!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας

Τελικό αποτέλεσμα αμερικανικών εκλογών 2020

Νίκη Τραμπ
71
44%
Νίκη Μπαϊντεν
89
56%

Σύνολο ψήφων: 160

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

aljawn έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:08
John Brown Gun Club έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:07 και κουιρ χαρακτηρες κλπ
:smt005: :smt005: :smt005:

Είσαι δυνατό τρολ, το παραδέχομαι
εχει ενα γκει ζευγαρακι ηδη το εργο μεσα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπάρτακος »

Αυτό, για τους χρήσιμους ηλίθιους που επαναπαύονται!!!!
Κερδίσαμε, όμως δε σταματάμε εδώ!!
Σπάρτακος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:09 Ανακοίνωση του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος:
Η φασιστική πρόκληση του Τραμπ και των ντόπιων φίλων του δεν θα περάσει
Η εισβολή και κατάληψη του Καπιτώλιου, δηλαδή του αμερικάνικου κοινοβούλιου, από οργανωμένους ακροδεξιούς οπαδούς του Τραμπ είναι μια φασιστική πρόκληση που πρέπει να σημάνει συναγερμό για τους αντιφασίστες και την εργατική τάξη παντού.
1. Ο Τραμπ έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ παίζοντας το χαρτί του ρατσισμού και σε όλη τη θητεία του κάλυπτε και ενθάρρυνε τις ακροδεξιές συμμορίες ακόμα και όταν έφταναν σε δολοφονίες όπως της Χέδερ Χάγιερ στη Σάρλοτσβιλ. Φεύγει από την προεδρία προσπαθώντας να εξασφαλίσει τη συσπείρωση όλου αυτού του συρφετού σαν δύναμη κρούσης για τη συνέχεια. Αυτό το ρόλο έπαιξε η απόφασή του να καλέσει τους οπαδούς του σε συλλαλητήριο στην Ουάσιγκτον και όλες οι διευκολύνσεις που εξασφάλισε για την οργανωμένη ακροδεξιά ώστε να καταφέρει να εισβάλει στο Καπιτώλιο.
2. Ασπίδα απέναντι σε αυτούς τους σχεδιασμούς δεν είναι η προεδρία Μπάιντεν και οι φραστικές κορώνες των Δημοκρατικών για τον «ναό της δημοκρατίας». Η ατζέντα Μπάιντεν θα σημάνει νέες επιθέσεις σε βάρος της εργατικής τάξης, όπως αποδείχθηκε ξανά και ξανά με τις θητείες Κλίντον και Ομπάμα. Ο Τραμπ υπολογίζει να εκτρέψει την απογοήτευση και την αγανάκτηση από μια τέτοια εξέλιξη προς την ακροδεξιά. Πραγματική ασπίδα είναι οι αγώνες και τα κινήματα που γκρέμισαν τον Τραμπ μέσα σε μια θητεία, οι απεργίες στα σχολεία, στα λιμάνια και στα νοσοκομεία, οι πορείες των γυναικών, το κίνημα Black Lives Matter. Αυτόν τον κόσμο εμπόδισαν να κινητοποιηθεί οι Δημοκρατικοί παρόλο που γνώριζαν για τα σχέδια εισβολής στο Καπιτώλιο.
3. Το ίδιο ψεύτικα είναι τα κροκοδείλια δάκρυα και οι όρκοι πίστης στη δημοκρατία των πολιτικών ηγετών στην ΕΕ και εδώ. Αυτοί που μεθόδευσαν και μεθοδεύουν τους ρατσιστικούς αποκλεισμούς της Ευρώπης-φρούριο αντιγράφοντας τον Τραμπ και αγκαλιάζοντας τον κάθε Όρμπαν αποτελούν θερμοκήπιο για τη φασιστική απειλή. Ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του υμνούσαν τον υπουργό εξωτερικών του Τραμπ, τον Πομπέο, λίγες ώρες πριν την εισβολή στον αμερικανικό «ναό της δημοκρατίας», αναβάθμισαν τον Βορίδη σε υπουργό εσωτερικών και έχουν στην πρώτη γραμμή τον Χρυσοχοϊδη που χτύπησε με την αστυνομία την αντιφασιστική λαοθάλασσα που πανηγύριζε για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής στις 7 Οκτώβρη.
4. Αποτελεί άμεση προτεραιότητα να αποκρούσουμε τις αντεργατικές επιθέσεις, να υπερασπίσουμε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ξαναζωντανέψει τη φασιστική απειλή. Ένα πρώτο βήμα είναι να διαδηλώσουμε μαζικά την Κυριακή 17 Γενάρη, στην επέτειο της δολοφονίας του Σαχζάτ Λουκμάν του μετανάστη εργάτη από το Πακιστάν που σκότωσαν οι χρυσαυγίτες όταν κλιμάκωναν τις επιθέσεις τους. Και να συνεχίσουμε στηρίζοντας την καμπάνια της ΚΕΕΡΦΑ για το διεθνές αντιρατσιστικό - αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 20 Μάρτη συντονισμένα με τους αντιφασίστες στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.
Ποτέ ξανά φασισμός! Αντίσταση στη ρατσιστική πολιτική των ντόπιων φίλων του Τραμπισμού!
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα,
Αθήνα, 8 Γενάρη 2021
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Σπάρτακος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:09
2. Ασπίδα απέναντι σε αυτούς τους σχεδιασμούς δεν είναι η προεδρία Μπάιντεν και οι φραστικές κορώνες των Δημοκρατικών για τον «ναό της δημοκρατίας». Η ατζέντα Μπάιντεν θα σημάνει νέες επιθέσεις σε βάρος της εργατικής τάξης, όπως αποδείχθηκε ξανά και ξανά με τις θητείες Κλίντον και Ομπάμα. Ο Τραμπ υπολογίζει να εκτρέψει την απογοήτευση και την αγανάκτηση από μια τέτοια εξέλιξη προς την ακροδεξιά. Πραγματική ασπίδα είναι οι αγώνες και τα κινήματα που γκρέμισαν τον Τραμπ μέσα σε μια θητεία, οι απεργίες στα σχολεία, στα λιμάνια και στα νοσοκομεία, οι πορείες των γυναικών, το κίνημα Black Lives Matter. Αυτόν τον κόσμο εμπόδισαν να κινητοποιηθεί οι Δημοκρατικοί παρόλο που γνώριζαν για τα σχέδια εισβολής στο Καπιτώλιο.

