!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέα Γενιά. ΣΕΞ!!!! Poll

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Τι πιστεύετε για τα Νέα τα Παιδιά;

Είναι τεμπέληδες και θρασείς
18
36%
Είναι και γαμώ τα παιδιά
10
20%
Είναι σαν τους προηγούμενους
22
44%

Σύνολο ψήφων: 50

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Νέα Γενιά. ΣΕΞ!!!! Poll

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Χαοτικός έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:11
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:54
Φυσικά και δεν θεωρώ πως έχω το δικαίωμα να κατευθύνω την σεξουαλικότητα ενός παιδιού και να το επηρεάσω να είναι έτσι ή αλλιώς.
Γι αυτό και θα εμπιστευόμουν τη Νάιδα ρε παπαρομάλάκες που επιχειρηματολογείτε κιόλας υπέρ της ορθότητας. Αν ήταν ομοφυλόφιλο ένα παιδί

(δηλαδή αν διακρίνεται ομοφυλοφιλία από ένα σωρό παρεμφερή χαρακτηριστικά, όχι να έκανε σεξ. Όπως είναι τα ετεροφυλόφιλα παιδιά έτσι είναι και τα ομοφυλόφιλα. δεν κάνουν σεξ. Δεν κινδυνεύεις "να κάνουν κάτι" τα αφήσεις μόνα τους να είναι μαζί ή να κοιμηθούν. Το εξηγώ γιατί μια ζωή κάνετε τριανταμίες στο μυαλό σας)

δεν θα του γαμούσε τον αδόξαστο για να προσπαθεί να το αλλάξει.

Εσείς θα επιχειρούσατε "μες τη διακριτικότητα" και καλά να παρεμβαίνετε σε όλα τα γούστα του να διορθώσετε το κακό. Θα του γαμούσατε την ψυχή νομίζοντας ότι δεν σας καταλαβαίνει, ενώ θα τα έπιανε όλα και θα κατέρρεε μέσα του.
Αυτά περί της κριτικής σας στη Νάιδα.

Και γενικά σε κάθε γυναίκα. Τυχαίνει να έχουν κατανόηση και εν συναίσθηση (γενικά. Πολύ γενικά, το τονίζω) γιατί τρώνε στη μάπα την πραγματικότητα πιο έντονα και καταπιεστικά. Ενώ εσάς σας κακοποίησαν αφήνοντας σας να νομίζετε ότι είστε άρχοντες ενώ είσαστε φτωχομπινεδιάρηδες τυρομάλακες.
Τύπε, εγώ που δεν τρώω τυρί, μπορώ να είμαι τυρομαλάκας;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Feindflug έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:26
Φυσικά και δεν θεωρώ πως έχω το δικαίωμα να κατευθύνω την σεξουαλικότητα ενός παιδιού και να το επηρεάσω να είναι έτσι ή αλλιώς.
Γι αυτό και θα εμπιστευόμουν τη Νάιδα ρε παπαρομάλάκες που επιχειρηματολογείτε κιόλας υπέρ της ορθότητας. Αν ήταν ομοφυλόφιλο ένα παιδί

(δηλαδή αν διακρίνεται ομοφυλοφιλία από ένα σωρό παρεμφερή χαρακτηριστικά, όχι να έκανε σεξ. Όπως είναι τα ετεροφυλόφιλα παιδιά έτσι είναι και τα ομοφυλόφιλα. δεν κάνουν σεξ. Δεν κινδυνεύεις "να κάνουν κάτι" τα αφήσεις μόνα τους να είναι μαζί ή να κοιμηθούν. Το εξηγώ γιατί μια ζωή κάνετε τριανταμίες στο μυαλό σας)

Εσείς θα επιχειρούσατε "μες τη διακριτικότητα" και καλά να παρεμβαίνετε σε όλα τα γούστα του να διορθώσετε το κακό. Θα του γαμούσατε την ψυχή νομίζοντας ότι δεν σας καταλαβαίνει, ενώ θα τα έπιανε όλα και θα κατέρρεε μέσα του.

