Επειδή υποσχέθηκα να απαντήσω σ' αυτό το σοβαρό ποστ.foscilis έγραψε: 11 Ιαν 2021, 15:28 Το βασικότερο σύμπτωμα είναι ο ιδρυματισμός. Θυμάμαι όταν ήμουν φαντάρος να μου λένε "έλα δυο μήνες μείνανε" κι εμένα μου φαινόταν κάτι το εντελώς ατελείωτο, θυμάμαι να αντιδρώ με οργή σε εκεινον που τόλμησε να πει "δυο μήνες".
Το ίδιο έχουν πάθει οι περισσότεροι άνθρωποι και τώρα. Δηλαδή αν το καλοσκεφτείτε καθόμαστε και συζητάμε για καταστάσεις που θα κρατήσουν από 2-3 βδομάδες (τρεχουσα καραντίνα) μέχρι πες κανα δυο χρόνια (μειωμένος τουρισμός). Κι όμως όλοι συμπεριφέρονται λες και μιλάμε για τα επόμενα οχτώμισυ εκατομμύρια χρόνια.
Εγώ προσωπικά επειδή έχω σχεδόν ανύπαρκτο αγελαίο ένστικτο και η ζωή μου είναι πολύ παρόμοια με πριν δεν έχω ξενερώσει ιδιαίτερα με την καραντίνα, αλλά οι υπόλοιποι αν το βιώνετε όπως βίωσα εγώ τη θητεία λογικά σκέφτεστε πράγματα όπως "ποτέ δε θα ξαναείμαι 32 χρονών, το έχασα όλο στην καραντίνα" και παρόμοιες μαλακίες.
Η συμβουλή μου είναι παλιογαμιόληδες Έλληνες πατριώτες in particular πώς είναι ρε καριολάκια να γεύεστε αυτό που με αναγκάσατε να περάσω επί 8 μήνες μόνο μόνο και μόνο επειδή είστε πρωτόγονοι κρετίνοι; Που έπαιρνα 3.000 το μήνα ρε σκουπίδια του κερατά και με ρίξατε στα 8.40 το μήνα να καθαρίζω όρχους και να φέρνω καφέδες σε κάτι αγράμματους ψωλιάρηδες υποκρινόμενοι όλοι μαζί ότι αντιμετωπίζουμε τον τεράστιο φανταστικό κίνδυνο; Που χαιρετίσατε όλοι μαζί τον Μητσοτάκη τώρα το καλοκαίρι που φόρτωσε 3 παραπάνω ανθρωπομήνες από αυτό σε κάθε 18χρονο της χώρας; Όχι και πολύ ωραία ε; Πήξτε και ξαναπήξτε μέχρι να σας γίνει η μούνα γραβιέρα με καρύδια. Σκατόσκυλα που δε μου αντέχετε και τον εγκλεισμό.
Δεν έχω πάει στρατό (ούτε πρόκειται) δεν είμαι πατριώτης ούτε Έλληνας, είμαι Ανθέλληνας.
Δε με νοιάζει το κάθε φασιστικό καθίκι αλλά ναι έχω μια ευαισθησία ως προς την κατάθλιψη. Είναι οι φίλοι μας, οι φίλες μας κόσμος αξιαγάπητος. Κυριολεκτικά κόσμος που αξίζει να αγαπάς. Χάσανε γκόμενες, δουλειά, στόχους μιας ολόκληρης ζωής και ΚΥΡΙΩΣ χάσαμε ο ένας τον άλλο ο φίλος τη φίλη και πάει λέγοντας.
Πραγματικά ο στρατός είναι φτιαγμένος από σκατά, τα σκατά του έθνους. Δεν μπορώ να μπω ακριβώς στη θέση σου. Αλλά κοίτα εδώ για τι μιλάμε, για πλήρη ψυχικη κατρακύλα.