Σκληρό Ταξικοφασιστικό Κοκκιναζιστικό ΣΕΚ από τις παλιές, ένδοξες μέρες :smt023

Τραμπολίνοι τελειώσατε, και εσείς Καμαλιστές θα βρείτε την Εργατιά απέναντί σας :smt023
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Η AOC αν και δεν παύει να είναι μια δυτική αριστεράτζα του imperial core, είναι πιο έξυπνη από κάθε ρεπουμπλικανικό παρουτράγουδο εκεί μέσα.
Γι αυτό και πονάει τόσο. Παίζει βέβαιο ρόλο και το φύλο και το χρώμα της. Αλλά η ευφυϊα της είναι το critikal strike.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

Αρίστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:57 John Brown Gun Club, Λεγεων, Σταλκερ, Σενεκας και οποιο αλλο νουμερο του θιασου.

Υποστηριζετε και την καταργηση της Οδυσσειας επειδη ειναι σεξιστικη;

.
Συνεπως ασυνεπής με τις εξελίξεις ως συνήθως viewtopic.php?f=24&t=27679
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Scouser έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:56
Λεγεών έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:49
Scouser έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:45
Εμένα πάντως δεν με έχει πονέσει καθόλου. Ελπίζω να συνεχίσει την παρουσία της στο Κογκρέσο για πολλά χρόνια ακόμα, ιδανικά να κατέβει και υποψήφια Πρόεδρος στις επόμενες εκλογές. :romance-hearteyes:
Την λες καθυστερημένη αλλά δεν σε έχει πονέσει καθόλου; :roll:

Μολόγα τα, σε τι σας έχει ενοχλήσει; Την βλέπετε να έρχετε δυνατά και έχετε ανοίξει τις κάνουλες της σεξιστικής γλίτσας ή είναι ο τυπικός ρατσιστικός μισογυνισμός και αναφέρεστε άσχετα σε αυτήν ενώ δεν σας έχει πονέσει καθόλου;
Μα είναι καθυστερημένη:
"If people want to really blow up one figure here or one word there, I would argue that they're missing the forest for the trees," she said to Cooper. "I think that there's a lot of people more concerned about being precisely, factually, and semantically correct than about being morally right."
Ακριβώς για αυτό θέλω να παραμείνει εκεί που είναι και να φτάσει και ακόμα πιο ψηλά. Τα περί σεξιστικής γλίτσας είναι δικές σου φαντασιώσεις, καμία σημασία δεν έχει το φύλο της.
Πληροφοριακά, μία ατάκα χωρίς context δεν μου λέει κάτι. Όταν ψάχνω στο google να δω που είπε τι, το άρθρο είναι πίσω από paywall στην WaPo.