Και γενικά σε κάθε γυναίκα. Τυχαίνει να έχουν κατανόηση και εν συναίσθηση (γενικά. Πολύ γενικά, το τονίζω) γιατί τρώνε στη μάπα την πραγματικότητα πιο έντονα και καταπιεστικά. Ενώ εσάς σας κακοποίησαν αφήνοντας σας να νομίζετε ότι είστε άρχοντες ενώ είσαστε φτωχομπινεδιάρηδες τυρομάλακες.
και εγώ ωμό όχι, αλλά πίτσα δεν τρως ρε δικέ μου;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Feindflug έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:26

:003:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Τυρογαμιάδες και τυρομαλάκες. Μια φωνή και μια γροθιά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Χαοτικός έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:22

Να εδώ το μαλακίζεις. Λες ότι θα ικανοποιήσει τις καύλες του ενήλικα ενώ θα ικανοποιήσει πρωτίστως τις δικές του καύλες. Αυτό δεν θες να το δεις.

Αν θες και αιτιολογία γι αυτό που κάνεις, έχω. Θες;
Δεν πα να μη θες!
Είναι λοιπόν από φθονερή αντιμετώπιση για την ικανοποίηση του άλλου.

Ω ναι :g030:
Καθόλου δεν το μαλακιζω. Οι ενήλικες έχουν επιρροή στα παιδιά. Το καβλα για τα παιδιά είναι σχετικό. Καβλα βαφτίζουν και την περιέργεια, τα τρεντ της εποχής, την εφηβική τους καβλα κτλ κτλ. Ο ενήλικος όμως ξέρει τι είναι αυτό που θέλει να ικανοποιήσει. Και είναι η όρεξη του για ένα παιδί. Απλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γενιά της Αγαμίας

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:38

Να εδώ το μαλακίζεις.

Καθόλου δεν το μαλακιζω.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Να εδώ το μαλακίζεις. Λες ότι θα ικανοποιήσει τις καύλες του ενήλικα ενώ θα ικανοποιήσει πρωτίστως τις δικές του καύλες. Αυτό δεν θες να το δεις.

Δεν πα να μη θες!

Καθόλου δεν το μαλακιζω. Οι ενήλικες έχουν επιρροή στα παιδιά. Το καβλα για τα παιδιά είναι σχετικό. Καβλα βαφτίζουν και την περιέργεια, τα τρεντ της εποχής, την εφηβική τους καβλα κτλ κτλ. Ο ενήλικος όμως ξέρει τι είναι αυτό που θέλει να ικανοποιήσει. Και είναι η όρεξη του για ένα παιδί. Απλά.
Η όρεξη για παιδί είναι αρρώστια και οφείλει να επισκεφτεί κάι μαγαζάκι να δουλέψει και κάνας χρισταινός. Η όρεξη για νεαρή και νεαρό έχει να κάνει με σύστημα που έχει στήσει στην ψυχή. Σύστημα φαντασιώσεων, χειρισμών των συναισθημάτων κλπ. Από Σουλαμιστισμό (να πάρεις νεανική ενέργεια και να παραμείνεις νέος) μέχρι ανβίωση τη εφηβείας σου και πολλά άλλα. Είναι δε και η σωματική διάπλαση που εμπνέει κανονική σεξουαλικότητα σε κάποιες περιπτώσεις.

Αλλά και ενήλικη να είναι. Αν έχει υπερσώμα καύλα, τη δεις από πίσω, ανάψεις (έχοντας και προδιάθεση γιατί είναι η εποχή σου ας πούμε), την πλησιάσεις, γυρνάει και τη βλέπεις
και έχει μια μούρη θλιμμένη, προβληματισμένη, παιδικά χαζοχαρούμενη (το λένε και αθώο ως βλέμμα)
θα έχεις ακόμα ορμή να κάνεις κάτι; Όχι. Θες να δεις και ανάλογο ύφος και κινησιολογία.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Χαοτικός έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:52

Δεν πα να μη θες!

Η όρεξη για παιδί είναι αρρώστια και οφείλει να επισκεφτεί κάι μαγαζάκι να δουλέψει και κάνας χρισταινός. Η όρεξη για νεαρή και νεαρό έχει να κάνει με σύστημα που έχει στήσει στην ψυχή. Σύστημα φαντασιώσεων, χειρισμών των συναισθημάτων κλπ. Από Σουλαμιστισμό (να πάρεις νεανική ενέργεια και να παραμείνεις νέος) μέχρι ανβίωση τη εφηβείας σου και πολλά άλλα. Είναι δε και η σωματική διάπλαση που εμπνέει κανονική σεξουαλικότητα σε κάποιες περιπτώσεις.

