Κι αυτά τα θρασσύμια βγαίνουν και μιλούν για..."συστημικότητες" και "λευκά προνόμια" και πράσινα άλογα...
Και ο Χιτλερ λευκός ηταν
Μια χαρά το πας. Σε 2-3 χρόνια το πολύ θα γράφεις εδώ κατά της πατριαρχίας και της τοξικής αρρενωπότητας, θα βγάζεις λογύδρια για τα δικαιώματα των τρανς να επιλέγουν την τουαλέτα που τους εκφράζει, θα επιχειρηματολογείς υπέρ της gender neutral γλώσσας και θα κατακεραυνώνεις τα κλειστά σύνορα και τη βία κατά των λαθρομεταναστών.
Οχι βέβαια, εγω ειμαι δεξιός.
Οι ενωσιτοκεντρωοι δε ξερω τι κανουν
Μια χαρά το πας. Σε 2-3 χρόνια το πολύ θα γράφεις εδώ κατά της πατριαρχίας και της τοξικής αρρενωπότητας, θα βγάζεις λογύδρια για τα δικαιώματα των τρανς να επιλέγουν την τουαλέτα που τους εκφράζει, θα επιχειρηματολογείς υπέρ της gender neutral γλώσσας και θα κατακεραυνώνεις τα κλειστά σύνορα και τη βία κατά των λαθρομεταναστών.
Οχι βέβαια, εγω ειμαι δεξιός.
Οι ενωσιτοκεντρωοι δε ξερω τι κανουν
Πάντως δεν μας έχεις πει αν ο Τιμονιέρης σου άρχισε την κατήχηση και αν ξεπέρασες τον φόβο του κοθμοθνισμού.
Κι αυτά τα θρασσύμια βγαίνουν και μιλούν για..."συστημικότητες" και "λευκά προνόμια" και πράσινα άλογα...
Και ο Χιτλερ λευκός ηταν
Δεν νομίζω. Εκτός και αν ακριβύνει στο μεταξύ και η γραβιέρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι ρε μπαταχτσιλικια στον Τζουλιάνι.
Ξέρεις τι έξοδα έχει η καραμπογιά στο μαλλί;
Ε ναι, άμα το λένε media έτσι θα είναι. Σάμπως είπαν κάνα ψέμα 4 χρόνια τώρα;
Oτι βάφει ο μπάρμπα Τζουλιάνι το μαλλί;
Η ότι ο πρόεδρος είναι μπαταχτσης;
Περίμενα ότι μετά από 4 χρόνια, δεν θα καταπινατε ότι γράφουν τα mainstream media για τον Τραμπ. Την στιγμή που έχουν γράψει τα άπειρα ψέματα. Ειδικά τα κουταομπολιστικα σαν αυτό είναι 100% μουφες.
Στο νήμα Supreme leader Trump, έχουν μπει άπειρες τέτοιες μουφες από τον μετρ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Να τώρα, τα τραμπιστηρια θα βάλουν διάψευση του Ρούντι μαζι με την απόδειξη απο τα λεφτά που πληρωσε ο δις ιμπιτσντ
Δεν θα αφησει ο Ρούντι την Washington Post να λεει τετοια ψέμματα
Αυτο το ξέρουν όλοι.Οι περισσότεροι ομως Έλληνες νομίζουν πως τα κύματα προσφυγων θα προέρχονται από την βομβαρδισμενη Τουρκία.
σιγα μωρε ... ο Τραμπ ειχε συμβουλο τον Ερντογαν ...του τηλεφωνουσε 2 φορες την εβδομαδα να παερει γραμμη ... μεχρι και για τα σεξουαλικα τον συμβπουλευοτανε ...τωρα ο γερο Τζο θα τους βαλει ολους στη θεση τους ...
Στο Ισραήλ πάλι, που γνωρίζουν απο πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την επικράτηση Μπάιντεν (μα καλά...αυτοί δεν έμαθαν ότι..."ο Τραμπ εξαρτάται απο τον Ερντογάν";) και ασχολούνται με τον περίγυρο του Μπάιντεν, που θα είναι και αυτός που θα ασκεί τα κυβερνητικά καθήκοντα στις ΗΠΑ...
Ο ελληνοεβραίος γεωπολιτικός αναλυτής σε θέματα Μέσης Ανατολής και Ισραήλ Jean Cohen θεωρεί ότι η επικράτηση Μπάιντεν θα βλάψει το Ισραήλ διότι θα είναι αδιάφορος για τα της Μέσης Ανατολής ως πρόεδρος: .Συνολικά το 70-75% των εβραίων των ΗΠΑ ψήφισαν τον Μπάιντεν. Αυτό γιατί οι reform jews και οι αναδομητες εβραίοι που μαζί αυτές οι δύο εβραϊκές αιρέσεις εκπροσωπουν το 70% περίπου των εβραίων των ΗΠΑ έχουν προϊστορία προώθησης της λιμπεραλ Αντζεντας της παγκοσμιοποίησης απο τη δεκαετία του 60 και του 70 ακόμα.Ο Τραμπ ψηφίστηκε απο το 84% των ορθόδοξων εβραίων και το 65% περίπου των παραδοσιακών/συντηρητικών εβραίων που εκφράζουν την δεξιά πτέρυγα του Ιουδαϊσμου ως δόγματα του Ιουδαϊσμού.