!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Τελικό αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών 2020

Νίκη Τραμπ
71
44%
Νίκη Μπαϊντεν
89
56%

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

αυτή εξευτελίζει θεσμικά τις ΗΠΑ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

FBI Washington
Office of Public Affairs
(202) 278-3519

January 6, 2021

FBI Seeking Information Related to Violent Activity at the U.S Capitol Building

The FBI is seeking information that will assist in identifying individuals who are actively instigating violence in Washington, D.C. The FBI is accepting tips and digital media depicting rioting and violence in the U.S. Capitol building and surrounding area in Washington, D.C., on January 6, 2021.

If you have witnessed unlawful violent actions, we urge you to submit any information, photos, or videos that could be relevant at fbi.gov/USCapitol.

Please use this form to submit any images, videos, or other multimedia files you have related to possible violations of federal law committed. Our goal is to preserve the public’s constitutional right to protest by protecting everyone from violence and other criminal activity.

You may also call ‪1-800-CALL-FBI (1-‪800-225-5324) to verbally report tips and/or information related to this investigation.

If you do not have an attachment but have information to provide, please submit it at tips.fbi.gov.

https://www.fbi.gov/contact-us/field-of ... l-building
TΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΤΡΑΜΠΙΣΤΗΡΙΑ!
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2021, 01:06

Δεν υπαρχει θεραπεια για την υπεργαματοσυνη μου, κοινε θνητε μπουμερ αλουμινοσκουφη.
Ο Λυντον ειναι ενας has been punk με αντιδραστικες ιδεες στα γεραματα, τιποτα παραπανω. Σιγα δε την συμβολη του στη μουσικη, το πανκ ηταν φαση και attitude μονο, οχι μουσικη εξελιξη. Η μεγαλυτερη απατη του ροκ εν ρολ.
Εδώ είναι και το πρόβλημα.Έχω πολύ μεγαλύτερο Εγώ από εσένα,που με κάνει και αισθάνομαι ακόμη πιο γαμάτος.

Είναι μία σύγκρουση δύο Εγώ,αλλά το δικό μου κερδίζει γιατί είναι καλλίτερα πληροφορημένο (και πιο έμπειρο και,και,και)

Για αρχή ξεκίνα με γενεαλογικές γραμμές Vivienne Westwood και Rat Scabies.

Θα φτάσει και η στιγμή,μετά από κάποια χρόνια φυσικά (γιατί θέλει υπομονή,όχι σερβίρισμα στο πιάτο),που θα σκέφτεσαι "τι γαμώ τα άτομα που ήταν αυτός ο Papa John ρε !!!",με θαυμασμό :D
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Papa John έγραψε: 09 Ιαν 2021, 00:58
John Brown Gun Club έγραψε: 08 Ιαν 2021, 23:35

το προβλημα μου εδω ειναι που καποιος προσπαθει να κανει σοβαρη πολιτικη συζητηση εκθετωντας την μπουμερικη στροφη μιας καμμενης απο το σπιντ γραφικης πρωην πανκ περσονας στα 60 της, λες και μιλαμε για κανεναν εξεχοντα πολιτειολογο η σοβαρο διανοουμενο και οχι καποιον που γραφε 3λεπτα 3ακκορντα ροκ ν ρολ ξεσπασματα το 78.
Πολύ εύκολα χαρακτηρίζεις "καμμένες από το σπιντ πρώην πανκ περσόνες" άτομα που έχουν κάνει τα 1000πλάσια από σένα και από μένα στη ζωή τους,έχουν νταραβεριστεί με Ρίτσαρντ Μπράνοσν και πάνω,άλλαξαν την νεανική υποκουλτούρα 180 μοίρες,έστω και ως πιόνια και τώρα μένουν σε έπαυλη στο ΛΑ, αντί στο δικό σου δυάρι ή στο δικό μου τεσσάρι,γράφοντας απίστευτες ηλιθιότητες στο φλόρουμ.

Πολύ ,πολύ εύκολα θα έλεγα.

Λέω ρε παιδί μου,μήπως εσύ είσαι απείρως πιο καμμένος και ακόμη δεν έχεις βρει καλή θεραπεία ; Ε ;
Δεν υπαρχει θεραπεια για την υπεργαματοσυνη μου, κοινε θνητε μπουμερ αλουμινοσκουφη.
Ο Λυντον ειναι ενας has been punk με αντιδραστικες ιδεες στα γεραματα, τιποτα παραπανω. Σιγα δε την συμβολη του στη μουσικη, το πανκ ηταν φαση και attitude μονο, οχι μουσικη εξελιξη. Η μεγαλυτερη απατη του ροκ εν ρολ.