Τέταρτο αποτέλεσμα στο google με πετάει σε ένα βιβλίο για αυτήν που αναφέρει κάτι Pentagon Statistics και εξηγεί κάτι για ένα tweet της πριν 3 χρόνια με κάποιο μαθηματικό λάθος. Για αυτόν και μόνο τον λόγο την σταυρώνεις και την λες καθυστερημένη;

ΟΚ, να εφιστήσω την προσοχή σου στο ότι επί τέσσερα+ χρόνια σιγοντάρεις έναν κατ' επάγγελμα ψεύτη που προχτές έστειλε ψηφοφόρους του να μπουν στο Καπιτώλιο επειδή καταγγέλλει νοθεία σε εκλογές, την οποία όμως δεν μπορεί να αποδείξει. Για κάποιο λόγο μέχρι και πριν 72 ώρες (ή ίσως ακόμα και τώρα) δεν τον θεωρούσες καθυστερημένο, αλλά κάτι μεταξύ διάνοιας και God-Emperor.

Και την ίδια στιγμή είσαι στην ίδια πλευρά με κάθε καρυδιάς συνωμοσιολογικό καρύδι. Ακόμα και τώρα ποστάρει στο φόρουμ αυτό ένας τύπος που προσπαθούσε πριν λίγα χρόνια να μας πείσει ότι στην προκατακλυσμιαία αρχαιότητα υπήρξαν ξύλινοι πυρηνικοί αντιδραστήρες, ξύλινα αεροδρόμια, και πολιτισμοί που έφτιαχναν μεγαλιθικά μνημεία με κολλάζ φωτογραφιών, ενώ δεν είχε μπει στον κόπο να βρει και να διαβάσει ένα αληθινό επιστημονικό πέηπερ. Για κάποιο λόγο επίσης αυτος και όλοι οι υπόλοιποι είναι stable geniuses.

Τέλος πάντων, απάντηση δεν πήρα, αλλά δεν πειράζει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:14 Αλλά η ευφυϊα της είναι το critical strike.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Χουργιατς έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:14 Αλλά η ευφυϊα της είναι το critical strike.

Εικόνα
Χεσε μας Χου, λες και εσύ δεν έχεις πει καλή όρεξη στο ντελιβερά.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Χουργιατς μπι λαικ

Εικόνα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:22

Εικόνα
:smt005:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Εικόνα
Εγώ έχω πει επίσης σε καλό ταξίδι σε ταμία στα διόδια
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

dotcom έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:28

Εικόνα
Περισσότερο ταιριάζει το καλά σαράντα στον Μπούκουρα
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

Αρίστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:59
Stalker έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:56
Απλά σου λείπει αυτό το κάτι που έχει κάνει απατεώνες τύπου Λιακόπουλου, Σώρρα και Αλεξ Τζόουνς να πιάσουν την καλή.

Ε εγω δεν ειμαι απατεωνας και γι' αυτο στα βιβλια μου εχω προλογους απο καθηγητες πανεπιστημιου. Συντονισου γιατι συντομα κυκλοφορω αλλα δυο.

.
Από ποσότητα καλά πάμε, από ποιότητα :lol:

Πόσταρε τα ονόματα των καθηγητών αν δεν είναι μυστικό.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

dotcom έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:28
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:22 Χεσε μας Χου, λες και εσύ δεν έχεις πει καλή όρεξη στο ντελιβερά.
Κι εγώ, την πατάω με το επίσης. Είναι για τα ελληνικά ότι και το κόπι-πέστι για τον προγραμματισμό.
Υπερβολικά χρήσιμο για να αντισταθείς, αλλά που και που γυρνάει και σε δαγκώνει.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Stalker έγραψε: 08 Ιαν 2021, 13:33
Αρίστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:59
Stalker έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:56
Απλά σου λείπει αυτό το κάτι που έχει κάνει απατεώνες τύπου Λιακόπουλου, Σώρρα και Αλεξ Τζόουνς να πιάσουν την καλή.

Ε εγω δεν ειμαι απατεωνας και γι' αυτο στα βιβλια μου εχω προλογους απο καθηγητες πανεπιστημιου. Συντονισου γιατι συντομα κυκλοφορω αλλα δυο.

.
Από ποσότητα καλά πάμε, από ποιότητα :lol:

Πόσταρε τα ονόματα των καθηγητών αν δεν είναι μυστικό.
Τελειωμένοι ψεκ θα είναι και αυτοί, ή στο μεταίχμιο μεταξύ σοβαρότητας και ξεπουλήματος για να κάνουν μία τελευταία απελπισμένη μπάζα που τους χρωστά η άδικη ζωή.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”