omg kai 3 lol έγραψε: 13 Ιαν 2021, 11:20
το να βαζεις το κεφαλι σου στο τορβα σα τη στρουθοκαμηλο λεγοντας οτι εμενα με νοιαζει μονο η παρτη μου, η αυλη μου, η δικη μου εκδοχη της ιστοριας, το οικοπεδο μου και ολοι οι αλλοι να πανε να ..χαιδεφτουνε ειναι ναρκισσισμος και αυτοκτονικη υποκρισια
η ολοενα αυξανομενη επιγνωση οτι δεν ειμαστε μονοι στο πλανητη γη και δε γεννιομαστε για να μιλαμε με 5-10 ανθρωπους που ετυχε να ειναι σε ακτινα μερικων εκατονταδων μετρων ειναι ο αναποφευκτος θανατος της εντοπιοτητας
Ρε συ καλα ολα αυτα αλλα καταλαβαινεις οτι οι κυκλοι της Παγκοσμιοποιησης ξεκινησαν Πολιτιστικη Επανασταση αλα Μαο στις ΗΠΑ, με τους BLM και Αντιφα σε ρολο Ερυθροφρουρων για να διαγραψουν την αμερικανικη ιστορια, τις εμβληματικες μορφες του αμερικανικου εθνους, τα αγαλματα και τις απεικονισεις τους σε δημοσια κτιρια ενω θέλουν να απαγορευσουν κλασσικα βιβλια και βραβευμενες ταινιες στις οποιες νομιζουν οτι βρισκουν ρατσιστικα ή σεξιστικα μηνυματα;
Πλεον η Παγκοσμιοποιηση δεν ειναι μια εξαπλωση του εμποριου σε ολες τις χωρες (αυτο συνεβαινε και σε παναρχαια χρονια με το Δρομο του Μεταξιου ή και με τα πλοια των Μινωιτων

), ειναι μια πολιτικοοικονομικη προταση με αντιστοιχη ιδεολογια στην οποια οποιος παει κοντρα στοχοποιειται. Για πηγαινε να μιλησεις σε καποιες χωρες στο διαδικτυο κατα του Ισλαμ η κατα της λαθρομεταναστευσης και πιθανοτατα θα βρεθεις απεναντι και σε νομικους μπελαδες.
Και τα πραγματα θα γινουν ακομη χειροτερα. Με Μπαιντεν οι Δημοκρατικοι (που ειναι το lead κομμα της Παγκοσμιοποιησης διεθνως) θα απαγορευσουν τη χρηση των λεξεων: μαμα, μπαμπας, γιος και κορη. Δηλαδη η Παγκοσμιοποιηση δεν θα αρκεστει σε επιθεση στην εθνικη κυριαρχια των παραδοσιακων εθνων-κρατων μεσω του πολυπολιτισμου και των ανοιχτων συνορων, αλλα θα επιτεθει και στην παραδοσιακη οικογενεια και στα παραδοσιακα σεξουαλικα φυλα με στοχευση ενα εντελως νεο κοινωνικο μοντελο. Φυσικα προκειται για μια εντελως αντιδημοκρατικη διαδικασια κοινωνικης επιβολης μιας και οσοι Ελιτ την κατευθυνουν δεν εχουν παρει εγκριση απο τους λαους.
.