!!! DEVELOPMENT MODE !!!
4Κ 2020
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
4Κ 2020
Μπήκε κανεις;
Έφαγα άκυρο
Μάιο το βγάλανε τώρα βγηκαν
Για όσους δεν ξέρουν, συναγωνίζεται κάποιος τους ήδη διορισμένους, εξ αρχής χαμένο παιχνιδι λόγο προυπηρεσιας τους
Τι κουφό κι αυτό
Δλδ βγάζεις 12 θέσεις και συναγωνίζονται κι αυτοί που ήδη είναι μέσα και μετράει η προυπηρεσια στο αντικείμενο κιόλας.
Και δε μπορείς να παρακαμψεις μέσω κάποιου βουλευτή.
Έφαγα άκυρο
Μάιο το βγάλανε τώρα βγηκαν
Για όσους δεν ξέρουν, συναγωνίζεται κάποιος τους ήδη διορισμένους, εξ αρχής χαμένο παιχνιδι λόγο προυπηρεσιας τους
Τι κουφό κι αυτό
Δλδ βγάζεις 12 θέσεις και συναγωνίζονται κι αυτοί που ήδη είναι μέσα και μετράει η προυπηρεσια στο αντικείμενο κιόλας.
Και δε μπορείς να παρακαμψεις μέσω κάποιου βουλευτή.
-
stergiosbik
Re: 4Κ 2020
Δεν παίζει 4Κ η τηλεόραση σου;
Εφαγες κι εσυ;
-
stergiosbik
Τι πράμα μωρέ;Εγώ 4Κ ξέρω ότι είναι για αναλύσεις τηλεοράσεων κλπ.
Τουλάχιστο εσυ ξέρεις τι κάνω σε έστειλα
Όμως θέλω να κάνω αυτό που μου αρεσει
περισσοτερο
Και θα το κάνω
Αν θέλει ο Θεός.
Όμως θέλω να κάνω αυτό που μου αρεσει
περισσοτερο
Και θα το κάνω
Αν θέλει ο Θεός.
Προκήρυξη ειναιstergiosbik έγραψε: 09 Ιαν 2021, 14:41Τι πράμα μωρέ;Εγώ 4Κ ξέρω ότι είναι για αναλύσεις τηλεοράσεων κλπ.
-
talaipwros
δε καταλαβα τιποτα απο οτι ειπες.
τι ειναι αυτο το 4Κ 2020
-
stergiosbik
Και γιατί δεν το λες από την αρχή;bluerose έγραψε: 09 Ιαν 2021, 14:42Προκήρυξη ειναιstergiosbik έγραψε: 09 Ιαν 2021, 14:41Τι πράμα μωρέ;Εγώ 4Κ ξέρω ότι είναι για αναλύσεις τηλεοράσεων κλπ.
Υπάρχει ένας (1), έστω ένας (1) γμμνς ριόλης εδώ μέσα που κατάλαβε περί τίνος πρόκειται ρε;
Μιλάτε.
Μπλου μου, συνέχισε εσύ και χρόνια πολλά, χρόνια καλά με υγεία και θεία φώτιση.

Μιλάτε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ειναι ο χαμός που έγινε για το βοήθεια στο σπίτι
Μόνιμη. Μόνιμη. Μόνιμη.
Κοπελιά από το Ιπποκράτειο έκανε την υποβολή
9-1
Ενώ τώρα τρέχει σα το Βέγγο
Έχει όμως προυπηρεσια θα μπει..
Είναι πολυ καλο
Είναι από τις σπάνιες περιπτωσεις που έγινε διαγωνισμός για μόνιμες θέσεις στο βοήθεια στο σπίτιsys3x έγραψε: 09 Ιαν 2021, 14:44 Υπάρχει ένας (1), έστω ένας (1) γμμνς ριόλης εδώ μέσα που κατάλαβε περί τίνος πρόκειται ρε;
Μιλάτε.
![]()
Καλά εμένα μη μου έχεις εμπιστοσυνη μπορεί να τα παρατουσα γιατί δε πατησα ακόμη ποδι
- Hector Buas
Καλά δε το ήξερες; Έπαιξε πολυstergiosbik έγραψε: 09 Ιαν 2021, 14:44Και γιατί δεν το λες από την αρχή;bluerose έγραψε: 09 Ιαν 2021, 14:42Προκήρυξη ειναιstergiosbik έγραψε: 09 Ιαν 2021, 14:41
Τι πράμα μωρέ;Εγώ 4Κ ξέρω ότι είναι για αναλύσεις τηλεοράσεων κλπ.
Κι οι ήδη διορισμένοι λυσσαξαν να μπουν
Γιατί είναι πιο χαλαρά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis