Είναι κάλεσμαΜπίστης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:00Άσε τις φαντασίες
Σεβάσου την ιερότητα του μοναχισμού και ασχολήσου να διορθώσεις τη λόξα σου.
Ήμουν δειλός
Μη με διαολίζεις πατριώτη
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Είναι κάλεσμαΜπίστης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:00Άσε τις φαντασίες
Σεβάσου την ιερότητα του μοναχισμού και ασχολήσου να διορθώσεις τη λόξα σου.
Πρέπει να γίνεις πρώτα Δόκιμος, να μείνεις περίπου 5 χρόνια υπό δοκιμήν, και μετά να κάνεις κουρά. Θα πας σε Μοναστήρι να ρωτήσεις. Εύκολο είναι, θα γίνεις καλός Μοναχός, πιστεύω ότι είσαι ό,τι πρέπει για το Σχήμα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 11:09 Καλημέρα.
Μου φαίνεται σαν επιθυμητή επιλογή για πολλούς προσωπικούς λόγους.
Θέλω να μάθω πρώτα πληροφορίες.
Σε ποιον απευθύνομαι;
Πως ξεκινά η διαδικασία;
Πως συνεχίζεται;
Υπάρχει περίοδος αναμονής ή μπορεί να γίνει άμεσα;
Μπορώ να πάω για ορισμένο χρόνο; πχ για έναν χρόνο;
Φεύγω όποτε θέλω;
Ευχαριστώ. Ναι αλλά έλεγα για κανά χρόνο να πάω... εκτός κι αν μαρέσει πάρα πολύCavaliere έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:53Πρέπει να γίνεις πρώτα Δόκιμος, να μείνεις περίπου 5 χρόνια υπό δοκιμήν, και μετά να κάνεις κουρά. Θα πας σε Μοναστήρι να ρωτήσεις. Εύκολο είναι, θα γίνεις καλός Μοναχός, πιστεύω ότι είσαι ό,τι πρέπει για το Σχήμα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 11:09 Καλημέρα.
Σε ποιον απευθύνομαι;
Πως ξεκινά η διαδικασία;
Πως συνεχίζεται;
Φεύγω όποτε θέλω;
Δεν αντιλέγωΔημοκρατικός έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:55 Υπακοή στους γέροντες να κάνεις και θα φτάσεις ψηλά στο μοναστήρι.
Αν σου ζητήσουν να κάνεις τίποτε περίεργο, καν το, σε δοκιμάζουν να δουν αν θα γίνεις καλός μοναχός.
Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους τελικά όχι, πονάει λένε η υπακοή στους γέροντες, ειδικά αν θέλουν να τους υπακούς δυό-δυό.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:54Ευχαριστώ. Ναι αλλά έλεγα για κανά χρόνο να πάω... εκτός κι αν μαρέσει πάρα πολύCavaliere έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:53Πρέπει να γίνεις πρώτα Δόκιμος, να μείνεις περίπου 5 χρόνια υπό δοκιμήν, και μετά να κάνεις κουρά. Θα πας σε Μοναστήρι να ρωτήσεις. Εύκολο είναι, θα γίνεις καλός Μοναχός, πιστεύω ότι είσαι ό,τι πρέπει για το Σχήμα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Ιαν 2021, 11:09 Καλημέρα.
Σε ποιον απευθύνομαι;
Πως ξεκινά η διαδικασία;
Πως συνεχίζεται;
Φεύγω όποτε θέλω;
Προτίμησε γυναικείο μοναστήρι .