!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρχίζει αντάρτικο η Εκκλησία ΑΕ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Zelda

Re: Αρχίζει αντάρτικο η Εκκλησία ΑΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:58
Zelda έγραψε: 06 Ιαν 2021, 23:25
Papa John έγραψε: 06 Ιαν 2021, 23:20

Διαφωνώ καθέτως.
Τυχαίνει να απασχολούμαι σε κεντρικότατη δημόσια υπηρεσία το τελευταίο διάστημα.
Άσε...
Δεν ξερω που απασχολεισαι.

Το Υπουργειο Αγροτικης Αναπτυξης δεν εχει αρκετο κοσμο για καταγραφη αγροτικων αποζημιωσεων
Το Υπουργειο Υποδομων δεν εχει αρκετο κοσμο για καταγραφη των ζημιων απο φυσικες καταστροφες
Το Υπουργειο Εργασιας δεν εχει κοσμο να βγαλει τις συνταξεις και περιμενει ο κοσμος 1 χρονο
Τα μισα αστυνομικα τμηματα στην επαρχια ειναι επανδρωμενα συμβολικα με 1 ατομο
Τα νοσοκομεια μολις προσφατα απεκτησαν αρκετο προσωπικο
Ο στρατος οριακα φτανει για τα συνορα
Μπορω να γραφω μεχρι αυριο...

Ποια υπηρεσια θα δωσει δεκαδες χιλιαδες κοσμου για να καλυψουν ΟΛΗ τη χωρα ΚΑΘΕ μερα για ΟΣΟΥΣ μηνες χρειαστει;;;

Η αρχαιολογικη υπηρεσια; Η πυροσβεστικη; Το ΣΔΟΕ; Το Λιμενικο; Η Προνοια; Το Βοηθεια στο Σπιτι; Τα Νοσοκομεια; Η Πολιτικη Προστασια;

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν μπορεις.
μπορει και ολοι να εχουν παραπανω προσωπικό απο οτι χρειαζεται, απλως τα ξυνουν. λεω εγω τωρα...
Καλα κουβεντα να γινεται...

Μιλαμε για κατι εντελως αδυνατο.

Ασχετοι δημοσιοι υπαλληλοι να συνεργαστουν με τον ιδιωτικο τομεα για να μοιραζουν 2 και 3 φορες παραγγελιες με νωπα προϊοντα σε ΚΑΘΕ σπιτι στην Ελλαδα 24/7

Που η επιστημη logistics για νωπα προϊοντα ειναι προκληση ακομα και για τα μεγαλυτερα σουπερ μαρκετ σε κανονικες συνθηκες.

Μιλαμε για επιχειρηση με κοστος τεραστιο, περα οτι ειναι αδυνατο να γινει.

Να φυγουν με μια βαλιτσα δεκαδες χιλιαδες δημοσιοι υπαλληλοι απο την Αθηνα, να παρατησουν τις οικογενειες τους, να πανε σε νησια, βουνα, επαρχιες, να τους βρουν σπιτια να μεινουν και οχηματα να κινουνται, προμηθεια καυσιμου για τα οχηματα, διοικητικη μεριμνα για τους ιδιους...

...και τα σουπερ μαρκετ να φτιαξουν μηχανισμο να μοιραζουν γιαουρτια και μακαρονια στους δημοσιους υπαλληλους σε καινουργιες ειδικες αποθηκες για να πηγαινουν σε καθε σπιτι καθε μερα...

Clusterfuck

Τι πιο απλο να πηγαινει ο κοσμος στα μαγαζια, αντι να στηθει ενας μηχανισμος-τερας απο ταινια επιστημονικης φαντασιας.

Εδω η Σοβιετικη Ενωση των 300 εκ. ζοριστηκε να συντονισει μια επιχειρηση που αφορουσε μια μικρη της επαρχιακη πολη στο Τσερνομπιλ.

Τελος ας ειμαστε λιγακι πιο απολυτοι.

