!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διακρίσεις στο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Διακρίσεις στο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:49
Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:41

Γιατί δεν γράφεις τι πραγματικά σε ενοχλεί και σας ενοχλεί όταν μεγαλώνετε οι γυναίκες ;
Το να ορεγονται μπαρμπάδες ανήλικα ; ε ξέρω γω, νομίζω γενικότερα θα έπρεπε να ενοχλεί την κοινωνία αλλά οκ. Περίεργο πάντως που αυτοί που σκίζονται να μπορούν να πηδανε 15χρονα και να είναι οκ είναι συνήθως από κάποιας ηλικίας και πάνω.
και θειτσες ανηλικους εφηβους. ετσι;

παντως αν λες για μενα, καμμια διαθεση, η ικανοτητα δεν εχω να ριξω 15χρονο. εφιαλτικο μου φαινεται, αμφιβαλλω και αν μιλαμε την ιδια γλωσσα για απλη συννενοηση.
"σκιζομαι" να μπορει ο 15αρης να μαθητευσει σε μια μιλφ, χωρις κοινωνικη κατακραυγη (και η 15αρα αναλογα) αν αυτο πραγματικα θελουν και κρινω οτι μπορει και να τους βγει σε καλο για τη μελλοντικη σεξουαλικη ζωη τους.

οπως και οτιδηποτε αλλο ειναι να μαθεις στη ζωη, καλυτερα να μαθητευσεις διπλα σε εναν εμπειρο, παρα να μαθεις μονος σου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:04
Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:41

Γιατί δεν γράφεις τι πραγματικά σε ενοχλεί και σας ενοχλεί όταν μεγαλώνετε οι γυναίκες ;
Το να ορεγονται μπαρμπάδες ανήλικα ; ε ξέρω γω, νομίζω γενικότερα θα έπρεπε να ενοχλεί την κοινωνία αλλά οκ. Περίεργο πάντως που αυτοί που σκίζονται να μπορούν να πηδανε 15χρονα και να είναι οκ είναι συνήθως από κάποιας ηλικίας και πάνω.
και θειτσες ανηλικους εφηβους. ετσι;

παντως αν λες για μενα, καμμια διαθεση, η ικανοτητα δεν εχω να ριξω 15χρονο. εφιαλτικο μου φαινεται, αμφιβαλλω και αν μιλαμε την ιδια γλωσσα για απλη συννενοηση.
"σκιζομαι" να μπορει ο 15αρης να μαθητευσει σε μια μιλφ, χωρις κοινωνικη κατακραυγη (και η 15αρα αναλογα) αν αυτο πραγματικα θελουν και κρινω οτι μπορει και να τους βγει σε καλο για τη μελλοντικη σεξουαλικη ζωη τους.

οπως και οτιδηποτε αλλο ειναι να μαθεις στη ζωη, καλυτερα να μαθητευσεις διπλα σε εναν εμπειρο, παρα να μαθεις μονος σου.
Ε 5 50αρηδες μαζί ακόμα περισσότερη εμπειρία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:01
Μα και οι 5 50άρηδες φυσιολογικό είναι να θέλουν να ξεπατωσουν ένα 15χρονο. Ε θα χρησιμοποιήσουν οποιο τρόπο θα χρησιμοποιούσαν ίσως και σε ένα ενήλικο άτομο. Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το κακό.Και το 15χρονο καβλες έχει.
δεν ειναι. σχεδον 50αρης ειμαι και ξερω. κανεις συνομηλικος που δε λεει "ΜΟΥΝΑΡΑ" 15χρονη. 25-30αρα, αλλο θεμα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:08
Μα και οι 5 50άρηδες φυσιολογικό είναι να θέλουν να ξεπατωσουν ένα 15χρονο. Ε θα χρησιμοποιήσουν οποιο τρόπο θα χρησιμοποιούσαν ίσως και σε ένα ενήλικο άτομο. Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το κακό.Και το 15χρονο καβλες έχει.
δεν ειναι. σχεδον 50αρης ειμαι και ξερω. κανεις συνομηλικος που δε λεει "ΜΟΥΝΑΡΑ" 15χρονη. 25-30αρα, αλλο θεμα.
Τι δεν είναι;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:06
Ε 5 50αρηδες μαζί ακόμα περισσότερη εμπειρία.
α, τους θες και μαζι ε;

ε, τοτε βαλε και 50 η 500 μαζι, αφου ετσι κι αλλιως εχουμε ξεφυγει απο οτι μπορει ισως να συμβει καποια στιγμη στον αληθινο κοσμο και εχουμε φτασει πολυ περα απο το αδυνατον, βαλε μερικα μηδενικα παραπανω, τσαμπα ειναι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:10
Τι δεν είναι;
φυσιολογικο.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:58
Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:53

