Μαλακα μου , είσαι τόσο χαζός που θεωρείς μεγαλύτερο πρόβλημα για τη δημοκρατία τον Τραμπ από τον Πούτιν . Ή τον Ερντογάν ξέρω γω που έχει φυλακίσει τη μισή χώρα και απαγορεύει κάθε έκφραση διαμαρτυρίας εναντίον του.
Τι άλλο να ειπωθεί
Μαλακα μου , είσαι τόσο χαζός που θεωρείς μεγαλύτερο πρόβλημα για τη δημοκρατία τον Τραμπ από τον Πούτιν . Ή τον Ερντογάν ξέρω γω που έχει φυλακίσει τη μισή χώρα και απαγορεύει κάθε έκφραση διαμαρτυρίας εναντίον του.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Κοκομπλοκο;Prepon έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:57Κάθε ιδιώτης;Philip Mortimer έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:55ΦΥΣΙΚΑ και έχει το φεισμπουκ το δικαίωμα να το κάνει... Και εκτός από δικαίωμα, θεωρώ έχει και υποχρέωση λόγω της επισκεψιμότητας του...Prepon έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:52
Ε, ναι.
Φυσικά και το φεισμπουκ έχει το δικαίωμα να επιλέγει τους πελάτες του.
Όπως άλλωστε κάθε ιδιώτης, είτε ειναι ταξιτζής, είτε είναι καφετέρια, είτε οτιδήποτε.
Αλίμονο.
Και εσυ είπαμε μετριέσαι για δημοκράτης....
Διαφωτιστής....
![]()
Επίσης, θα έπρεπε και να υπάρχει πολύ πιο αυστηρή και συγκεκριμένη νομοθεσία γενικότερα για το διαδικτυο, διότι έχει καταλήξει να είναι παιδική χαρά του κάθε εξτρεμιστη..
Και ο ταξιτζής; Ο εστιατορας;
Ή μόνο οι μεγαλες πολυεθνικές;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αναρωτιέμαι πως καλύφθηκες, δεν ανέφερα καθόλου την άποψη μου. Αλλά, καλύφθηκα.Prepon έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:04Διαφωνώ, δεν υπάρχει ήδη εκεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:00
Ψάχνεις τι προηγούμενο θα δημιουργηθεί;
Αφού το προηγούμενο υπάρχει ήδη εκεί, δεν είναι κάτι νέο.
Αλλά όπως και να έχει, περισσότερο με ενδιέφερε η άποψη σου κατά πόσον αυτές οι πρακτικές είναι είναι σωστές.
Καλυφτηκα
Ε, ναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:08Αναρωτιέμαι πως καλύφθηκες, δεν ανέφερα καθόλου την άποψη μου. Αλλά, καλύφθηκα.Prepon έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:04Διαφωνώ, δεν υπάρχει ήδη εκεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:00
Ψάχνεις τι προηγούμενο θα δημιουργηθεί;
Αφού το προηγούμενο υπάρχει ήδη εκεί, δεν είναι κάτι νέο.
Αλλά όπως και να έχει, περισσότερο με ενδιέφερε η άποψη σου κατά πόσον αυτές οι πρακτικές είναι είναι σωστές.
Καλυφτηκα
δεν έχω δει πουτινικούς-ερντογανικούς ντόπιους φαν να τους βλέπουν σαν σωτήρες της ανθρωπότητας και να ταυτίζουν τα συμφέροντα της χώρας τους με αυτά της ρωσίας ή της τουρκίας.ο χαζός της παρέας είσαι εσύ που κάνεις συγκρίσειςPrepon έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:06 Μαλακα μου , είσαι τόσο χαζός που θεωρείς μεγαλύτερο πρόβλημα για τη δημοκρατία τον Τραμπ από τον Πούτιν . Ή τον Ερντογάν ξέρω γω που έχει φυλακίσει τη μισή χώρα και απαγορεύει κάθε έκφραση διαμαρτυρίας εναντίον του.
Τι άλλο να ειπωθεί
https://www.thelocal.de/20210111/merkel ... roblematicChancellor Angela Merkel believes that the decision by social media giants to permanently suspend Donald Trump's accounts is problematic because freedom of opinion should not be determined by such online platform bosses, her spokesman said Monday.