Βρηκαμε καποιοι χρηστες του ιντερνετ σε μια βαλκανιακη χωρα το μυστικο για την αποτελεσματικη καραντινα, που τα λαμπροτερα μυαλα στον κοσμο δεν εχουν βρει και δεν εχουν καταφερει να εφαρμοσουν σε κανενα κρατος. Ουτε στην Κινα.

Οποιος το πιστευει δικαιωμα του βεβαια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 07 Ιαν 2021, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Juno έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:48
Nandros έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:42
Σαν γυναίκα σίγουρα δεν έχεις ιδέα ότι οι κομμώτριες/νυχούδες πάνε στα σπίτια!

Πήγες και συ στο κομμωτήριο, αλλά σου φταίει ο κούλης που δεν έχει 10 εκ. μπάτσους να φυλάνε τα 10 εκ πληθυσμού για να μην κάνουν μαλακίες!
.
Εγώ ποτέ δεν τις έφερα στο σπίτι. Θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει τέτοια ηλίθια που θα φέρει κόσμο στο σπίτι της εν μέσω επιδημίας και μάλιστα κόσμο που για να έρχεται, πάει να πει ότι πηγαίνει και αλλού :102:
έχω ξαναπεί για την απέναντι που στην 1η καραντίνα ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ την μαύρη κομμώτρια να έρθει να της φρεσκάρει τη ρίζα με το επιχείρημα "είμαι καρκινοπαθής, έχω ανάγκη να ανέβω ψυχολογικά".

Νομίζεις τα ανέκδοτα για τις ξανθιές βγήκαν από το κενό.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2021, 13:09 ".., έχω ανάγκη να ανέβω ψυχολογικά".

Πολύ μεγάλος αριθμός βλαμμένων το χρησιμοποιεί αυτο σαν δικαιολογία
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

foscilis έγραψε: 07 Ιαν 2021, 13:09 έχω ξαναπεί για την απέναντι που στην 1η καραντίνα ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ την μαύρη κομμώτρια να έρθει να της φρεσκάρει τη ρίζα με το επιχείρημα "είμαι καρκινοπαθής, έχω ανάγκη να ανέβω ψυχολογικά".
Αν το έγραφες πριν 2 χρόνια, απλά θα συμφωνούσα μαζί σου. Επειδή όμως πρόσφατα έτυχε να έχω 2 νέες γυναίκες καρκινοπαθείς στο πολύ κοντινό μου περιβάλλον, σου λέω ότι ήταν πάγια απαίτηση των γιατρών τους να βάφονται και να περιποιούνται την εμφάνισή τους καθημερινά, για ψυχολογικούς λόγους. Βέβαια αυτά μέσα στο νοσοκομείο, όχι με την επίσκεψη κομμώτριας ενώ είμαστε σε καραντίνα.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Το τρίτο κύμα έρχεται και θα είναι πιο θανατηφόρο» εκτίμησε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νικόλαος Καπραβέλος, κάνοντας λόγο για «τραγωδία» κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγιναν στις εκκλησίες τα Θεοφάνεια. «Δεν φοβάμαι ότι θα ζήσουμε αντίστοιχα περιστατικά, είμαι σίγουρος. Χειρότερα πολύ χειρότερα, με αυτά τα μυαλά δεν θα μιλάμε μόνο για τραγωδία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος αλλά της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος.

https://www.ieidiseis.gr/ellada/item/74 ... -stis-11-1

:wave:
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Εικόνα

Πραγματικα ειστε εκτος κοινωνιας και δεν ξερετε τι σας γινεται....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

taliban έγραψε: 07 Ιαν 2021, 13:39 Το τρίτο κύμα έρχεται και θα είναι πιο θανατηφόρο» εκτίμησε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νικόλαος Καπραβέλος, κάνοντας λόγο για «τραγωδία» κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγιναν στις εκκλησίες τα Θεοφάνεια. «Δεν φοβάμαι ότι θα ζήσουμε αντίστοιχα περιστατικά, είμαι σίγουρος. Χειρότερα πολύ χειρότερα, με αυτά τα μυαλά δεν θα μιλάμε μόνο για τραγωδία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος αλλά της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος.

