!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Διπλό.
Δεν δουλευεί η αυτόματη διαγραφή μηνύματος;
Δεν δουλευεί η αυτόματη διαγραφή μηνύματος;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τώρα θα μπει μέλος που δραστηριοποιείται στον τομέα των λιανικών πωλήσεων και θα γράψει "μα είχαμε αυτό το γράφημα ακριβώς λόγω της χρήσης μάσκας"talaipwros έγραψε: 08 Ιαν 2021, 02:29και να σημειωσουμε οτι τα γραφηματα της γριππουλας ειναι χωρις μασκες και λοκνταουνςDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2021, 02:25 Γριπούλα intensifies
https://www.reddit.com/r/dataisbeautifu ... ad_winter/
μονο ψυχασθενεις μπορει να θεωρουν γριππουλα τον κοβιντ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
https://www.ert.gr/featured/epipleon-30 ... -komision/
Επιπλέον 300.000.000 δόσεις από Pfizer εξασφαλισε η Κομισιόν
Θετική εξέλιξη αν μιλάμε για άμεσα.
Αν είναι για Νοέμβριο καλά κρασά.
- Dwarven Blacksmith
Κοίτα γενικά η πιθανότητα να έκλεισε δόσεις που θα παραχθούν σε κάποιο εργοστάσιο και μετά θα παραδοθούν είναι μεγαλύτερες από το να έκλεισε δόσεις οι οποίες θα παραχθούν σε κάποιο εργοστάσιο αλλά μετά θα σταλούν πίσω στο χρόνο.dotcom έγραψε: 08 Ιαν 2021, 11:21 https://www.ert.gr/featured/epipleon-30 ... -komision/
Τι λες; για Νοέμβριο του '21 λέω εγώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2021, 11:44Κοίτα γενικά η πιθανότητα να έκλεισε δόσεις που θα παραχθούν σε κάποιο εργοστάσιο και μετά θα παραδοθούν είναι μεγαλύτερες από το να έκλεισε δόσεις οι οποίες θα παραχθούν σε κάποιο εργοστάσιο αλλά μετά θα σταλούν πίσω στο χρόνο.dotcom έγραψε: 08 Ιαν 2021, 11:21 https://www.ert.gr/featured/epipleon-30 ... -komision/
Διάβαζα πριν λίγες μέρες ότι διαπραγματευόταν για δόσεις που θα έφταναν Σεμπτέβριο του '21
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ετσι είναι.Τα 75 θα είναι στο δεύτερο τρίμηνο.
https://twitter.com/EEAthina/status/1347474332159795200
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ποιοι συμφωνησατε το μουνι της θειας σας?
Συμφωνησαμε να αρπαξουμε και αλλες μιζες
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα λάβουν sms λέει όσοι είναι άνω των 85 να πάνε να κάνουν το εμβόλιο 
- hellegennes
Θα πει δύο πράγματα το συγκεκριμένο μέλος: ότι αφενός είναι πολυπαραγοντικό και σαφώς φταίει η χρήση μάσκας με τέτοιες συνθήκες, αφετέρου οι περισσότεροι άνθρωποι που καταλήγουν από γρίπη δεν νοσηλεύονται, οπότε η σύγκριση νοσηλείας λόγω γρίπης και λόγω covid είναι ανούσια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Ιαν 2021, 08:04 Τώρα θα μπει μέλος που δραστηριοποιείται στον τομέα των λιανικών πωλήσεων και θα γράψει "μα είχαμε αυτό το γράφημα ακριβώς λόγω της χρήσης μάσκας"
Αν η γρίπη διαρκούσε 12 μήνες, θα είχε τόσους και περισσότερους θανάτους. Λογικό είναι ένας νέος ιός που δεν κάνει δίμηνο κύκλο μόνο να έχει τόσους νεκρούς, ακόμη και με μικρότερη θνητότητα από της γρίπης. Γι' αυτό και χρειάζονται μέτρα και προσοχή, απλά όχι τα γελοία μέτρα που παίρνουμε, που ή δεν κάνουν τίποτα ή χειροτερεύουν την κατάσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
meanwhile το Ισραήλ έκανε deal με την pfizer για ακόμα περισσότερα εμβόλία με ΑΜΕΣΗ παράδοση με στόχο τέλος Μαρτίου να έχουν εμβολιαστέι όλοι.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:25 Ετσι είναι.Τα 75 θα είναι στο δεύτερο τρίμηνο.
https://www.hindustantimes.com/world-ne ... 2fPnO.html
- hellegennes
Μπράβο στο Ισραήλ. Όσο περισσότερα πειραματόζωα γρήγορα, τόσο πιο πιθανό να κάνουμε το εμβόλιο όσοι είμαστε πάνω στον φράχτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σορρυ αλλά δεν πάει έτσι.hellegennes έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:41Ο παραλογισμός έγκειται στην αδυναμία της εταιρείας να εγγυηθεί ικανό αριθμό εμβολίων για να είναι δυνατόν να τηρηθούν οι οδηγίες της. Δεν αποφασίζουν από καπρίτσιο οι χώρες να κάνουν την δεύτερη δόση πιο μετά, το κάνουν για να εμβολιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πληθυσμό μπορούν.dotcom έγραψε: 05 Ιαν 2021, 13:45Που είναι το παράλογο όταν έχεις δώσει συγκεκριμένες οδηγίες να ζητάς να τηρηθούν;
Εφόσον η εταιρεία σου δίνει 100.000 δόσεις είσαι υποχρεωμένος να κάνεις 50.000 εμβολιασμούς και να αφήσεις τα άλλα 50.000 στην άκρη για τη δεύτερη δόση.
δεν είναι να κάνεις 100.000 και να ελπίζεις ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.
- Dwarven Blacksmith
Συγγενικό μου πρόσωπο γιατρός το έκανε επιτέλους, δεν είχε καν ενόχληση.
- hellegennes
Η εταιρεία θα έπρεπε να κυκλοφορήσει το εμβόλιο όταν είχαν επαρκή παραγωγή για να καλύψουν την ζήτηση. Δεν έχει νόημα να κάνουν το εμβόλιο 100 χιλιάδες σήμερα, 100 χιλιάδες σε τρεις μήνες και άλλες 100 χιλιάδες σε έξι μήνες και πάει λέγοντας. Έτσι δεν θα επιτευχθεί ποτέ ανοσία αγέλης.dotcom έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:46Σορρυ αλλά δεν πάει έτσι.hellegennes έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:41Ο παραλογισμός έγκειται στην αδυναμία της εταιρείας να εγγυηθεί ικανό αριθμό εμβολίων για να είναι δυνατόν να τηρηθούν οι οδηγίες της. Δεν αποφασίζουν από καπρίτσιο οι χώρες να κάνουν την δεύτερη δόση πιο μετά, το κάνουν για να εμβολιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πληθυσμό μπορούν.dotcom έγραψε: 05 Ιαν 2021, 13:45
Που είναι το παράλογο όταν έχεις δώσει συγκεκριμένες οδηγίες να ζητάς να τηρηθούν;
Εφόσον η εταιρεία σου δίνει 100.000 δόσεις είσαι υποχρεωμένος να κάνεις 50.000 εμβολιασμούς και να αφήσεις τα άλλα 50.000 στην άκρη για τη δεύτερη δόση.
δεν είναι να κάνεις 100.000 και να ελπίζεις ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις