Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν γνωρίζω πως σταμάτησε. Αν εννοείς να το αφήσουμε να εξελιχθεί και ό,τι γίνει αυτό μου φαίνεται το ίδιο λάθος και εγκληματικό όσο των Ιεχωβάδων που δεν κάνουν μεταγγίσεις. Ο πατέρας μου έχασε αδελφό και θείο από σκωληκοειδίτιδα από λανθασμένη διάγνωση γιατρού. Αυτά γύρω στο '40. Τι να κάνουμε τώρα; Να θεωρήσουμε φυσιολογικό ένα τέτοιο θάνατο σήμερα επειδή η επιστήμη είχε περιορισμένες δυνατότητες τότε; Δεν συμφωνώ. Δεν θα βρεις ιερέα σήμερα που όταν του αναφέρεις ότι έχεις πρόβλημα υγείας, θα σου πει να μην πας σε γιατρό.
Μέχρι πριν από κάποια χρόνια υπήρχαν και άνθρωποι οι οποίοι τα έζησαν αυτά...
ST48410
Ακόμα να μάθεις;
Στη Σκυρο που εξοντωθηκε ο μισος πληθυσμος απο την Ισπανικη Γριπη γιατι δεν εκανε τιποτα η τοπικη Παναγια;
Ήταν αμαρτωλοι εκει οι Σκυριανοι;
Δεν προσευχονταν αρκετα;
Δεν πιστευαν αρκετα;
Planis έγραψε: 07 Ιαν 2021, 17:05Να θυμίσω πάλι πώς σταμάτησε η πανδημία της γρίπης το 1918 στην Ελλάδα; Με τον ακριβώς αντίθετο με τον οποίον προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον κινεζοϊό σήμερα. Τότε όμως οι άνθρωποι πίστευαν, δεν είχε κυριεύσει τόσο πολύ κόσμο ο άθεος ορθολογισμός.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality. Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Planis έγραψε: 07 Ιαν 2021, 17:01
Βάφτισαν αυθαίρετα τη βλασφημία απέναντι στην Εκκλησία και τη Θεία Λειτουργία με τα φίμωτρα και τις απαγορεύσεις «θυσία στον συνάνθρωπο». Θυμάμαι τον περίφημο στίχο του Ελύτη από το «Άξιον εστί»
«Χρόνους πολλούς μετά τήν Ἁμαρτία πού τήν εἴπανε Ἀρετή μέσα στίς ἐκκλησίες καί τήν εὐλόγησαν.»
Ακριβώς χριστιανούλη. Την αμαρτία των φόνων συνανθρώπων σας την λέτε αρετή και την ευλογείτε΄στις εκκλησίες σας!
.
Δεν γνωρίζω πως σταμάτησε. Αν εννοείς να το αφήσουμε να εξελιχθεί και ό,τι γίνει αυτό μου φαίνεται το ίδιο λάθος και εγκληματικό όσο των Ιεχωβάδων που δεν κάνουν μεταγγίσεις. Ο πατέρας μου έχασε αδελφό και θείο από σκωληκοειδίτιδα από λανθασμένη διάγνωση γιατρού. Αυτά γύρω στο '40. Τι να κάνουμε τώρα; Να θεωρήσουμε φυσιολογικό ένα τέτοιο θάνατο σήμερα επειδή η επιστήμη είχε περιορισμένες δυνατότητες τότε; Δεν συμφωνώ. Δεν θα βρεις ιερέα σήμερα που όταν του αναφέρεις ότι έχεις πρόβλημα υγείας, θα σου πει να μην πας σε γιατρό.
Όχι οτι δεν έχω ικανούς τους δημοσιογράφους για κάτι τέτοιο, αλλά ένα βίντεο που ανεβαίνει στις 6 Ιαν του 2021 με τίτλο "2015" δεν το λες και αποδείξεις. Πως ξέρουμε ότι είναι από το 2015 το εν λόγω βίντεο; Γιατί δεν ανέβηκε το 2015;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Winston Smith την 08 Ιαν 2021, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.