Μη το λες αυτό. Εγώ γράφω από ψυχιατρική και παίρνω τακτικά τα χάπια μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πότε κλείνει το phorum?
Re: Πότε κλείνει το phorum?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Νon4me έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:16Οχι τι θεμα να εχω ? ( σε λογικα πλαισια ) δικο τους αβαταρ ειναι οτι θελουν βαζουν ... τωρα αν γραφτει κανενας απο το ισισ και εχει αβαταρια αποκεφαλισμους μπορει να ξυνισω και γω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 12:45Μη το λες αυτό. Εγώ γράφω από ψυχιατρική και παίρνω τακτικά τα χάπια μου.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ποιο συμπέρασμα ;Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:19Πως προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;taliban έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:17Οπότε μην ξαναμπεις στο φόρουμ.Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 09:54 Πόσος χρόνος ζωής μας έμεινε; Για να είμαι ειλικρινής αηδιάζω λίγο από τα άβαταρ που βάζουν κάποια μέλη. Ρομπότ δόντια κέρατα και σκατά. Μήπως είναι σημάδια παρακμής; Μόνο ο Beria έμεινε από τους σοβαρούς να φυλλάει το φρούριο. Οπότε;
Υπάρχει περιεχόμενο που μπορεί να με ενοχοποιήσει. Εξαπάτηση.Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 12:43Γιατί να κλείσει ρε άρχοντα;Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 09:54 Πόσος χρόνος ζωής μας έμεινε; Για να είμαι ειλικρινής αηδιάζω λίγο από τα άβαταρ που βάζουν κάποια μέλη. Ρομπότ δόντια κέρατα και σκατά. Μήπως είναι σημάδια παρακμής; Μόνο ο Beria έμεινε από τους σοβαρούς να φυλλάει το φρούριο. Οπότε;![]()
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τι παίζει εκεί; Έχω χρόνια να πάω.Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 12:45Μη το λες αυτό. Εγώ γράφω από ψυχιατρική και παίρνω τακτικά τα χάπια μου.![]()
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Παιδιά, εγώ όντως χωρίς το πχώρουμ δεν θα 'χω να κάνω κάτι με τη ζωή μου.
Όπως τ'άφησες.. Το μόνο θετικό είναι ότι μας έχουν βάλει κάβα σε κάθε δωμάτιο. Εγώ έχω σουϊτα οπότε,έχω και τα τυχερά μου. Κανα τσίπουρο απ'έξω, καμιά χορτόπιτα, κανα τσιγάρο της προκοπής.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:35Τι παίζει εκεί; Έχω χρόνια να πάω.Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 12:45Μη το λες αυτό. Εγώ γράφω από ψυχιατρική και παίρνω τακτικά τα χάπια μου.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Γενιά της Αμαρτίας
Νομίζεις ότι αστειεύομαιΠασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:41Όπως τ'άφησες.. Το μόνο θετικό είναι ότι μας έχουν βάλει κάβα σε κάθε δωμάτιο. Εγώ έχω σουϊτα οπότε,έχω και τα τυχερά μου. Κανα τσίπουρο απ'έξω, καμιά χορτόπιτα, κανα τσιγάρο της προκοπής.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:35Τι παίζει εκεί; Έχω χρόνια να πάω.Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 12:45
Μη το λες αυτό. Εγώ γράφω από ψυχιατρική και παίρνω τακτικά τα χάπια μου.![]()
![]()
Αλλος ένας κοινωνικά ανερχόμενος που θέλει να μας εντυπωσιάσει με φούμαρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:43Νομίζεις ότι αστειεύομαιΠασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:41Όπως τ'άφησες.. Το μόνο θετικό είναι ότι μας έχουν βάλει κάβα σε κάθε δωμάτιο. Εγώ έχω σουϊτα οπότε,έχω και τα τυχερά μου. Κανα τσίπουρο απ'έξω, καμιά χορτόπιτα, κανα τσιγάρο της προκοπής.![]()
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Γενιά της Αμαρτίας
Τι λες μωρέ;Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 15:14Αλλος ένας κοινωνικά ανερχόμενος που θέλει να μας εντυπωσιάσει με φούμαρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:43Νομίζεις ότι αστειεύομαιΠασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:41
Όπως τ'άφησες.. Το μόνο θετικό είναι ότι μας έχουν βάλει κάβα σε κάθε δωμάτιο. Εγώ έχω σουϊτα οπότε,έχω και τα τυχερά μου. Κανα τσίπουρο απ'έξω, καμιά χορτόπιτα, κανα τσιγάρο της προκοπής.![]()
ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΟΘΑΝ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Γενιά της Αμαρτίας
It's all political, if my music is literal, and I'm a criminal how the fuck can I raise a little girl
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έχω ανοίξει νήμα για την απόκρυψη των άβαταρς.Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 09:54 Πόσος χρόνος ζωής μας έμεινε; Για να είμαι ειλικρινής αηδιάζω λίγο από τα άβαταρ που βάζουν κάποια μέλη. Ρομπότ δόντια κέρατα και σκατά. Μήπως είναι σημάδια παρακμής; Μόνο ο Beria έμεινε από τους σοβαρούς να φυλλάει το φρούριο. Οπότε;
Καλωσήλθες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-