Καμία σχέση , την ίδια παπαριά γράφεις συνέχεια.
Ξαναπροσπάθησε.
Τι καμία σχέση καλέ μου; τόσες σελίδες δεν σκίζετε τα καλσον σας ότι είναι φυσιολογικό να γουστάρουν και να κάνουν σεξ με τα 15χρονα ενηλικες; και δεν εννοώ 18χρονα και 20χρονα.
Οχι.
Οχυρ'ωνεσαι πίσω από την παπαριά για να μην παραδεχτείς πως σε ενοχλεί πως πάνω στις μεγάλες νεανικές καύλες σας την πέφτετε και γαμιέστε ανευ ορων με όποιους σας κάνει κέφι .
Φυσικά θεωρείς , σαν μεγάλη πλέον ΄, πως δεν έχετε ευθύνη και απαιτείς οι άντρες που τους χιμάτε ωμά και ανοίγετε τα πόδια να σας
πουν όχι .
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:14
Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:53

Καμία σχέση , την ίδια παπαριά γράφεις συνέχεια.
Ξαναπροσπάθησε.
Τι καμία σχέση καλέ μου; τόσες σελίδες δεν σκίζετε τα καλσον σας ότι είναι φυσιολογικό να γουστάρουν και να κάνουν σεξ με τα 15χρονα ενηλικες; και δεν εννοώ 18χρονα και 20χρονα.
Οχι.
Οχυρ'ωνεσαι πίσω από την παπαριά για να μην παραδεχτείς πως σε ενοχλεί πως πάνω στις μεγάλες νεανικές καύλες σας την πέφτετε και γαμιέστε ανευ ορων με όποιους σας κάνει κέφι .
Φυσικά θεωρείς , σαν μεγάλη πλέον ΄, πως δεν έχετε ευθύνη και απαιτείς οι άντρες που τους χιμάτε ωμά και ανοίγετε τα πόδια να σας
πουν όχι .
:smt005:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:13

Τι δεν είναι;
φυσιολογικο.
Τότε σε τι διαφωνείς μαζί μου;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:17
Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:13

Τι δεν είναι;
φυσιολογικο.
Τότε σε τι διαφωνείς μαζί μου;
στο οτι πρεπει να το εμποδισουμε.

και το πουστριλικι αφυσικο ειναι, δεν μας πεφτει λογος ομως.και το να γαμιεται γυναικα απο τον κωλο, και τα τσιμπουκια και τα γλειφομουνια, και οι καποτες,και το 90% της γενικοτερης σεξουαλικης συμπεριφορας μας.
φυσιολογικα δεν ειναι. ουτε (πρεπει να) μας νοιαζει.

αν ειναι επικινδυνα ειναι το ζητημα για να κρινουμε αν πρεπει να τα εμποδισουμε.

δεν ειναι.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:17
Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:14

Οχι.
πουν όχι .
:smt005:
Ετσι , κάνε τουμπέκα.
Πολίτης
Phorum.gr user: Πολίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πολίτης »

Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου. Είμαι 26 χρονών, ερευνητής σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού, και πέρσι ήμουν υπεύθυνος για τους πρωτοετείς φοιτητές (17 με 18/19 ετών) κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής. Περνούσα μαζί τους σχεδόν όλη την ημέρα, για 6 ημέρες.

Αρκετές φοιτήτριες με φλέρταραν με προκλητικό τρόπο, παρόλο που ήξεραν πως είμαι σε σχέση. Περνώντας τόσες ώρες μαζί τους, αυτό που με κατέπληξε είναι πως παρόλη την έντονη σεξουαλική τους δραστηριότητα, ακόμα και τα 19χρονα, από ψυχολογικής άποψης, ήταν ακόμα παιδιά. Απίστευτα ανώριμα, προφανώς με μηδαμινή εμπειρία ζωής, και ανίκανα να καταλάβουν τις συνέπειες των πράξεων τους. Αλλά είχαν τις σεξουαλικές ορμές. Θα παρομοίαζα το να είσαι έφηβος με το να σου δίνουν να οδηγήσεις Ferrari στο δεύτερο μάθημα οδήγησης, χωρίς δάσκαλο. Εσύ έχεις πάρει τα πάνω σου, νιώθεις πανέτοιμος, θες να δείξεις το αμάξι σε όλους σου τους γνωστούς, αλλά λογικά θα κάνεις μεγάλο ατύχημα στα πρώτα 100 μέτρα.

