Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Είναι κακό να γαμάς; τι άλλο θα μας πεις; αυτή γιατί εκδίδεται; πουριτανή του 18ου η νάιδα
Γιατί εκδίδεται; χμμμ κάτσε να σκεφτώ. Ααα το βρήκα. Γιατί γουστάρει να τη πηδάει ανά μισάωρο η Γενιά, ο ΑΙΝΕΙΑΝ, ο Μπίστης κτλ;
Τι γιατί εκδίδεται είναι δικό της θέμα
Εφόσον έχει την δυνατότητα ως επιλογή να μην το κάνει και αυτή επιλέγει να το κάνει ..είναι δική της συναίνεση ως ενήλικη
Δεν σου πέφτει λόγος το τι κάνουν άλλοι ενήλικοι συναινουντες
Νάιδα δεν έχεις ιδέα από πουτάνες. Επειδή έχω συναντήσει πάρα πολλές θα σου πω.
Το 90% έχουν μέσα τους το πουτανιλίκι. Γουστάρουν να πηδιούνται!
Οι απόψεις σου είναι του φεμινισμού του περασμένου αιώνα. Σήμερα οι φεμινίστριες λένε ακριβώς τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:05
Εδώ σε αυτό το νήμα καταρρέει ο μύθος της Νάιδας ότι οι πουτάνες δεν έχουν άλλες επιλογές
Είπα εγώ δεν έχουν αλλες επιλογές; τς τς. Βάζεις λόγια που δεν είπα, δεν είναι τίμιο αυτό. Βέβαια οι επιλογές είναι διάφορες από περίπτωση σε περίπτωση αλλά δε γαμιεται. Αρκεί να γαμήσεις εσύ Γενιά μου.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:09
Νάιδα δεν έχεις ιδέα από πουτάνες. Επειδή έχω συναντήσει πάρα πολλές θα σου πω.
Το 90% έχουν μέσα τους το πουτανιλίκι. Γουστάρουν να πηδιούνται!
Οι απόψεις σου είναι του φεμινισμού του περασμένου αιώνα. Σήμερα οι φεμινίστριες λένε ακριβώς τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ.
Καλά όλο το εμπορικό κέντρο στην Κηφισίας μετά το President αριστερά όπως ανεβαίνουμε ανήκει σε πρώην.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:05
Εδώ σε αυτό το νήμα καταρρέει ο μύθος της Νάιδας ότι οι πουτάνες δεν έχουν άλλες επιλογές
Είπα εγώ δεν έχουν αλλες επιλογές; τς τς. Βάζεις λόγια που δεν είπα, δεν είναι τίμιο αυτό. Βέβαια οι επιλογές είναι διάφορες από περίπτωση σε περίπτωση αλλά δε γαμιεται. Αρκεί να γαμήσεις εσύ Γενιά μου.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 20:11
Νάιδα έχεις γνωρίσει ποτέ πουτάνα;
Μία φίλη τάνα -είναι η αλήθεια- είναι καλύτερη από μιά ζωή μαθητής του Πλάτωνα στη φιλοσοφική σχολή της αρχαίας Ελλάδος.
Ήξερα μία εγώ που διάβαζε Λε Μοντ στο μετρό και μετά μου έμαθε της αρχές των νεωτέρων φιλοσοφικών ρευμάτων που δεν τις ήξερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 14 Ιαν 2021, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.