Α το έχεις χούι. Πάω πάσο τότε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:10Γιατί; στα μπουρδέλα θα θελα να πάω αλλά είναι κλειστά.Naida έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:08Μα είναι σοβαρό να μου λες ότι πχ μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού και δεν το κάνεις γιατί δεν έχεις που να πάτε να γνωριστείτε ; στη μέση της πλατεια ρε φίλε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:04
Γιατί να μη δώσω ένα φραγκάκι για ένα τσιμπουκάκι; Αφού λες δεν τα παίρνεις στα σοβαρά τα προβλήματά μου. Δεν έχω υγεία με αυτό που ζω.
Να μη το δώσεις το φράγκακι γιατι θα αισθανθείς θλιβερή.
Δεν υπάρχει μέρος για σοσιαλάιζινγκ. Τι μου λες τώρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γύφτισσες - Πορνίδια.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γύφτισσες - Πορνίδια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ε τι θλιβερά και μαλακίες μου λες. Αυτά που λες είναι άκρως σεξιστικά για τις sexworkers.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αμα ειναι εκεινη απο το gntm
-
Γενιά της Αγαμίας
μην σηκώνεις χέρια ψηλά, θύμα της Πατριαρχίας είναι και αυτός, πολέμησε!
- Γενιά της Αμαρτίας
Πχοια πατριαρχία ρε μιλάμε για τις επαγγελματίες γυναίκες και αγνοείτε τα βασικά.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:14μην σηκώνεις χέρια ψηλά, θύμα της Πατριαρχίας είναι και αυτός, πολέμησε!
Θα σε προσεγγίσουν αυτές διακριτικάΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:32 Έχω την εντύπωση ότι στην πόλη μου κάνουν πιάτσα γύφτισσες και καλά ινκογκνιτο που προσφέρουν τσιμπ00#1@
Ντρέπομαι όμως να τις προσεγγίσω μπροστά σε κόσμο και να ρωτήσω χωρίς να τις προσβάλλω.
Σήμερα που κατέβηκα είδα μία και με κάρφωσε. Ήμουν έτοιμος να ζητήσω τις υπηρεσίες της.
Τι να κάνω;
Πως να την προσεγγίσω;
- Γενιά της Αμαρτίας
Μαλακία ρε φίλε να γαμάνε τα γερόντια... και εμείς με την πούτσα στο χέρι...Paris έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:18Θα σε προσεγγίσουν αυτές διακριτικάΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:32 Έχω την εντύπωση ότι στην πόλη μου κάνουν πιάτσα γύφτισσες και καλά ινκογκνιτο που προσφέρουν τσιμπ00#1@
Ντρέπομαι όμως να τις προσεγγίσω μπροστά σε κόσμο και να ρωτήσω χωρίς να τις προσβάλλω.
Σήμερα που κατέβηκα είδα μία και με κάρφωσε. Ήμουν έτοιμος να ζητήσω τις υπηρεσίες της.
Τι να κάνω;
Πως να την προσεγγίσω;με το κλασσικό '' Τον έχεις καθαρό ;''
- Υδράργυρος
Μας ζαλίζεις τα @@ τώρα με τις φλυαρίες. Πήγαινε και έμπαινε και πες μας την εμεπειρία. Όλα τα άλλα είναι σπαμΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:18
Μαλακία ρε φίλε να γαμάνε τα γερόντια... και εμείς με την πούτσα στο χέρι...
- Γενιά της Αμαρτίας
Αύριο το πρωί. Μπορεί και να αποτύχω βέβαια...Υδράργυρος έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:20Μας ζαλίζεις τα @@ τώρα με τις φλυαρίες. Πήγαινε και έμπαινε και πες μας την εμεπειρία. Όλα τα άλλα είναι σπαμΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:18
Μαλακία ρε φίλε να γαμάνε τα γερόντια... και εμείς με την πούτσα στο χέρι...
Κάνε δουλειά σου, μη σκας.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 14 Ιαν 2021, 17:12 Ε τι θλιβερά και μαλακίες μου λες. Αυτά που λες είναι άκρως σεξιστικά για τις sexworkers.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν ξέρω πως θα την προσεγγίσεις αλλα κοίτα να μην εχεις μαζι σου λεφτα, αλυσίδα και γενικα τιμαλφή.
Το πουλι σου,το πλυνες;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Σεξιστικό και ρατσιστικό νήμα, έχεις θολώσει νηματοθέτη.
Naida έγραψε: 14 Ιαν 2021, 16:44Γιατί δεν βρίσκεις μια κοπέλα;
Αντί πουτάνας ;
Αυτό είναι κάτι άλλο.
Μιλάμε γιά άμεση πληρωμένη εξωτική ευχαρίστηση
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".