Μου φάνηκε αδύνατον να καταλάβω πως, για παράδειγμα η γιαγιά μου, παντρεύτηκε τον 33 ετών παππού μου όταν ήταν 16. Τότε προετοίμαζαν τις κοπελες για τα συζυγικά τους καθήκοντα από τα 12 τους (αλλα για τίποτε άλλο πέραν του να είναι νοικοκυρές). Τα παιδιά της εποχής μας είναι παντελώς ανέτοιμα για κάτι τέτοιο, παρόλη την σεξουαλική αγωγή που διδάσκονται (σε χώρες του εξωτερικού).

Επομένως, η σκέψη το να είχα σχέση με 19 χρονη μου είναι κάτι το ασύλληπτο, είτε είμαι ελεύθερος, είτε όχι. Τι να με ελκύει στο άγουρο κορμί τους και το ανώριμο μυαλό τους; Και το πιο σημαντικό: αν εγώ δεν μπορώ να φανταστώ για το τι θα μπορούσα να μιλήσω με μία 19χρονη, τότε πως γίνεται να συζητάμε για τριαντάρηδες και πενηντάρηδες να συνάπτουν σχέσεις με τόσο νεαρές ηλικίες; Και το λέω εγώ έχοντας μόνο 7 χρόνια διαφοράς με μια 19χρονη.

Το μόνο που θα τους έδενε είναι το σεξ. Αλλά οι περισσότεροι τριαντάρηδες (και από τα δύο φύλα) μπορούν να εκμεταλλευθούν και να χειραγωγήσουν νεαρότερες ηλικίες ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. Η σχέση θα ήταν άνιση από την αρχή.

Απαντώντας στο αρχικό ερώτημα: σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να διαχωρίσουν το σεξ από το συναίσθημα. Πείτε με σεξιστή, αλλά αυτό το λέει η βιολογία (anisogamy). Οι άνδρες θέλουν να διασπείρουν τα γονίδια τους σε μεγάλο αριθμό γυναικών, ενώ οι γυναίκες θέλουν να κάνουν λίγους απογόνους με ποιοτικούς άνδρες. Είναι πιο επιλέκτικές δηλαδή, γιατί η τεκνοποιήση γι'αυτές είναι μεγάλη επένδυση.

Γι'αυτόν τον λόγο αν ο 15χρονος υιός μου έκανε σεξ με 30αρα, δεν θα ανησυχούσα τόσο όσο αν συνέβαινε αυτό στην κόρη μου, μιας και η σεξουαλική πράξη θα ήταν απαλλαγμένη από συναισθηματικούς δεσμούς στο αγόρι. Αλλά ξέρω πως θα ανησυχούσα και στις δύο περιπτώσεις, γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί μία τόσο άνιση σχέση. Και θα ήμουν εξαγριωμένος και με τον τριαντάρη/τριαντάρα, γιατί πρέπει να έχεις πολλά θέματα για να πας με τόσο νεαρό άτομο. Αλλά και με την διαπαιδαγώγηση που τους έδωσα.

Παρόλο που θεωρώ οτι είναι ανηθικο να συνάπτει σχέσεις κάποιος με 16χρονα, δεν πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι ποινικά κολάσιμο (και δεν είναι, στην Ευρώπη τουλάχιστον). Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι έφηβοι πως είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους, και να διαχειρίζονται το σώμα τους.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ εφήβου και ενήλικα είναι προβληματική, όχι βιολογικά αφύσικη. Το κοινωνικά κατακριτέα έρχεται δευτερεύον σε σχέση με τα κουσουρια που μπορεί να αφήσει στον ανήλικο. Κορίτσι ή αγόρι.
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μπαντάς έγραψε: 08 Ιαν 2021, 14:11 Η μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ εφήβου και ενήλικα είναι προβληματική, όχι βιολογικά αφύσικη. Το κοινωνικά κατακριτέα έρχεται δευτερεύον σε σχέση με τα κουσουρια που μπορεί να αφήσει στον ανήλικο. Κορίτσι ή αγόρι.
ποια ειναι τα κουσουρια; και ποσα απο αυτα εχει ο μακρον;

Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 14:32
Μπαντάς έγραψε: 08 Ιαν 2021, 14:11 Η μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ εφήβου και ενήλικα είναι προβληματική, όχι βιολογικά αφύσικη. Το κοινωνικά κατακριτέα έρχεται δευτερεύον σε σχέση με τα κουσουρια που μπορεί να αφήσει στον ανήλικο. Κορίτσι ή αγόρι.
ποια ειναι τα κουσουρια; και ποσα απο αυτα εχει ο μακρον;

Δεν ξέρω πόσα κουσουρια έχει.
μακρυά απο κουκυά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”