Αλλά και ενήλικη να είναι. Αν έχει υπερσώμα καύλα, τη δεις από πίσω, ανάψεις (έχοντας και προδιάθεση γιατί είναι η εποχή σου ας πούμε), την πλησιάσεις, γυρνάει και τη βλέπεις
και έχει μια μούρη θλιμμένη, προβληματισμένη, παιδικά χαζοχαρούμενη (το λένε και αθώο ως βλέμμα)
θα έχεις ακόμα ορμή να κάνεις κάτι; Όχι. Θες να δεις και ανάλογο ύφος και κινησιολογία.
Στο είπα και στο άλλο νήμα στο λέω και σε αυτό. Εστιάζειις στο να ικανοποιήσει ο ενήλικας με κάθε τρόπο την καβλα του. Εστιάζω στο παιδί. Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ, το κλείνω εδώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γενιά της Αγαμίας

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2021, 17:00 το κλείνω εδώ.
:bravo:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Σιγά μην το κλείσεις εδώ :003:
Γενιά της Αγαμίας

Χαοτικός έγραψε: 10 Ιαν 2021, 17:03 Σιγά μην το κλείσεις εδώ :003:
μην επιμένεις ρε, δεν βλέπεις ότι γλιτώσαμε για λίγο;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 17:02

Δε λέω! Η όρεξη για γαργάλημα είναι ιερή. Κάτι πολύ καλό.

Αλλά αυτό που τελικά συμβαίνει είναι, να προσπαθεί η Νάιδα να περάσει την ειλικρινή άποψή της, να κουράζεται με τα παρασιτικά αυτά του είδους (που συχνά κάνεις παπάρα) και να την καλεί η ψυχή της να εκτονώσει και την καταπίεση που δέχεται και να απαντήσει με λογική και αξιοσέβαστη θεωρία.

Εγώ άμα γίνει αυτό απαντάω συνολικά επιθετικά και μετά νομίζουν ότι καταλάβανε και τις απόψεις μου.

Δεν λέω να μην το κάνεις.
Προσθέτω μία ακόμα σκέψη να γίνουμε συνολικά πιο σοφοί.
Γενιά της Αγαμίας

Χαοτικός έγραψε: 10 Ιαν 2021, 17:08
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 17:02

Δε λέω! Η όρεξη για γαργάλημα είναι ιερή. Κάτι πολύ καλό.

Αλλά αυτό που τελικά συμβαίνει είναι, να προσπαθεί η Νάιδα να περάσει την ειλικρινή άποψή της, να κουράζεται με τα παρασιτικά αυτά του είδους (που συχνά κάνεις παπάρα) και να την καλεί η ψυχή της να εκτονώσει και την καταπίεση που δέχεται και να απαντήσει με λογική και αξιοσέβαστη θεωρία.

Εγώ άμα γίνει αυτό απαντάω συνολικά επιθετικά και μετά νομίζουν ότι καταλάβανε και τις απόψεις μου.

Δεν λέω να μην το κάνεις.
Προσθέτω μία ακόμα σκέψη να γίνουμε συνολικά πιο σοφοί.
πρώτον, εδώ είναι αναισθητοχοντρόπετση στα σοβαρά ζητήματα, σιγά μην πτοηθεί από τα πειράγματα
δευτερον, ελλεϊνίδα με τέτοια ποστ
viewtopic.php?p=1707054#p1707054
viewtopic.php?p=1708194#p1708194
αξιοσέβαστη δεν την λες
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Sid Vicious έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 18:19 Εγώ πάντως αυτά που λέτε με τις γενιές δε τα καταλαβαίνω, όποια γνωρίζω ίδια ηλικία νιώθω να είμαστε
Μόνον μέχρι 25άρες γνωρίζεις γι αυτό, άμα μιλήσεις με καμμιά συνομήλικη θα νιώσεις το χάσμα φίλε μου.
:D

& έη happy new gear!
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”