύγε.
Έλεος, τί άλλο θ' ακούσουμε. Τί λέει ο άνθρωπος ρε? Πού πάμε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Με την περιγραφή αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ο υπάλληλος να ειρωνεύεται την οικογένεια του δράστη.taliban έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:44 Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου είπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να σκοτώσεις τον άλλο στο ξύλο, αλλά ήταν ένα ολίσθημα, μία πρόκληση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα μετρό με το κατέβασμα από το τραίνο έβαλα ένα τσιγάρο στο στόμα, χωρίς να το ανάψω.foscilis έγραψε: 14 Ιαν 2021, 18:36 . . . .
Μου κάνει απίστευτη εντύπωση ότι γίνεται σε έναν τόσο κεντρικό σταθμό μέρα μεσημέρι να βαράνε κάποιον για ώρα στη μέση της αποβάθρας και η αντίδραση να είναι "θα τους ψάξουμε". Είναι αιτία τουλάχιστον να ξηλωθεί ο αττικάρχης.
Ένας σεκιουριτάς μου έκανε παρατήρηση και του ανταπάντησα αν το βλέπει αναμμένο.
Απ' ότι φαίνεται εδώ την αστυνόμευση την κάνουν σεκιούριτυ (πόσο καλά;) και ΤΩΡΑ θα βάλουν 50 ειδικούς φρουρούς.
Πόσοι σταθμοί υπάρχουν; Ποιον θα πρωτοφυλάξουν οι 50;
Τελικά αυτό που λέω ότι θέλουμε 5 εκ. μπάτσους να φυλάν τα υπόλοιπα 5 εκ. λαό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Και άλλους μπάτσους να φυλάν τους μπάτσους!
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos