Για να απαντήσω και σε σένα που μπήκες σε κοπό με ειλικρινή διάθεση.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 07 Ιαν 2021, 17:31 Χαμηλόμισθος σκέτο? Στη προ-κορωνοϊού περίοδο έβρισκες δουλειά σα διανεμητής φυλλαδίων, outdoor ή door-to-door πωλητής
και τηλεφωνητής σε μικρομεσαίο call center. Κουριεράς και ντελιβεράς αν είχες δικό σου μηχανάκι( αυτό παίζει και τώρα μέσα
στη καραντίνα). Αν έχεις προϋπηρεσία κάπου, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις δουλειά αλλά γενικά μη περιμένεις πολλά. Ακόμα
και πριν τη καραντίνα ήταν δύσκολο να βρεις δουλειά. Προϋπηρεσία ζητούν οι περισσότεροι κλάδοι πλέον, πρέπει να είσαι σίγουρος
ότι θες και μπορείς να κάνεις το ΧΥΩ επάγγελμα πλέον για να πείσεις τον δυνητικό σου εργοδότη πως πρέπει να σε προσλάβει.
Γω μια απλή δουλειά ζητάω. Δεν έχω πρόβλημα με τα χρήματα ώστε να ψάχνω να εξασφαλιστώ από μια δουλειά. Περισσότερο για να μη χαλάω από τα έτοιμα και να επιβιώνω από τη δουλειά. Η φάση μου στην Αθήνα περιορίζεται σε γκομενιλίκια και σε σπουδές. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Φυλλάδια έχει και εδώ βέβαια έψαχνα κάτι σε μαγαζί που να θέλουν ανειδίκευτους ή κάτι τέτοιο. Απλή δουλειά για να έχω και ελεύθερο χρόνο για αυτά που θέλω.