!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτό τώρα είναι καρτούν για παιδιά?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αυτό τώρα είναι καρτούν για παιδιά?
καθήστε να παρει πρεφα το #metoo οτι κανανε καρτουν τον ρον τον τζερεμυ και θα σου πω εγω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για γκρούμινγκ μου κάνει. Πρέπει να τον ξετινάξουν τον σχεδιαστή να δούνε αν έχει σχέση με παιδέρες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ο Ρον Τζέρεμυ νομίζω είναι φυλακή για βιασμούςYochanan έγραψε: 08 Ιαν 2021, 10:58 καθήστε να παρει πρεφα το #metoo οτι κανανε καρτουν τον ρον τον τζερεμυ και θα σου πω εγω
για αυτο το λεω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Θα φάνε τα μουστάκια τους.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Ιαν 2021, 10:46εγώ για το μουστάκι το πα.
από κει και πέρα βρείτε τα μεταξύ σας...![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είμαι περίεργος να δω τη θηλυκή βερσιόν που θα βγάλουν αν θέλουν να είναι αντικειμενικοί...
Yippie Kay Yay
- Cecily Anne
ΥΓ. BTW χρόνια πολλά, καλή χρονιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Διευκρινισα πως μιλώ για το μουστάκι.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:10Πού ξέρει αυτός για το ....γεννητικό σου όργανό....;
Αλλά έτσι είναι....ισχύει τελικως το περί της δυσκολοτερας χειρουργικής επεμβασεως στες γυναικες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Πολύ ύποπτο ποστ. Χτυπάω τον Μπίλ-αρο στην πλάτη και του κάνω νεύμα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:17Διευκρινισα πως μιλώ για το μουστάκι.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:10Πού ξέρει αυτός για το ....γεννητικό σου όργανό....;
Αλλά έτσι είναι....ισχύει τελικως το περί της δυσκολοτερας χειρουργικής επεμβασεως στες γυναικες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στοίχημα ότι άμα ήταν trans-γυναίκα με γιγαντιαία ψωλή αντί για τον βοθρατζή John, θα τους δίνανε όλα τα βραβεία που έχει η Δανεζική τηλεόραση.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Μαυροβασίλης
ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ!
ΧΠ Σεσυ!
ΧΠ Σεσυ!
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Φαντάσου το ίδιο καρτούν στην ελληνική τηλεόραση και ο πρωταγωνιστής να είναι βασισμένος στο Μεϊμαράκη.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Μπορεί να παίζανε το γιατρό.Cecily Anne έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:10Πού ξέρει αυτός για το ....γεννητικό σου όργανό....;
Ή του γιατρού.
Ή να του αρέσει του γιατρού να, τέσπα, happy new gear σες.
.
.
Ήδη βλέπω την γραμμή υποστήριξης του άντερ.klg έγραψε: 08 Ιαν 2021, 12:29Φαντάσου το ίδιο καρτούν στην ελληνική τηλεόραση και ο πρωταγωνιστής να είναι βασισμένος στο Μεϊμαράκη.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-