Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν μπορείς να παρακάμψεις το Νεύτωνα/βαρύτητα. Κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Άντε να τσουλήσει λίγο παρακάτω, αλλά μην περιμένεις και θαύματα. Τουτέστιν, οχοχοχοχοχοχοχοοχο καλά θα περάσεις.Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:23πρεπει να παραδεχτω οτι τρομαζω στη σκεψη να κανει ο γιος μου πολλα απο οσα εκανα εγω στη ζωη μου, οχι τοσο σε σεξουαλικα, αλλα περισσοτερο σε αλλους τομεις της ζωης.Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:14
Μία απ'ο τις μεγαλυτερες απολαύσεις στη ζωή είναι να συζητω και να κάνω πλάκα με γνωστές μου που είχαν γκόμενους ακόμα και απο τα 13 τους και τώρα που μεγάλωσαν οι κόρες τους ζουν μες στοαγχος μην κάνουν οι μικρές τα ίδια.
Μηδενική επιτυχία οι συμβουλές και οι προσπάθειες περιορισμού και ελέγχου ,οι κόρες μέχρι να τελειώσουν το λύκειο
λιώνουν από τις καυλες και ξεπετάνε χωρίς δεύτερη σκέψη οποιους βάλουν στο στόχαστρο.
εχω δακαλεψει φιλους να μη μιλανε σε τραπεζωματα για τις μαλακιες που καναμε μικροι, να μην τις ακουνε τα παιδια μας.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακρίσεις στο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Διακρίσεις στο σεξ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι το κάνουμε.Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:23πρεπει να παραδεχτω οτι τρομαζω στη σκεψη να κανει ο γιος μου πολλα απο οσα εκανα εγω στη ζωη μου, οχι τοσο σε σεξουαλικα, αλλα περισσοτερο σε αλλους τομεις της ζωης.Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:14
Μία απ'ο τις μεγαλυτερες απολαύσεις στη ζωή είναι να συζητω και να κάνω πλάκα με γνωστές μου που είχαν γκόμενους ακόμα και απο τα 13 τους και τώρα που μεγάλωσαν οι κόρες τους ζουν μες στοαγχος μην κάνουν οι μικρές τα ίδια.
Μηδενική επιτυχία οι συμβουλές και οι προσπάθειες περιορισμού και ελέγχου ,οι κόρες μέχρι να τελειώσουν το λύκειο
λιώνουν από τις καυλες και ξεπετάνε χωρίς δεύτερη σκέψη οποιους βάλουν στο στόχαστρο.
εχω δακαλεψει φιλους να μη μιλανε σε τραπεζωματα για τις μαλακιες που καναμε μικροι, να μην τις ακουνε τα παιδια μας.![]()
Η διαφορά είναι πως σήμερα με οτιδήποτε συγκινεί το παιδί έχουμε την δυνατότητα να το εξασκεί και να μαθαίνει σωστά .
Σκοπευτήρια . σχολές κατάδυσης , πίστες κλπ
Ναι αλλά είπαμε δεν είναι κακό να πηδιουνται τα 15χρονα με 50άρηδες. Γιατί να μη τα διδάξουν να το κάνουν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:11Τι λέτε μωρε;Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:04Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 11:50
αν τα καταπιεσουμε, θα κανουν ακριβως τα ιδια, πισω απο την πλατη μας. ακριβως οπως εκανες εσυ κι εγω και ολοι οταν ημασταν στην αναλογη ηλικια.
αν πραγματικα θελουμε να μην κανουν κατι απο τα παραπανω, θα τα διδαξουμε, δεν θα τα καταπιεσουμε.
Μα όχι τι να τα διδάξεις βρε; απλά θα του πεις κάνε ότι σε καβλωνει σεξουαλικά. Απλά.
Εσάς ήρθαν μια μέρα οι γονείς σας στο παιδικό δωμάτιο και σας είπαν τι σας επιτρέπουν και το δε σας επιτρεπουν;
Τα παιδιά μεγαλώνουν μερα με τη μέρα, διαμορφώνονται και επηρεάζονται από αυτό που βλέπουν στο σπίτι , όχι από το τι τους λένε.
