!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Monitor(s)

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Monitor(s)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:50 Ούτε qled είναι. 🤣🤣🤣
Βάλε λινουξ επιτέλους :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2021, 17:42
dna replication έγραψε: 10 Ιαν 2021, 17:46 για μένα το θέμα οθόνη είναι λυμένο και παραμένει λυμένο:
πάρε όποια EIZO καινούρια ή μεταχειρισμένη αντέχεις οικονομικά
Δεν ισχύει αυτό πλέον κουμπάρε, βασικά έχει πάνω από δεκαετία που δεν ισχύει.
:D

Happy new gear με υγεία!
:wave:
καλή χρονιά :wave:
δεν ξέρω ρε συ, εξακολουθώ να είμαι οπαδός. Πάντα eizo είχα και έχω ακόμη μια VA FS2331 και είναι η πιο ξεκούραστη για τα μάτια οθόνη που έχω καθίσει ever, με αυτό το κριτήριο αποκλειστικά μιλάω, όχι απόκριση και αντίθεση και χρώματα (που έχει και από αυτά) , δεν είμαι gamer ούτε γραφίστας.
Αν υπάρχει μια εξίσου ξεκούραστη 27άρα να το δω
αυτή είναι? οι αντίστοιχες eizo πάνε 650+
https://www.skroutz.gr/s/21923484/Lenov ... 7-QHD.html
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

dna replication έγραψε: 13 Ιαν 2021, 16:39
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2021, 17:42
dna replication έγραψε: 10 Ιαν 2021, 17:46 για μένα το θέμα οθόνη είναι λυμένο και παραμένει λυμένο:
πάρε όποια EIZO καινούρια ή μεταχειρισμένη αντέχεις οικονομικά
Δεν ισχύει αυτό πλέον κουμπάρε, βασικά έχει πάνω από δεκαετία που δεν ισχύει.
:D

Happy new gear με υγεία!
:wave:
καλή χρονιά :wave:
δεν ξέρω ρε συ, εξακολουθώ να είμαι οπαδός. Πάντα eizo είχα και έχω ακόμη μια VA FS2331 και είναι η πιο ξεκούραστη για τα μάτια οθόνη που έχω καθίσει ever, με αυτό το κριτήριο αποκλειστικά μιλάω, όχι απόκριση και αντίθεση και χρώματα (που έχει και από αυτά) , δεν είμαι gamer ούτε γραφίστας.
Αν υπάρχει μια εξίσου ξεκούραστη 27άρα να το δω
Σε νιώθω φίλε, κ εγώ παρότι δεν είχα ποτέ δικιά μου έηζο είχα μια νεκ με καθοδικό σουλήνα η οποία ήταν η ολόιδια οθόνη με ένα αντίστοιχο μοντέλο της έηζο (η νεκ τις κατασκεύαζε και η έηζο έκανε το φάην τιούνηγκ και κολλούσε πάνω την μάρκα της), απλά η ολόιδια έηζο κόστιζε τα διπλάσια περίπου, μιλάμε για 17 ολόκληρες ίντσες!1!!1
Έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράματα όμως από το 1998. :D
Έχει πάρα πάρα πολλά ξεκούραστα πάνελ για όλα τα βαλάντια πλέον, από την όλη μετάβαση η έηζο έχει χάσει ανεπιστρεπτί το ομολογουμένως κορυφαίο τεχνολογικό ετζ που είχε.
Αν είσαι στη γύρα για οθόνη αν ψαχτείς λίγο σίγουρα κάτι θα βρεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Ωραια, εφοσον κατεληξα οτι μαλλον θα παω για τις philips η επομενη ερωτηση ειναι...

Τι καρτα γραφικων να παρω που να ειναι φθηνη και ΟΚ? Οπως ειπα, καθολου games. Το πιο βαρυ μαλλον θα ειναι λιγο 3d cad.

Για την ιστορια, αυτο ειναι το PC.

https://support.hp.com/us-en/product/hp ... com%2C+LLC

Τo PSU ειναι 320Watt. Τουλαχιστον ετσι λεει το λινκ απο πανω.

Η Gigabyte Radeon RX 5500 XT που αναφερθηκε απ'τον Jack Shephard ειναι λιγο εξω απ'το μπατζετ.

Μ'αυτα και μ'αυτα παλι μια μικρη περιουσια θα ξοδεψω. Τα δυο vesa mounts κανουν σχεδον οσο τα 2 μονιτορς :-?
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:51 Ωραια, εφοσον κατεληξα οτι μαλλον θα παω για τις philips η επομενη ερωτηση ειναι...

Τι καρτα γραφικων να παρω που να ειναι φθηνη και ΟΚ? Οπως ειπα, καθολου games. Το πιο βαρυ μαλλον θα ειναι λιγο 3d cad.

Η Gigabyte Radeon RX 5500 XT που αναφερθηκε απ'τον Jack Shephard ειναι λιγο εξω απ'το μπατζετ.

Μ'αυτα και μ'αυτα παλι μια μικρη περιουσια θα ξοδεψω. Τα δυο vesa mounts κανουν σχεδον οσο τα 2 μονιτορς :-?
Επεξεργαστή έχεις κλείσει; αλλιως AMD με ενσωματωμένη καρτα σκέφτηκες;
Αν και δεν ξερω αν παιρνει 2 οθόνες

Α, τώρα ειδα.
Μήπως να αλλαζες τα πάντα και να κραταγες μονο το κουτί;
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

talaipwros έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:56
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Ιαν 2021, 21:51 Ωραια, εφοσον κατεληξα οτι μαλλον θα παω για τις philips η επομενη ερωτηση ειναι...