Οι τύποι πλέον έχουν φθάσει στα έσχατα βάθη κατάντιας τη σπέκουλα... Ουσιαστικά εύχονται την καταστροφή, δεν την προβλέπουν απλώς...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εικόνα

Ζειτε σε αλλη χωρα ή σε κανα χωριο με 50 κατοικους....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
foscilis

Planis έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:32
taliban έγραψε: 07 Ιαν 2021, 13:39 Το τρίτο κύμα έρχεται και θα είναι πιο θανατηφόρο» εκτίμησε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νικόλαος Καπραβέλος, κάνοντας λόγο για «τραγωδία» κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγιναν στις εκκλησίες τα Θεοφάνεια. «Δεν φοβάμαι ότι θα ζήσουμε αντίστοιχα περιστατικά, είμαι σίγουρος. Χειρότερα πολύ χειρότερα, με αυτά τα μυαλά δεν θα μιλάμε μόνο για τραγωδία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος αλλά της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος.

Οι τύποι πλέον έχουν φθάσει στα έσχατα βάθη κατάντιας τη σπέκουλα... Ουσιαστικά εύχονται την καταστροφή, δεν την προβλέπουν απλώς...
Ο διευθυντής της ΜΕΘ όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Planis έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:32

Ο τύπος είναι διευθυντής μιας από τις ΜΕΘ που δέχτηκαν το μεγαλύτερο βάρος της πανδημίας.

Εσύ ως τι μιλάς;

Ως διπλωματούχος άεργος ξυπνιτζής;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Nostalgia έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:34 [img]https://i.postimg.cc/tgNv8rzL/synt ... .jpg[/img]

Ζειτε σε αλλη χωρα ή σε κανα χωριο με 50 κατοικους....
έχω μια ιδέα, αφού κυκλοφόρησε κόσμος στο Σύνταγμα ας στριμωχτούμε σε ουρές 1.5 εκατομμύριο εκστασιασμένοι ταλιμπάνοι να γλείψουμε όλοι μαζί το ίδιο κουτάλι. Μία μας και μία τους.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εικόνα
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Γιατροί ρε φίλε... Οι άνθρωποι αυτοί είναι γιατροί. Έχουν βγάλει και πανεπιστήμιο.

:smt005:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Δεν έχω την αίσθηση ότι στα Θεοφάνια υπήρξε μεγάλη συμμετοχή, συνωστισμός και διάδοση σε σχέση με ό,τι συμβαίνει μια τυχαία εργάσιμη μέρα. Τουλάχιστον όχι σε συνολικό επίπεδο. Κατά τόπους προφανώς και θα υπήρξαν περιστατικά συνωστισμού. Δηλαδή διακρίνω μία προσπάθεια να φορτωθεί η όποια μελλοντική κακή εξέλιξη στην εκκλησία, το οποίο το θεωρώ εσκεμμένο και άδικο. Καθημερινά βλέπω πολύ περισσότερο κόσμο στο Lidl της γειτονιάς σε σχέση με όσους είδα έξω από ναούς.
Θυμάμαι ακόμα την τελευταία μέρα κανονικής λειτουργίας των καταστημάτων πριν τις γιορτές και πόση ώρα έμεινα μποτιλιαρισμένος στην Πειραιώς. Εννοείται ότι θα έπρεπε να γίνει διαφορετικός χειρισμός και να μην πάει κανείς για εορτασμό.

ΥΓ. Ο Τσιόδρας λείπει. Η καθημερινή ενημέρωση ήταν εποικοδομητική. Έθεταν οι δημοσιογράφοι όλα τα θέματα και έπαιρναν μία απάντηση. Τώρα παίρνουν διάφορες και ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει.

ΥΓ2. Ελπίζω να γλιτώσουμε το τρίτο κύμα. Μάχη με το χρόνο είναι τώρα να εμβολιαστούν άτομα σε κρίσιμες θέσεις και ηλικίες όσο το δυνατό γρηγορότερα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”