Ναι εσένα περιμένανε να το διαπιστώσεις.
Το λέγανε από μόνοι τους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Έρχονται και τα τραμπιστήρια κατουράνε και χέζουνε βρακια :g030:
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

dna replication έγραψε: 09 Ιαν 2021, 01:12 αυτή εξευτελίζει θεσμικά τις ΗΠΑ

Εικόνα
Πολύ σωστά τα λέει η Νάνσυ.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2021, 01:00
πατησιωτης έγραψε: 09 Ιαν 2021, 00:50
John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2021, 00:41
οκ πειστηκα πως εισαι μποτ τωρα

καταλαβες τι αυτογκολ εβαλες; Η εξεγερμενη κτημαμεσιτρια με το ιδιωτικο τζετ

Αυτογκόλ είναι για όσους προσπαθούν να δουν τους τραμπικούς με βάση κάποια κοινωνικά ταμπελάκια που οι ίδιοι τοποθετούν (φτωχοί περιθωριοποιημένοι κλπ).Ο ίδιος ο Τραμπ δεν είπε ποτέ ότι εκπροσωπεί τους φτωχούς,το αντίθετο.
αφου η ιδια η Καρεν που ποσταρες ειπε πως πηγε να διαδηλωσει στην ουασιγκτων ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ. Γιατι οι ντεμς τους τα πηραν ολα και δεν εχουν να φανε :a040:
Αστο, δεν το σωζεις.
Τι να σώσω.Πρώτη φορά βλέπεις πλούσιους να θέλουν να μοιρασθούν έναν αγώνα με την εργατιά;Πολλές τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν.Οι τραμπικοί δεν αυτοπροσδιορίζονται ταξικά αλλά ως patriots ανεξαρτήτως εισοδήματος.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Papa John έγραψε: 09 Ιαν 2021, 01:13

Εδώ είναι και το πρόβλημα.Έχω πολύ μεγαλύτερο Εγώ από εσένα,που με κάνει και αισθάνομαι ακόμη πιο γαμάτος.

Είναι μία σύγκρουση δύο Εγώ,αλλά το δικό μου κερδίζει γιατί είναι καλλίτερα πληροφορημένο (και πιο έμπειρο και,και,και)

Για αρχή ξεκίνα με γενεαλογικές γραμμές Vivienne Westwood και Rat Scabies.

Θα φτάσει και η στιγμή,μετά από κάποια χρόνια φυσικά (γιατί θέλει υπομονή,όχι σερβίρισμα στο πιάτο),που θα σκέφτεσαι "τι γαμώ τα άτομα που ήταν αυτός ο Papa John ρε !!!",με θαυμασμό :D
δεν αλλαζει ομως πως οι πιστολς ηταν ενα ματσο αταλαντοι υπερτιμημενοι μαλακες που δεν προσεφεραν κατι ουσιαστικο στην μουσικη, ουτε πως εσυ εισαι ενας γραφικος ψεκας μπουμερ συνωμοσιολογος
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Papa John έγραψε: 09 Ιαν 2021, 00:43
Και ποια το ανέβασε, ε ; Η γυναίκα του Τανιμανίδη.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Beria έγραψε: 09 Ιαν 2021, 01:14 Ναι εσένα περιμένανε να το διαπιστώσεις.
Το λέγανε από μόνοι τους
yes sir captain Obvious!
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

πατησιωτης έγραψε: 09 Ιαν 2021, 01:20 Τι να σώσω.Πρώτη φορά βλέπεις πλούσιους να θέλουν να μοιρασθούν έναν αγώνα με την εργατιά;Πολλές τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν.Οι τραμπικοί δεν αυτοπροσδιορίζονται ταξικά αλλά ως patriots ανεξαρτήτως εισοδήματος.
οχι βεβαια, εχω ξαναδει τετοια διαταξικη αλληλεγγυη, οταν πχ καηκε το Ραιχσταγκ το 33 στην Γερμανια, οπου ανεργοι και μεγαλοβιομηχανοι ψηφιζαν το ιδιο πατριωτικο κομμα
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

dna replication έγραψε: 09 Ιαν 2021, 01:01
John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2021, 00:41 καταλαβες τι αυτογκολ εβαλες; Η εξεγερμενη κτημαμεσιτρια με το ιδιωτικο τζετ
δηλαδή ήταν πάρτυ ψεκασμένων μπαφιόρων και κακομαθημένων πλουσίων? αυτό ήταν?
Οχι ηταν η εξεγερση των λευκων φτωχων απεναντι στην αρχουσα ταξη των πλουσιων μαυρων(ΛΟΛ)
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Παει και το twitter του Τράμπ

https://mobile.twitter.com/TwitterSafet ... wsrc%5Etfw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 09 Ιαν 2021, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

«Όχι αγάπη», η αντίδραση της τηλεοπτικής Ζήνα στον Ηρακλή
«Δεν μου μοιάζουν με πατριώτες» έγραψε λοιπόν ο Ηρακλής για να λάβει την σκληρή απάντηση της.. Ζήνα. «Όχι αγάπη. Δεν είναι Πατριώτες. Είναι οι ιπτάμενες μαϊμούδες σου, εγχώριοι τρομοκράτες, εκπρόσωποι της Qanon. Είναι ηλίθιοι που βγαίνουν έξω και πραγματοποιούν όσα μοχθηρά τους προστάζουν άνθρωποι σαν κι εσένα που αρέσκονται να τους ρίχνουν σαν παιχνίδια και να τους αφήνουν να κάνουν ό, τι χειρότερο» έγραψε εν εξάλλω η ηθοποιός που συνεργάστηκε επανειλημμένως μαζί με τον Σόρμπο στα γυρίσματα των σειρών αυτών πριν από δύο δεκαετίες.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/zina-irak ... 08-01-2021
https://www.iefimerida.gr/zoi/zina-irak ... 08-01-2021

Στο λαρρυγγι του τον εφτασε η Ζηνα τον Χερκ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”