Εσύ θα πας Διάδοχε ,υποχρεωτικά , επί ποινή εκτέλεσης .Δημοκρατικός έγραψε: 09 Ιαν 2021, 23:25Αίμα θα δώσουμε μόνο αν μας βεβαιώσουν ότι δεν θα πάει σε ψεκασμένοΣτύγιος έγραψε: 09 Ιαν 2021, 23:22 'Οσοι μπορείτε να πάτε να δώσετε αίμα,έκκληση των κέντρων αιμοδοσίας .![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν
- Δημοκρατικός
Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Έλα οι εκπαιδευτικοί να λένε αλεύρι, έλα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Να φας σκατούλες , Διάδοχε .
-
Γενιά της Αγαμίας
προηγείται ο εκπαιδευτικός που φερνει σε περας να βγάλει το ωρολόγιο πρόγραμμα
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 01:20προηγείται ο εκπαιδευτικός Διευθυντής ( που υπήρξα) που φερνει σε περας να βγάλει το ωρολόγιο πρόγραμμα![]()
![]()
ως ο πιο παραγωγικός και αναντικατάστατος
Να κάνετε 2πλο εμβόλιο ρε θύματα , σας δίνω και το δικό μου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΠανιΒΛΑΚΑ, δεν μένεις στην περιοχή μου, άρα το αγιασμένο και καθάριο αίμα σου δεν μολύνθηκε από έναν άθεο!Στύγιος έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:47Και εθελοντής αιμοδότης , χάρις στο αίμα μου μπορεί να σώθηκες.
ΒΛΑΚΑ.
Όσο για τα κοκορέματα σου περί αιμοδοσίας, δεν έχει νόημα να είσαι αιμοδότης και ταυτόχρονα, με τις ταλιμοανιές σου, να σκοτώνεις ανθρώπους.
.
Το αίμα μου πηγαίνει παντού και σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, όπως το έχω δηλώσει στη φόρμα.Ρώτα και μην εκτίθεσαι.Nandros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:53ΠανιΒΛΑΚΑ, δεν μένεις στην περιοχή μου, άρα το αγιασμένο και καθάριο αίμα σου δεν μολύνθηκε από έναν άθεο!
Όσο για τα κοκορέματα σου περί αιμοδοσίας, δεν έχει νόημα να είσαι αιμοδότης και ταυτόχρονα, με τις ταλιμοανιές σου, να σκοτώνεις ανθρώπους.
.
- Nandros
Η Κοινωνία τιμωρεί τους παραβάτες των νόμων της.
Επειδή οι ψεκασμένοι αρνητές είναι καμπόσοι, την γλυτώνουν.
Δεν είμαι χριστιανός να γυρίσω το άλλο μάγουλο.
Και την ζωή μου και των ανθρώπων γύρω μου δεν θέλω να την χαραμίσω επειδή κάποιοι άλλοι είναι ηλίθιοι, φανατικοί, αυτοκτονικοί.
.
Τύπε, αυτό το καινούριο σου μάντρα, μόνον στο νήμα με τις εκλογές στην Αμερική δεν το έγραψες ακόμα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Nandros
Στύγιος έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:56Το αίμα μου πηγαίνει παντού και σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, όπως το έχω δηλώσει στη φόρμα.Ρώτα και μην εκτίθεσαι.Nandros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:53ΠανιΒΛΑΚΑ, δεν μένεις στην περιοχή μου, άρα το αγιασμένο και καθάριο αίμα σου δεν μολύνθηκε από έναν άθεο!Στύγιος έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:47
Και εθελοντής αιμοδότης , χάρις στο αίμα μου μπορεί να σώθηκες.
ΒΛΑΚΑ.
.
Πάντως στην περίπτωση μου δεν μολύνθηκε το αγιασμένο αίμα σου.Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 22:49 Εθελοντής αιμοδότης , δε μπορώ να δώσω τώρα λόγω ίωσης που πέρασα ,από 10 Δεκεμβρίου και μετά.
Καθάρισε άλλος πχορουμίτης από τα Β.Προάστια.
.
Nandros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:17Στύγιος έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:56Το αίμα μου πηγαίνει παντού και σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, όπως το έχω δηλώσει στη φόρμα.Ρώτα και μην εκτίθεσαι.Nandros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:53
ΠανιΒΛΑΚΑ, δεν μένεις στην περιοχή μου, άρα το αγιασμένο και καθάριο αίμα σου δεν μολύνθηκε από έναν άθεο!
.Πάντως στην περίπτωση μου δεν μολύνθηκε το αγιασμένο αίμα σου.Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 22:49 Εθελοντής αιμοδότης , δε μπορώ να δώσω τώρα λόγω ίωσης που πέρασα ,από 10 Δεκεμβρίου και μετά.
.
Τον Ιούνιο όμως έδωσα , ποτέ δεν ξέρεις τι παρτίδα μπορεί να πήρες. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε - συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς-είμαστε οκ;
- Nandros
Οκ.Στύγιος έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:27Nandros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:17Στύγιος έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:56
Το αίμα μου πηγαίνει παντού και σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, όπως το έχω δηλώσει στη φόρμα.Ρώτα και μην εκτίθεσαι.Πάντως στην περίπτωση μου δεν μολύνθηκε το αγιασμένο αίμα σου.Στύγιος έγραψε: 24 Νοέμ 2020, 22:49 Εθελοντής αιμοδότης , δε μπορώ να δώσω τώρα λόγω ίωσης που πέρασα ,από 10 Δεκεμβρίου και μετά.
.
Τον Ιούνιο όμως έδωσα , ποτέ δεν ξέρεις τι παρτίδα μπορεί να πήρες. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε - συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς-είμαστε οκ;
Είπαμε ,πάρε και το θκο μου να γίνεις σαν την Κεραμέως, δε φέρω καμία ευθύνη.
-
Γενιά της Αγαμίας
δεν λυπάσαι τους μαθητές σου που θα μείνουν χωρίς παράδειγμα ευγενούς πολίτη; τους συναδέλφους που θα μείνουν χωρίς ωρολόγιο πρόγραμμα;Στύγιος έγραψε: 10 Ιαν 2021, 16:30Είπαμε ,πάρε και το θκο μου να γίνεις σαν την Κεραμέως, δε φέρω καμία ευθύνη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 1486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
-
- 21 Απαντήσεις