Πλέμπα δε με λες αλλά και εδώ τα αθηναία είναι πιο βλαχαδερά από μένα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δουλειές. Αθήνα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Δουλειές. Αθήνα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Winston Smith
Ποιον;
- Γενιά της Αμαρτίας
Α καλά το καψες και συ.Winston Smith έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:35Ποιον;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εύχομαι κάθε επιτυχία ειλικρινά,μάντης κακών ή πομπός απαισιοδοξίας δε θέλω να γίνω.Σα δημοσιογράφος έχω δουλέψει και εγώ, σε καταλαβαίνωΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:29Χμμμ ευχαριστώ πάντως ειλικρινάΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:23Όχι, δε δουλεύει μόνο με αυτούς αλλά είναι οι δουλειές που βρίσκεις πιό εύκολα από τις άλλες. Στο βαθμό που δε ξέρω περισσότερα πράγματαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:17
Φίλε φιλελέ μιλάμε φυσικά για μετακαραντίναφάση. Δεν είμαι τρελός να πάω τώρα Αθήνα. Φιλ@ μου πάντως στην ίδια φάση με μένα δουλεύει ανειδικευτ@ σε βιβλιοπωλείο. Τ@ έκατσε. Ήταν τυχερ@; Δεν ξέρω.
Τι διάολο όλη η οικονομία της Αθήνας δουλεύει με πωλητές και ντελίβερι;
για σένα(και είναι δικαίωμά σου να μην μου λες κάτι) δε μπορώ να σου προτείνω κάτι διαφορετικό από όσα έχω γράψει ήδη. Η φίλη σου μπορεί
όντως να ήταν τυχερή, μπορεί να είχε εμπειρία σε πωλήσεις( βιβλίων ή γενικά), μπορεί να είχε γνωστό δε ξέρω. Πάντως για να βρεις δουλειά σε
κάποιο μαγαζί δεν είναι τόσο απλό όσο παλαιότερα. Αυτό προσπαθώ να σου πω.Προσωπικά, έχω φάει πόρτα στο παρελθόν από μπακάλικα, βιβλιοπωλεία κλπ. Δεν είναι να υποτιμάει κάποιος τις αγγελίες των μαγαζιών.
Αλλιώς τα σκεφτόμουνα ιδίως σε σύγκριση με επαρχία. Ότι απλές δουλειές που ψάχνω υπάρχουν.
Κοίταξε εγώ ανειδίκευτος θέλω να βρω, έχω δουλέψει λίγο ως δημοσιογράφος αλλά δε μ'αρέσει πλέον. Προς το παρόν ψάχνω μια δουλειά όχι να μου σπάει το κεφάλι και να έχω ελέύθερο χρόνο. Για τ@ φιλ@ που σου λέω δεν είχε ξαναδουλέψει ποτέ
- EKPLIKTIKOS
doubt.jpgΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:34
- Γενιά της Αμαρτίας
Ευχαριστώ. και συ ό,τι επιθυμείς το 2021. Καλή χρονιά!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:40Εύχομαι κάθε επιτυχία ειλικρινά,μάντης κακών ή πομπός απαισιοδοξίας δε θέλω να γίνω.Σα δημοσιογράφος έχω δουλέψει και εγώ, σε καταλαβαίνωΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:29Χμμμ ευχαριστώ πάντως ειλικρινάΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:23
Όχι, δε δουλεύει μόνο με αυτούς αλλά είναι οι δουλειές που βρίσκεις πιό εύκολα από τις άλλες. Στο βαθμό που δε ξέρω περισσότερα πράγματα
για σένα(και είναι δικαίωμά σου να μην μου λες κάτι) δε μπορώ να σου προτείνω κάτι διαφορετικό από όσα έχω γράψει ήδη. Η φίλη σου μπορεί
όντως να ήταν τυχερή, μπορεί να είχε εμπειρία σε πωλήσεις( βιβλίων ή γενικά), μπορεί να είχε γνωστό δε ξέρω. Πάντως για να βρεις δουλειά σε
κάποιο μαγαζί δεν είναι τόσο απλό όσο παλαιότερα. Αυτό προσπαθώ να σου πω.Προσωπικά, έχω φάει πόρτα στο παρελθόν από μπακάλικα, βιβλιοπωλεία κλπ. Δεν είναι να υποτιμάει κάποιος τις αγγελίες των μαγαζιών.