Επεξεργαστή έχεις κλείσει; αλλιως AMD με ενσωματωμένη καρτα σκέφτηκες;
Αν και δεν ξερω αν παιρνει 2 οθόνες
Το εχω ηδη το PC. Ειναι αυτο το λινκ που εβαλα στο προηγουμενο ποστ. Eνα παλιο HP ειναι
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Κακή στιγμή να αγοράσεις κάρτα γραφικών, ακόμα και οι αδύναμες έχουν ακριβύνει υπερβολικά πολύ. Βρες καμιά μεταχειρισμένη από γνωστό που μαζεύει σκόνη.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Έχεις θέμα και με το τροφοδοτικό και έπεσες και σε κακή περίοδο για κάρτες γραφικών. Οι τιμές στα ύψη.

Θα πρέπει να πληρώσεις, δε τη γλυτώνεις. Από έχω καταλάβει έξω μένεις, που και που παίζουν κάποιες προσφορές για κάρτες αλλά πάλι ακριβά είναι. Υπάρχει γενικά έλλειψη στην αγορά. Μόνο αν βρεις καμιά μεταχειρισμένη ευκαιρία αλλά έχεις κανένα να σε βοηθήσει να την τεστάρεις;

Και τροφοδοτικό πρέπει να πάρεις ένα αξιόπιστο με πιστοποίηση 80+.
talaipwros

Παντως για αυτο που θες, ενας AMD3200G μαζι με μητρική κανει πιο φτηνα απο μια καρτα γραφικων και θα εχεις ενα παρα πολυ καλυτερο συστημα για αυτο που θες, απο οτι αν κραταγες τον επεξεργαστη του 2011
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

enterprise-psi έγραψε: 12 Ιαν 2021, 00:23
sys3x έγραψε: 11 Ιαν 2021, 18:50 Ούτε qled είναι. 🤣🤣🤣
Βάλε λινουξ επιτέλους :lol:
Να δεις που τους δουλεύει όλους κι έχει windows...
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard

talaipwros έγραψε: 14 Ιαν 2021, 22:12 Παντως για αυτο που θες, ενας AMD3200G μαζι με μητρική κανει πιο φτηνα απο μια καρτα γραφικων και θα εχεις ενα παρα πολυ καλυτερο συστημα για αυτο που θες, απο οτι αν κραταγες τον επεξεργαστη του 2011
Οι μητρικές που θα του επιτρέψουν να συνδέσει δύο οθόνες δεν είναι τόσο φτηνές. Και μπορεί να έχει θέμα και με τις μνήμες. Υπόψιν ότι έχει βγει και σειρά 4 με onboard γραφικά αλλά είναι μόνο για OEMs. Άμα πάνε εκεί δηλαδή καλύτερα να φτιάξει έτσι ένα νέο σύστημα και να τελειώνει. Και ας κρατήσει δίσκο και κουτί αν το δέχεται κάποιο κατάστημα.
talaipwros

Jack Shephard έγραψε: 14 Ιαν 2021, 22:19
talaipwros έγραψε: 14 Ιαν 2021, 22:12 Παντως για αυτο που θες, ενας AMD3200G μαζι με μητρική κανει πιο φτηνα απο μια καρτα γραφικων και θα εχεις ενα παρα πολυ καλυτερο συστημα για αυτο που θες, απο οτι αν κραταγες τον επεξεργαστη του 2011
Οι μητρικές που θα του επιτρέψουν να συνδέσει δύο οθόνες δεν είναι τόσο φτηνές. Και μπορεί να έχει θέμα και με τις μνήμες. Υπόψιν ότι έχει βγει και σειρά 4 με onboard γραφικά αλλά είναι μόνο για OEMs. Άμα πάνε εκεί δηλαδή καλύτερα να φτιάξει έτσι ένα νέο σύστημα και να τελειώνει. Και ας κρατήσει δίσκο και κουτί αν το δέχεται κάποιο κατάστημα.
Ε αυτο λεω, καλύτερα νεο συστημα, αμα ειναι να πρεπει να δωσει 3 κατοστάρικα για καρτα, παρε ενα καινουριο με Vega περίπου στα ίδια και δωσε το δεκαετιας σε κανα σχολείο .
talaipwros

ASRock FATAL1TY B450 Gaming K4 motherboard

82 λιρες μητρικη για 3200/3400G που κανει για 2 μόνιτορ
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard

talaipwros έγραψε: 14 Ιαν 2021, 22:25 ASRock FATAL1TY B450 Gaming K4 motherboard

82 λιρες μητρικη για 3200/3400G που κανει για 2 μόνιτορ
B450 όμως. Αν θελήσει/χρειαστεί ν' αλλάξει επεξεργαστή θα αλλάξει κι αυτή μαζί. Δε παίρνει τις επόμενες σειρές.

Αλλά ας σταματήσουμε μέχρι να μας πει αν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Γιατί για μια οθόνη πήγαινε και του φτιάξαμε σύστημα.
talaipwros

Η αλλαγη επεξεργαστή νομιζω ειναι μια πλάνη.
Για 5 χρονια ενας μεσος επεξεργαστής τα κανει ολα
Μετα απο 5 χρόνια παντα θα θελεις αλλο σύστημα αν θες να εισαι value for money και να δεις ουσιαστική αλλαγη στις επιδόσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”