Το να γουστάρει μια 15χρονη 50ρηδες δεν είναι ο κανόνας , δεν προκύπτει σε ένα απόγευμα και δε σημαίνει πως η 15χρονη θα αποφασισει να περάσει από την φαντασίωση στην πράξη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εχω πεσει μακρια απο τη μηλια του πατερα μου, οποτε τον εχω χεσμενο το νευτωνα.επισης εχω δει αδελφια τραβουν τελειως διαφορετικους δρομους, απο των γωνιων τους αλλα και το ενα απο το αλλο.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:25Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν μπορείς να παρακάμψεις το Νεύτωνα/βαρύτητα. Κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Άντε να τσουλήσει λίγο παρακάτω, αλλά μην περιμένεις και θαύματα. Τουτέστιν, οχοχοχοχοχοχοχοοχο καλά θα περάσεις.Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:23πρεπει να παραδεχτω οτι τρομαζω στη σκεψη να κανει ο γιος μου πολλα απο οσα εκανα εγω στη ζωη μου, οχι τοσο σε σεξουαλικα, αλλα περισσοτερο σε αλλους τομεις της ζωης.Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:14
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γιατί δεν γράφεις τι πραγματικά σε ενοχλεί και σας ενοχλεί όταν μεγαλώνετε οι γυναίκες ;Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:35Ναι αλλά είπαμε δεν είναι κακό να πηδιουνται τα 15χρονα με 50άρηδες. Γιατί να μη τα διδάξουν να το κάνουν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:11Τι λέτε μωρε;Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:04
Μα όχι τι να τα διδάξεις βρε; απλά θα του πεις κάνε ότι σε καβλωνει σεξουαλικά. Απλά.
Εσάς ήρθαν μια μέρα οι γονείς σας στο παιδικό δωμάτιο και σας είπαν τι σας επιτρέπουν και το δε σας επιτρεπουν;
Τα παιδιά μεγαλώνουν μερα με τη μέρα, διαμορφώνονται και επηρεάζονται από αυτό που βλέπουν στο σπίτι , όχι από το τι τους λένε.
Το να γουστάρει μια 15χρονη 50ρηδες δεν είναι ο κανόνας , δεν προκύπτει σε ένα απόγευμα και δε σημαίνει πως η 15χρονη θα αποφασισει να περάσει από την φαντασίωση στην πράξη.
Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:17οτι κι αν κανεις, σεξουαλικο η οτιδηποτε, πιθανον να εχει επιπτωσεις.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:04
ζυγισε τις επιπτωσεις, και πορευσου. το μεγαλυτερο μαθημα ζωης ειναι να μαθεις να ζυγιζεις σωστα τα πιθανα αποτελεσματα των οποιων πραξεων σου. το "μαθημα" αυτο πρεπει να αρχιζει απο τα 5, στα 15 ειναι αργα, το μεγαλυτερο μερος της δουλειας πρεπει να εχει γινει ηδη.
μην συμπεριφερεστε σε παιδια σαν να ειναι βρεφη για παντα.αφηστε τα να "πεσουν", να χτυπησουν, να πονεσουν για να ξερουν τι να προσεχουν.
Αγάπη μου γλυκιά, δεν είπες ότι σεξουαλικά πρέπει να κάνει ότι γουστάρει το παιδί και δεν είναι κακό να πηδιεται με 1,2,3, 5 50αρηδες, ε αυτό δεν πρέπει να το διδάξεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ειναι κακο να γαμιουνται για οποιονδηποτε αλλο λογο περα απο την καβλα. ειναι κακο να γαμιουνται για λεφτα, για δοξα, για καπριτσιο, για μοστρα και φιγουρα, για....Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:35
Ναι αλλά είπαμε δεν είναι κακό να πηδιουνται τα 15χρονα με 50άρηδες. Γιατί να μη τα διδάξουν να το κάνουν;
αμα στα 15 τους καβλωνουν με 50,και μαλιστα με συγκεκριμμενο 50 που να καβλωνει με 15, ας το κανουν. με την ευχη μου.
