τουλαχιστον 7 ατομα ειδα μολις τωρα στο τουιτερ με φωτο κτλ
αλλα φαναταζομαι δυστυχως δεν θα ειναι οι μοναδικοι
Ψαχνουν αδερφια γονεις μεχρι και 2 παιδακια
τουλαχιστον 7 ατομα ειδα μολις τωρα στο τουιτερ με φωτο κτλ
Δόξα τω Θεό, και πηγαίνετε σε κάποιο ασφαλές σημείο.under έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 11:36 Ειχαμε Αγιο.
Η φωτια σταματησε στο απεναντι μας σπιτι.Αυτο πρεπει να πηρε επειδη ειχε πευκα μεσα και πρεπει να αρπαξε η σκεπη του.Μαλλον σταματησε γιατι εμεις που ειμαστε απεναντι δεν ειχαμε πευκα.Εκει παιζαμε μπαλα μικροι επειδη ειχε ενα υπεροχο κηπο με γκαζον.Δυστυχως καηκε και το ακριβως διπλα του που ειχε την καλυτερη θεα σε ολοκληρο σχεδον τον Κορινθιακο.Στη γειτονια μας 4 σπιτια εμειναν ανεπαφα.Το δικο μου και αλλα 3.
Ειμαστε στα 100 μετρα απο τη θαλασσα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
μιλάμε για μεγάλο ΑΛΗΤΗunder έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 11:25
Το προβλημα της συμμοριας ηταν ο ΣΚΑΙ και οχι η εκκενωση των περιοχων.
Γι αυτο ειδαμε οργανωμενες επιθεσεις στον ΣΚΑΙ και οχι οργανωμενη εκκενωση των περιοχων.
under έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 11:36 Ειχαμε Αγιο.
Η φωτια σταματησε στο απεναντι μας σπιτι.Αυτο πρεπει να πηρε επειδη ειχε πευκα μεσα και πρεπει να αρπαξε η σκεπη του.Μαλλον σταματησε γιατι εμεις που ειμαστε απεναντι δεν ειχαμε πευκα.Εκει παιζαμε μπαλα μικροι επειδη ειχε ενα υπεροχο κηπο με γκαζον.Δυστυχως καηκε και το ακριβως διπλα του που ειχε την καλυτερη θεα σε ολοκληρο σχεδον τον Κορινθιακο.Στη γειτονια μας 4 σπιτια εμειναν ανεπαφα.Το δικο μου και αλλα 3.
Να φανταστεις οτι καηκε το ακριβως απο κατω μας που ειναι στα 10 μετρα απο τη θαλασσα.Lugozzi έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 11:50δόξα τω Θεώunder έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 11:36 Ειχαμε Αγιο.
Δυστυχώς το έχω ακούσει κι εγώ από αλλού αυτόdna replication έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 11:59 Σε μια δραματική πρόβλεψη προέβη ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς. Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6 εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι τριψήφιος.
«Οι νεκροί είναι παραπάνω από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω. Η καταστροφή είναι βιβλική. Έχουν καεί 1000 σπίτια. Πραγματικά φοβάμαι, δεν θέλω να φανταστώ ότι μπορεί να έχουμε τόσους νεκρούς. Ελπίζω να μην φτάσουμε σε τριψήφιο νούμερο. Είναι πολλαπλοί οι λόγοι της μεγάλης θνησιμότητας. Τι να ερευνήσεις σε 1000 σπίτια; Η φωτιά ξέφυγε από τους ισχυρούς ανέμους και έφτασε μέσα σε μισή ώρα μέσα στη θάλασσα. Εμείς περιορίσαμε το κακό, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποτρέψουμε. Το Κόκκινο Λιμανάκι κάηκε κατά 50%, όμως το Μάτι κάηκε κατά 98%. Κάηκε και το δικό μου σπίτι και η δική μου οικογένεια κινδύνευσε. Κάηκαν τα αυτοκίνητά μου. Η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη».
Συμφωνώ πέραν πάσης αμφιβολίας, αλλά το συγκεκριμένο ποστ είναι από περσινές φωτιές και ανασύρθηκε από επίδοξους μιμητές του όπως διαβάζω στο φουμπου ...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 11:57μιλάμε για μεγάλο ΑΛΗΤΗunder έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 11:25
Το προβλημα της συμμοριας ηταν ο ΣΚΑΙ και οχι η εκκενωση των περιοχων.
Γι αυτο ειδαμε οργανωμενες επιθεσεις στον ΣΚΑΙ και οχι οργανωμενη εκκενωση των περιοχων.

τα πευκοδάση είναι φυσικό (=συμφωνα με τη φυση) να ανανεώνονται καθε μερικές δεκαετίες με πυρκαγιές. Αντιθετα δεν είναι φυσικό να χτιζονται οικισμοί μεσα στα πευκοδάση.nemo έγραψε: 24 Ιούλ 2018, 12:00 Αμα ξαναδώ παιδάκια και ενήλικες να αναδασώνουν με πευκάκια, θα τα καταβρέχω με σκατάκια
τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσουν μερικοί μεχρι να σταματήσει αυτή η γάγγραινα