Θα φθάσει στο Ανώτατο Δικαστήριο που θα γνωματεύσει.Prepon έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:03 Μπορούν όμως να ισχυριστούν ότι οι συγκεκριμένοι πουστηδες διαδίδουν επικίνδυνες ιδέες.
Ποιος θα πει κάτι;
Αφού ο ίδιος ο ιδιώτης δικάζει, δεν εφαρμόζει απόφαση δικαστηριου
«αν»;georgebi έγραψε: 11 Ιαν 2021, 11:59
Και για να το πούμε και διαφορετικά: αν ήθελε ο Ζάκερμπεργκ να βάλει για πρόεδρος των ΗΠΑ, τι θα τον εμπόδιζε ακριβώς;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ο καημένος ο μπούμπηςFluffy έγραψε: 11 Ιαν 2021, 22:22 το κομμα δεν αφήνει τα μελη του να έχουν facebook kai tweeter κτλπ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 11 Ιαν 2021, 07:15 Απολύτως εξωθεσμική και η απαγόρευση του προέδρου-κλόουν. Ένας από τους μεγαλοκαπιταλιστές. Μόνος του ή με άλλους μαζί. Και αυτό, στα πλαίσια μιας όξυνσης της ενδοαστικής κόντρας των διαφόρων ελίτ που εξουσιάζουν στις ΗΠΑ. Δηλαδή, το πραγματικό αφεντικό (ένα από αυτά ή πολλοί μαζί) και για τους δικούς τους λόγους επέβαλαν την απαγόρευση.
Παραδόξως, τα αφεντικά, στη βιασύνη τους να πάρουν μέτρα, μας αποκαλύπτουν ποιος κυβερνά. Βεβαίως και την ανησυχία τους. Το παγκόσμιο οικοδόμημά τους τρίζει. Αποσυντίθεται, κυρίως σ’ αυτή τη φάση, από τις εγγενείς αδυναμίες και τα προβλήματά του. Η εξέλιξη επιταχύνεται με αφορμή την πανδημία. Η αμετάκλητη πτώση του δεν θα συμβεί αύριο και κάθε άλλο παρά ανώδυνη θα είναι. Ήδη συντελούνται και επιταχύνονται τεραστίων διαστάσεων οικονομικό-πολιτικές μετατοπίσεις.
Μπορείς να αρνηθείς την εξυπηρέτηση πελάτη εάν υπάρχει δικαιολογία, ό,τι είδους επιχείρηση ή ιδιώτης κι αν είσαι. Η δικαιολογία έχει να κάνει με τους νόμους του κράτους και τους κανόνες της επιχείρησης/ιδιώτη.Prepon έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:57Κάθε ιδιώτης;Philip Mortimer έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:55ΦΥΣΙΚΑ και έχει το φεισμπουκ το δικαίωμα να το κάνει... Και εκτός από δικαίωμα, θεωρώ έχει και υποχρέωση λόγω της επισκεψιμότητας του...Prepon έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:52
Ε, ναι.
Φυσικά και το φεισμπουκ έχει το δικαίωμα να επιλέγει τους πελάτες του.
Όπως άλλωστε κάθε ιδιώτης, είτε ειναι ταξιτζής, είτε είναι καφετέρια, είτε οτιδήποτε.
Αλίμονο.
Και εσυ είπαμε μετριέσαι για δημοκράτης....
Διαφωτιστής....
![]()
Επίσης, θα έπρεπε και να υπάρχει πολύ πιο αυστηρή και συγκεκριμένη νομοθεσία γενικότερα για το διαδικτυο, διότι έχει καταλήξει να είναι παιδική χαρά του κάθε εξτρεμιστη..
Και ο ταξιτζής; Ο εστιατορας;
Ή μόνο οι μεγαλες πολυεθνικές;
Το θέμα είναι ότι θέλουν μια άποψη, δεν θέλουν marketplace of ideas και το κίνημα που ξεκίνησε ο Πρόεδρος έγινε πολύ μεγάλο και απείλησε την πολιτικά ορθή διατύπωση. Οπότε με το που βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι στην εξουσία και σταμάτησαν να φοβούνται ότι θα τους ρυθμίσουν άρχισε να βρέχει censorship.