Αλλιώς τα σκεφτόμουνα ιδίως σε σύγκριση με επαρχία. Ότι απλές δουλειές που ψάχνω υπάρχουν.
Κοίταξε εγώ ανειδίκευτος θέλω να βρω, έχω δουλέψει λίγο ως δημοσιογράφος αλλά δε μ'αρέσει πλέον. Προς το παρόν ψάχνω μια δουλειά όχι να μου σπάει το κεφάλι και να έχω ελέύθερο χρόνο. Για τ@ φιλ@ που σου λέω δεν είχε ξαναδουλέψει ποτέ![]()
Πολύ εργατικοί όλοι δω μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 07 Ιαν 2021, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
Βασικά τι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:41doubt.jpgΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:34
Γιατί νομίζεις ότι θέλω να δουλέψω; Για να γίνω χρήσιμο μέλος της κοινωνίας.
κοίτα τα ποστ των άλλων στο νήμα και πες μου ποιος είναι λοου κλας.
Πλέμπα είμαι μόνο εκ πεποιθήσεως και από άποψη.
ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ΟΥΚ ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ ΘΝΗΞΕΙΣ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
καλά από χωριό κατέυθείαν εξάρχεια;
εδώ εγώ πού γεννήθηκα καί έζησα στο "τετραεθνές" βύρωνα-υμηττο-δαφνη-παγκράτι καί πάλι
λιγο δύσκολο για μενα....θα μου πείς καί ό νικόλας ασιμος απο χωριο ήτανε
βρες μια συμφοιτήτρια ή συμφοιτητή καί πιάσε ένα δυάρι.....θα σού πήγαινε ιδιαίτερα μαθήματα
παράλληλα βοηθός σε αμπιγιέρ ή μόδιστρο ή σε μαγαζί με γυναικεία παπούτσια ή στη πόρτα μαγαζιού
γυναικείων ρούχων πχ ταγιέρ,παλτα κλπ....
όχι σε μαγαζί αντρικων παπουτσιών,θα πήξεις στη ποδαρίλα
ΥΓ για τα ιδιαίτερα χρειάζεσαι καί ευρύ κύκλο γνωριμιών
εδώ εγώ πού γεννήθηκα καί έζησα στο "τετραεθνές" βύρωνα-υμηττο-δαφνη-παγκράτι καί πάλι
λιγο δύσκολο για μενα....θα μου πείς καί ό νικόλας ασιμος απο χωριο ήτανε
βρες μια συμφοιτήτρια ή συμφοιτητή καί πιάσε ένα δυάρι.....θα σού πήγαινε ιδιαίτερα μαθήματα
παράλληλα βοηθός σε αμπιγιέρ ή μόδιστρο ή σε μαγαζί με γυναικεία παπούτσια ή στη πόρτα μαγαζιού
ΥΓ για τα ιδιαίτερα χρειάζεσαι καί ευρύ κύκλο γνωριμιών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 07 Ιαν 2021, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Μάλλον ανάποδα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 19:06 Ο κάθε ανύπαρκτος χωρίς προσωπικότητα διψά για την προσοχή μου.
- Γενιά της Αμαρτίας
Σκιστείτε.sharp έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:46Μάλλον ανάποδα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 19:06 Ο κάθε ανύπαρκτος χωρίς προσωπικότητα διψά για την προσοχή μου.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Νεκροθάφτης. Εγγυημένη πελατεία.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ειδικά τώρα, χρυσές δουλειές...
- Γενιά της Αμαρτίας
Υπάρχουν τέτοιες δουλειές; Να επιμεληθώ το ίματζ μου αν είναι.Who is The 4th man έγραψε: 07 Ιαν 2021, 21:46 καλά από χωριό κατέυθείαν εξάρχεια;![]()
λιγο δύσκολο για μενα....θα μου πείς καί ό νικόλας ασιμος απο χωριο ήτανε![]()
όχι σε μαγαζί αντρικων παπουτσιών,θα πήξεις στη ποδαρίλα
Είμαι παντός καιρού και όσον αφορά τον άλλο με συγκάτοικο (αν βρω γυναίκασυγκάτοικο) θε να μείνω. Δν πρόκειται να μείνω μόνος μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-