πρακτικα δεν θα συμβει ουτε μια στο εκατομυριο. οι πιθανοτητες να συμβει (αυτο, η και πολλα αλλα) αυξανονται αρκετα αν πεις στο 15χρονο "μη, κακο!" λες και μιλας σε 3χρονο. αυξανονται ακομη περισσοτερο αν πεις "αν το κανεις αυτο, θα σου σπασω το κεφαλι".
μειωνωνται αν του εξηγησεις λογικα, οτι αν το κανεις αυτο θα παθεις κακο και θα σπασεις το κεφαλι σου, απο μονος σου.
πρεπει ομως να εχεις κανει προεργασια τα προηγουμενα χρονια, να εχει κατανοησει πως οτι του λες ειναι σωστο, και ειναι για το καλο του. να εχει δει οτι οποτε παρακουει τη συμβουλη σου του βγαινει σε κακο.
Άμα είναι 15 και πάνω και του γουστάρει, δε σου πέφτει λόγος.
Δηλαδή σου πέφτει, μπορείς να του πεις "είσαι μαλάκας" για να έχεις την ικανοποίηση λίγους μήνες ή χρόνια μετά που θα το καταλάβει από μόνο του να λες "στα έλεγα". Αλλά δε σου πέφτει λόγος νομικά ούτε έχεις δικαίωμα να απαγορεύσεις κάτι. Το παιδί είναι ο δικός του άνθρωπος σε σεξουαλικά ζητήματα στα 15, έχει δικαίωμα να κάνει τις δικές του μαλακίες.
Εντελώς διαφορετικά αν εμπλέκονται λεφτά και γενικά ενέργειες με ΕΝΝΟΜΟ αποτέλεσμα. Αν ο πενηντάρης το πάρει και πάνε να μεινουνε σε ένα κοινόβιο στην Ικαρία, ναι στείλε τους μπάτσους και γάμησέ του τα πάντα.
Δηλαδή σου πέφτει, μπορείς να του πεις "είσαι μαλάκας" για να έχεις την ικανοποίηση λίγους μήνες ή χρόνια μετά που θα το καταλάβει από μόνο του να λες "στα έλεγα". Αλλά δε σου πέφτει λόγος νομικά ούτε έχεις δικαίωμα να απαγορεύσεις κάτι. Το παιδί είναι ο δικός του άνθρωπος σε σεξουαλικά ζητήματα στα 15, έχει δικαίωμα να κάνει τις δικές του μαλακίες.
Εντελώς διαφορετικά αν εμπλέκονται λεφτά και γενικά ενέργειες με ΕΝΝΟΜΟ αποτέλεσμα. Αν ο πενηντάρης το πάρει και πάνε να μεινουνε σε ένα κοινόβιο στην Ικαρία, ναι στείλε τους μπάτσους και γάμησέ του τα πάντα.
Το να ορεγονται μπαρμπάδες ανήλικα ; ε ξέρω γω, νομίζω γενικότερα θα έπρεπε να ενοχλεί την κοινωνία αλλά οκ. Περίεργο πάντως που αυτοί που σκίζονται να μπορούν να πηδανε 15χρονα και να είναι οκ είναι συνήθως από κάποιας ηλικίας και πάνω.Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:41
Γιατί δεν γράφεις τι πραγματικά σε ενοχλεί και σας ενοχλεί όταν μεγαλώνετε οι γυναίκες ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν είπε κανείς να απαγορεύουμε στο 15χρονο να έχει την οποία όρεξη. Είναι παιδί με περιέργεια, φαντασιώσεις κτλ κτλ. Ο 50αρης από την άλλη που θέλει να κάνει σεξ με το 15χρονο δεν μου μοιάζει οκ όπως μοιάζει σε εσάς. Μου φαίνεται ανωμαλία. Εσείς κρίνετε και διδάξετε τα ότι είναι οκ να τα πλησιάζουν ώριμοι κύριοι να βγάζουν τα γούστα τους. Αφού είναι φυσιολογικό. Απλά.foscilis έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:48 Άμα είναι 15 και πάνω και του γουστάρει, δε σου πέφτει λόγος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καμία σχέση , την ίδια παπαριά γράφεις συνέχεια.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:49Το να ορεγονται μπαρμπάδες ανήλικα ; ε ξέρω γω, νομίζω γενικότερα θα έπρεπε να ενοχλεί την κοινωνία αλλά οκ. Περίεργο πάντως που αυτοί που σκίζονται να μπορούν να πηδανε 15χρονα και να είναι οκ είναι συνήθως από κάποιας ηλικίας και πάνω.Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:41
Γιατί δεν γράφεις τι πραγματικά σε ενοχλεί και σας ενοχλεί όταν μεγαλώνετε οι γυναίκες ;
Ξαναπροσπάθησε.
