!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Beria έγραψε: 11 Ιαν 2021, 23:02
dna replication έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:58 αυτό δεν είναι καλή διαφήμιση

https://twitter.com/zerohedge/status/13 ... 8861153281
To zerohedge έχει την ίδια αξιοπιστία με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Σύμφωνα με την αρχική πηγή, η ίωση εξαπλώθηκε πριν ξεκινήσει ο εμβολιασμός (μια μέρα πριν). Οπότε είναι αλήθεια συμπτωματικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
JohnnyB
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JohnnyB »

Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Γαληνός έγραψε: 12 Ιαν 2021, 02:58 πόσο κράξιμο πρέπει να πεσει για να ορίσουν εμβολιαστικο προγραμμα σε

Ιδιώτες Ιατρους
Οδοντιατρους
Φαρμακοποιούς

(Βάζω κ τους φαρμακοποιούς γτι έχουν μεγαλυτερη δυναμη απ τους ιατρους..)

Δώσε στον κόσμο τα εμβόλια Υπουργέ κι ασε την προπαγανδα
Από εβδομάδα σ εβδομάδα μας έχεις
Και τα ΜΜΕ παλι μουγκα, και δήθεν

Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας:
Να σταματήσουν οι παλινωδίες… Άμεσος εμβολιασμός ιδιωτών γιατρών και υγειονομικού προσωπικού ιδιωτικών κλινικών

Το υπουργείο Υγείας αντί να εκδώσει εμβολιαστικό πρόγραμμα και να αποστείλει ραντεβού με sms κατά προτεραιότητα στον κλάδο αυτό που είναι εκτεθειμένος στην COVID 19 καθόσον το προσωπικό του εργάζεται στην ΠΦΥ αλλά και σε δευτεροβάθμιες ιδιωτικές δομές, τους περιπαίζει

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να σοβαρευτεί και να σταματήσει τις παλινωδίες, να εντάξει άμεσα του ιδιώτες γιατρούς στο εμβολιαστικό σχέδιο και να εκδώσει χρονοδιάγραμμα του αυτονόητου εμβολιασμού του
.

Ρέ Γαλήνιε.....εγώ πού έχω πνευμονικά ψιλοφοβάμαι να το κάνω..... :p2:

Αν ήμουν αδερφός σου τί θά πρότεινες ;;;..... :D

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας »

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... world.html

Θέμα χρόνου είναι να εξαφανιστεί ο γιατρός.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 07:01 https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... world.html

Θέμα χρόνου είναι να εξαφανιστεί ο γιατρός.
Το ότι λέει έτσι ένας Κινέζος γιατρός δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Ποτέ δεν θα μάθουμε βέβαια αφού η Κίνα φημίζεται για την διαφάνειά της.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Who is The 4th man, και για τους συμπτωματικούς ισχύει αυτό, ότι δεν μεταδίδουν πλεόν όταν έχουν δημιουργήσει επαρκή αντισώματα ακόμα και αν υπάρχουν υπολειμματικά συμπτώματα. Όσο για τα θετικά τεστς, το είχε εξηγήσει και ο Τσιόδρας από τον Απρίλιο αυτό που λες με τα κομμάτια του ιού. Πριν τα αντισώματα όλοι μεταδίδουν, οι ασυμπτωματικοί προφανώς λιγότερο αφού δεν βήχουν/φταρνίζονται/φυσούν την μύτη τους.

Εγώ διαφωνώ με το να δημιουργείται η αίσθηση ότι υπάρχει κάτι ύποπτο χωρίς λόγο.

Για το θέμα της οργάνωσης, μαζί σου, αυτή είναι η Ελλάδα, ξεκούρδιστο ρολόϊ μια ζωή. Την άνοιξη πήγαμε καλά γιατί το μόνο πράγμα που μπορούσε να εφαρμοστεί εδώ έγινε νωρίς. Παρατηρώ βέβαια ότι και έξω δεν τα πήγαν καλύτερα πλην Σκανδιναβίας και λίγων ασιατικών κρατών. Αυτό δείχνει ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Οι παλινωδίες πάντως θα μπορούσαν να λείπουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 12 Ιαν 2021, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Ιαν 2021, 06:17
Γαληνός έγραψε: 12 Ιαν 2021, 02:58 πόσο κράξιμο πρέπει να πεσει για να ορίσουν εμβολιαστικο προγραμμα σε

Ιδιώτες Ιατρους
Οδοντιατρους
Φαρμακοποιούς

(Βάζω κ τους φαρμακοποιούς γτι έχουν μεγαλυτερη δυναμη απ τους ιατρους..)

Δώσε στον κόσμο τα εμβόλια Υπουργέ κι ασε την προπαγανδα
Από εβδομάδα σ εβδομάδα μας έχεις
Και τα ΜΜΕ παλι μουγκα, και δήθεν

Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας:
Να σταματήσουν οι παλινωδίες… Άμεσος εμβολιασμός ιδιωτών γιατρών και υγειονομικού προσωπικού ιδιωτικών κλινικών

Το υπουργείο Υγείας αντί να εκδώσει εμβολιαστικό πρόγραμμα και να αποστείλει ραντεβού με sms κατά προτεραιότητα στον κλάδο αυτό που είναι εκτεθειμένος στην COVID 19 καθόσον το προσωπικό του εργάζεται στην ΠΦΥ αλλά και σε δευτεροβάθμιες ιδιωτικές δομές, τους περιπαίζει

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να σοβαρευτεί και να σταματήσει τις παλινωδίες, να εντάξει άμεσα του ιδιώτες γιατρούς στο εμβολιαστικό σχέδιο και να εκδώσει χρονοδιάγραμμα του αυτονόητου εμβολιασμού του
.

