!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πότε κλείνει το phorum?
Πότε κλείνει το phorum?
Πόσος χρόνος ζωής μας έμεινε; Για να είμαι ειλικρινής αηδιάζω λίγο από τα άβαταρ που βάζουν κάποια μέλη. Ρομπότ δόντια κέρατα και σκατά. Μήπως είναι σημάδια παρακμής; Μόνο ο Beria έμεινε από τους σοβαρούς να φυλλάει το φρούριο. Οπότε;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πότε κλείνει το phorum?
Εσένα πότε σε βολεύει να το κλείσουμε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν έχω κάποιο συμφέρον
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μακάρι να μην κλείσει ποτέ. Αφιέρωσα τη ζωή μου εδώ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αμα το καλοσκεφτείς ένα μοναστήρι είναι και εδώ
Μπορεις να ανοιξεις ενα νεο θεμα και να πεις εκει τι αβαταρ θα χρησιμοποιει ο καθενας ωστε να μη ξυνιζεις τυπε .
Ρομπότ > δόντια > κέρατα > σκατά > actual σκατά > obi wan.Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 09:54 Πόσος χρόνος ζωής μας έμεινε; Για να είμαι ειλικρινής αηδιάζω λίγο από τα άβαταρ που βάζουν κάποια μέλη. Ρομπότ δόντια κέρατα και σκατά. Μήπως είναι σημάδια παρακμής; Μόνο ο Beria έμεινε από τους σοβαρούς να φυλλάει το φρούριο. Οπότε;
/discuss
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- ΜπλεΜπουμπυς
Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 09:54 Πόσος χρόνος ζωής μας έμεινε; Για να είμαι ειλικρινής αηδιάζω λίγο από τα άβαταρ που βάζουν κάποια μέλη. Ρομπότ δόντια κέρατα και σκατά. Μήπως είναι σημάδια παρακμής; Μόνο ο Beria έμεινε από τους σοβαρούς να φυλλάει το φρούριο. Οπότε;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αμαρτωλές καλόγριες Ν.2
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δηλαδή εσύ δεν έχεις πρόβλημα? Με οτι θέαμα και να αντικρίσεις;Νon4me έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:06 Μπορεις να ανοιξεις ενα νεο θεμα και να πεις εκει τι αβαταρ θα χρησιμοποιει ο καθενας ωστε να μη ξυνιζεις τυπε .
Οχι τι θεμα να εχω ? ( σε λογικα πλαισια ) δικο τους αβαταρ ειναι οτι θελουν βαζουν ... τωρα αν γραφτει κανενας απο το ισισ και εχει αβαταρια αποκεφαλισμους μπορει να ξυνισω και γω.
Aaaa είδες λοιπόν στα λόγια μου έρχεσαι. Δε θυμάμαι κάποιος από δω είχε βάλει μια σιδερένια μασέλα...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Οπότε μην ξαναμπεις στο φόρουμ.Sothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 09:54 Πόσος χρόνος ζωής μας έμεινε; Για να είμαι ειλικρινής αηδιάζω λίγο από τα άβαταρ που βάζουν κάποια μέλη. Ρομπότ δόντια κέρατα και σκατά. Μήπως είναι σημάδια παρακμής; Μόνο ο Beria έμεινε από τους σοβαρούς να φυλλάει το φρούριο. Οπότε;
πως μου την εφερες ετσιSothan έγραψε: 12 Ιαν 2021, 10:17 Aaaa είδες λοιπόν στα λόγια μου έρχεσαι. Δε θυμάμαι κάποιος από δω είχε βάλει μια σιδερένια μασέλα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 28 Απαντήσεις