ναι.να κανει οτι γουσταρει.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:42 Αγάπη μου γλυκιά, δεν είπες ότι σεξουαλικά πρέπει να κάνει ότι γουστάρει το παιδί και δεν είναι κακό να πηδιεται με 1,2,3, 5 50αρηδες, ε αυτό δεν πρέπει να το διδάξεις;
κανενα 15 χρονο δεν γουσταρει να πηδιεται με 5 50αρηδες. γουσταρει τα λεφτα τους, η τις σελφι στο γιωτ, η ψαχνει να απελευθερωθει απο τον κερβερο πατερα του με καθε κοστος.
αν κανει αυτο που πραγματι γουσταρει σεξουαλικα, θα γαμηθει με τον συμμαθητη της. αν για καποιον αδιανοητο λογο εχει στ αληθεια βιτσιο να γουσταρει πλαδαρους ασθμαινοντες 50αρηδες, με τετοιους θα παει, οτι κι αν πει η κανει ο γονιος.
Τι καμία σχέση καλέ μου; τόσες σελίδες δεν σκίζετε τα καλσον σας ότι είναι φυσιολογικό να γουστάρουν και να κάνουν σεξ με τα 15χρονα ενηλικες; και δεν εννοώ 18χρονα και 20χρονα.Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:53Καμία σχέση , την ίδια παπαριά γράφεις συνέχεια.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:49Το να ορεγονται μπαρμπάδες ανήλικα ; ε ξέρω γω, νομίζω γενικότερα θα έπρεπε να ενοχλεί την κοινωνία αλλά οκ. Περίεργο πάντως που αυτοί που σκίζονται να μπορούν να πηδανε 15χρονα και να είναι οκ είναι συνήθως από κάποιας ηλικίας και πάνω.Paris έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:41
Ξαναπροσπάθησε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα και οι 5 50άρηδες φυσιολογικό είναι να θέλουν να ξεπατωσουν ένα 15χρονο. Ε θα χρησιμοποιήσουν οποιο τρόπο θα χρησιμοποιούσαν ίσως και σε ένα ενήλικο άτομο. Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το κακό.Και το 15χρονο καβλες έχει.Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:54ναι.να κανει οτι γουσταρει.Naida έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:42 Αγάπη μου γλυκιά, δεν είπες ότι σεξουαλικά πρέπει να κάνει ότι γουστάρει το παιδί και δεν είναι κακό να πηδιεται με 1,2,3, 5 50αρηδες, ε αυτό δεν πρέπει να το διδάξεις;
κανενα 15 χρονο δεν γουσταρει να πηδιεται με 5 50αρηδες. γουσταρει τα λεφτα τους, η τις σελφι στο γιωτ, η ψαχνει να απελευθερωθει απο τον κερβερο πατερα του με καθε κοστος.
αν κανει αυτο που πραγματι γουσταρει σεξουαλικα, θα γαμηθει με τον συμμαθητη της. αν για καποιον αδιανοητο λογο εχει στ αληθεια βιτσιο να γουσταρει πλαδαρους ασθμαινοντες 50αρηδες, με τετοιους θα παει, οτι κι αν πει η κανει ο γονιος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι αρκετά παρακμιακό. Εμένα προσωπικά μου προκαλεί αηδία και θεωρώ απόλυτα βέβαιο ότι ο πενηντάρης που το κάνει αυτό δεν είναι σε θέση να ρίξει μια σοβαρή γκόμενα, το δε ανήλικο είναι ηλίθιο.
Αλλά δεν είναι αφύσικο. Ούτε παράνομο. Είναι δικό τους πρόβλημα.
Αλλά δεν είναι αφύσικο. Ούτε παράνομο. Είναι δικό τους πρόβλημα.