Ρέ Γαλήνιε.....εγώ πού έχω πνευμονικά ψιλοφοβάμαι να το κάνω..... :p2:

Αν ήμουν αδερφός σου τί θά πρότεινες ;;;..... :D

.
Τον ιο έπρεπε να φοβάσαι τότε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εγώ πάντως ρώτησα χθες καρκινοπαθούσα, υγειονομικίνα πελάτισσά μου, που εργάζεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, και είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει αυτήν την στιγμή και το ίδιο της είπε και ο γιατρός της, αφού δεν έχουν γίνει καν μελέτες φαρμακολογικής αλληλεπίδρασης (μιας και κάνει θεραπεία για καρκίνο και οστεοπόρωση).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2021, 13:17 Εγώ πάντως ρώτησα χθες καρκινοπαθούσα, υγειονομικίνα πελάτισσά μου, που εργάζεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, και είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει αυτήν την στιγμή και το ίδιο της είπε και ο γιατρός της, αφού δεν έχουν γίνει καν μελέτες φαρμακολογικής αλληλεπίδρασης (μιας και κάνει θεραπεία για καρκίνο και οστεοπόρωση).
Ο ορισμος του μου είπε μια στο μανάβη που της είπε ένας γιατρός ...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2021, 13:17 Εγώ πάντως ρώτησα χθες καρκινοπαθούσα, υγειονομικίνα πελάτισσά μου, που εργάζεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, και είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει αυτήν την στιγμή και το ίδιο της είπε και ο γιατρός της, αφού δεν έχουν γίνει καν μελέτες φαρμακολογικής αλληλεπίδρασης (μιας και κάνει θεραπεία για καρκίνο και οστεοπόρωση).
Ναι μεν, αλλά ας έχουμε υπόψιν μας ότι όποιος μη ηλικιωμένος πεθαίνει από Covid με υποκείμενο νόσημα πάει ειδησεογραφικά στην κατηγορία "αναμενόμενο".
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 13:21
Δεν είναι «μια», είναι διοικητικός υπάλληλος σε νοσοκομείο. Εκτός αν θεωρείς ότι λέω ψέματα, ένα πράμα.

Και καλά κάνει. Για ποιον λόγο να κάνει πείραμα στον εαυτό της αν το εμβόλιο έχει ανεπιθύμητη αλληλεπίδραση με τα φάρμακά της;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Υπάρχουν πουθενά συγκεντρωμένοι οι λόγοι για τους οποίους να μην κάνει κάποιος ηλικιωμένος το εμβόλιο; Ένα γιατρό που ρώτησα μου είπε να κοιτάξω αν μεταξύ των φαρμάκων υπάρχει κάτι με κορτιζόνη; Τίποτα άλλο να προσέξουμε;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2021, 13:31
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Ιαν 2021, 13:21
Δεν είναι «μια», είναι διοικητικός υπάλληλος σε νοσοκομείο. Εκτός αν θεωρείς ότι λέω ψέματα, ένα πράμα.

Και καλά κάνει. Για ποιον λόγο να κάνει πείραμα στον εαυτό της αν το εμβόλιο έχει ανεπιθύμητη αλληλεπίδραση με τα φάρμακά της;
Διοικητικος ευπαθης ομαδα= κομματόσκυλο που εχει να παει απο το Μαρτη στη δουλεια.

(Για το θέμα της Καλά Ν είναι η γυναικα)

Όντως το έγραψα κ αλλού, δεν περιελήφθησαν ειδικές ομάδες όπως οι ανοσοκατεσταλμενοι στην αρχική έρευνα. Οπότε τυπικά δεν είναι τεκμηριωμένο το εμβόλιο για αυτούς.
Αλλά υπάρχουν χιλιάδες έρευνες για ανοαοκατεαταλμενους και άλλα εμβόλια. Και ξέρουμε πως το συνηθέστερο πρόβλημα -ως είναι λογικο- είναι να μην παράγουν αρκετά αντισώματα μετά τον εμβολιασμό καθώς έχουν εξασθενημενο ανοσοποιητικό.

Φυσικά τα πιθανως λιγότερα είναι γενικά καλύτερα από Τ καθόλου.
Δεδομένου οτι ο ιός Δ θα είναι παιχνίδι για τον οργανισμό της. Και αν χρειαστεί μεθ και ξαναζήσουμε την κατάσταση όπως πριν 2 μήνες, σίγουρα δε θα έχει προτεραιότητα λόγω της κακοηθειας της.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

η γιαγιά μου θα το κάνει στις 20 :)
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2021, 14:57 η γιαγιά μου θα το κάνει στις 20 :)
Ειδικευομενη 25 χρονων λέει στον παππού της 93, πως θα κάνει το εμβολιο.
Αυτός της λέει πως λέει να περιμένει λίγο. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”