Την άποψη μου για το αποτέλεσμα την έχω γράψει καιρό τώρα, και δεν την έχω αλλάξει έκτοτε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιαν 2021, 21:21 Σ' αυτά τα παιδικά καθρεφτάκια δεν απαντάω.
Αν θες και έχεις όρεξη, απάντα ειλικρινά. Διαφορετικά θα υποθέσω ότι κάπου πρέπει να βγάλεις όλο τον πόνο.
Από εκεί και πέρα, το ότι οι πίπες που γράφουν WaPo και λοιποί οπίνιον μέικερς των δημοκρατικών δεν αντέχουν ούτε σε ερωτήσεις από μαθητές της πρώτης δημοτικού, είναι δεδομένο, αλλά υποψιάζομαι ότι είσαι πολύ πορωμένος ή βλάκας για να το αντιληφθείς. Στην τελική όμως, την δική σου νοημοσύνη υποτιμάς, όχι την δική μας, αν νομίζεις ότι θα τις πιστέψουμε.aljawn έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 14:45 Γενικά βλέπω ένα ταράκουλο στους δημοκρατικούς μετά τα αποτελέσματα, καθότι μάλλον βασίζονταν στις δημοσκοπήσεις, τόσο που ήδη έχουν αρχίσει να βάζουν στο στόχαστρο την AOC. Βέβαια, θα μου πεις ότι πλέον δεν χρειάζονται πολεμικές δηλώσεις και διχαστικές τακτικές, αφού αυτοί έχουν τον λευκό οίκο. Να θυμίσω ότι μας τα είχαν κάνει ζέπελιν με τους... ρώσους χάκερς όταν έχασε η Χίλαρυ, αλλά τώρα όλα είναι ορθώς καμωμένα.
Συγχαρητήρια πάντως στον Μπάιντεν και ιδίως στην Καμάλα, καθότι τον παππού δεν τον βλέπω να βγάζει τετραετία. Θεωρώ ότι αυτοί κέρδισαν, όχι γιατί δεν έχει παιχτεί πουστιλίκι, αλλά δεν μπορεί να παίχτηκε πουστιλίκι σε τόσες πολιτείες.
Μερικές παρατηρήσεις:
1. τόσο ο Τραμπάκουλας όσο και ο Παππούς έκαναν ρεκόρ ψήφων, καθότι αμφότεροι πέρασαν το προηγούμενο του Ομπάμα (2008). Αυτό δείχνει κάτι για την δυναμική των τραμπικών στην κοινωνία.
2. επιστολικές ψήφοι μετά την ημέρα των εκλογών (Πενσιλβάνια), επιστολικές ψήφοι χωρίς ταυτοπροσωπία (Τζόρτζια) είναι τομπούτσοκλαιγαμε τακτικές. Καλό θα ήταν, για το ρητό με την γυναίκα του Καίσαρα να το κόψουν, αφού γελάει ο κόσμος πλέον.
3. ο Τραμπάκουλας έκανε την καλύτερη επίδοση ρεπουμπλικανού στα μαϊνόριτις τα τελευταία χρόνια.
4. επίσης, η ιστορία έχει δείξει ότι αν ξανακατέβει στις εκλογές με παντιέρα ότι έγιναν όργια, θα κερδίσει (Άντριου Τζάκσον με κοράπτ μπάργκεν) και Γκρόουβερ Κλήβελαντ.
Βαριέμαι να σου ποστάρω και την τοποθέτηση μου περί των δύο υποψηφίων, που είχα γράψει ότι το αποτέλεσμα μου ήταν πρακτικά αδιάφορο τώρα, καθότι προτιμούσα πλατφόρμα Τραμπάκουλα αλλά Μπάιντεν/Χάρρις σαν υποψήφιους. Τελευταία φορά που υποστήριξα ανοικτά Τραμπάκουλα, ήταν βέβαια με την Χίλλαρι, καθότι μόνο ο σατανάς ο ίδιος θα ήταν χειρότερος υποψήφιος.
Συνεπώς, άσε τους πατερναλισμούς και τις πίπες εκ του ασφαλούς, πάρε τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία.