!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Vodaphone
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Vodaphone
Αφου πιανω 6 μβς ιντερνετ και η wind δεν εχει αλλη γραμμη απιφασισα να αλλαξω εταιρεια δοκίμασα κοσμοτε και βονταφον ,η κοσμοτε δεν με πηρε καν , οπότε συμφωνησα με βονταφον 29 ευρω 100 μβς, έστειλα τα χαρτια περιμενω το συμβολαιο ,σημερα με παιρνουν και μου λενε υπαρχει προβλημα ,τι προβλημα?
Χρωστατε απο το 2008 507 ευρω...
Τοτε ειχα ιντερνετ φορθνετ στον μαγαζι , είχα παρει ενα πισι και μου εκαναν δωρο την συνδρομή ενος ετους,τελειωνει ο χρονος παω να ανανεωσω μου λενε χρωστατε 120 ευρω για τον χρονο ,σρχιζω τα μπινελικια φερνω τα χαρτια με τους μηδενικους λογαριασμους ,
ενταξει δεν υπαρχει προβλημα
Μετα από μερικες ημερες ξαναπηγαινω και μου λενε οτι χρωσταω 507 ευρω ,απο οτι εμαθα οι μαλακες ειχαν χασει ολες τις πληρωμές και έβγαζαν οτι νούμερα τους κατεβαινε ,ε αυτό το πραγμα τωρα το συνανταω 12 χρονια μετα!
Χρωστατε απο το 2008 507 ευρω...
Τοτε ειχα ιντερνετ φορθνετ στον μαγαζι , είχα παρει ενα πισι και μου εκαναν δωρο την συνδρομή ενος ετους,τελειωνει ο χρονος παω να ανανεωσω μου λενε χρωστατε 120 ευρω για τον χρονο ,σρχιζω τα μπινελικια φερνω τα χαρτια με τους μηδενικους λογαριασμους ,
ενταξει δεν υπαρχει προβλημα
Μετα από μερικες ημερες ξαναπηγαινω και μου λενε οτι χρωσταω 507 ευρω ,απο οτι εμαθα οι μαλακες ειχαν χασει ολες τις πληρωμές και έβγαζαν οτι νούμερα τους κατεβαινε ,ε αυτό το πραγμα τωρα το συνανταω 12 χρονια μετα!
Re: Vodaphone
Έτσι γίνεται. Υπομονή. Αν τελικά θέλεις να παραμείνεις θα πρέπει να ξαναπάς τα αποδεικτικά των παλιών πληρωμών και να λύσεις εκ νέου το θέμα. Προσωπικά δεν θα προσπαθούσα καν από το τηλέφωνο με το τυχαίο παιδάκι που θα λέει το ποίημα. Τουλάχιστον ζήτα κάποιο υπεύθυνο, κράτα όνομα κλπ.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Σιγα μην βρω παραστατικα 12 ετων που αφησα στην αθηναST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:00 Έτσι γίνεται. Υπομονή. Αν τελικά θέλεις να παραμείνεις θα πρέπει να ξαναπάς τα αποδεικτικά των παλιών πληρωμών και να λύσεις εκ νέου το θέμα. Προσωπικά δεν θα προσπαθούσα καν από το τηλέφωνο με το τυχαίο παιδάκι που θα λέει το ποίημα. Τουλάχιστον ζήτα κάποιο υπεύθυνο, κράτα όνομα κλπ.
Όπως ειπε και αυτη θα βγαλουμε την σύνδεση στο ονομα της μαμας
Καλό κι αυτό.perseus έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:03Σιγα μην βρω παραστατικα 12 ετων που αφησα στην αθηναST48410 έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:00 Έτσι γίνεται. Υπομονή. Αν τελικά θέλεις να παραμείνεις θα πρέπει να ξαναπάς τα αποδεικτικά των παλιών πληρωμών και να λύσεις εκ νέου το θέμα. Προσωπικά δεν θα προσπαθούσα καν από το τηλέφωνο με το τυχαίο παιδάκι που θα λέει το ποίημα. Τουλάχιστον ζήτα κάποιο υπεύθυνο, κράτα όνομα κλπ.
Όπως ειπε και αυτη θα βγαλουμε την σύνδεση στο ονομα της μαμας
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό το έργο. Τόσες πολλές που μου μοιάζει για σκόπιμο του στυλ 'ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα'.
ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εδώ και κάτι μέρες, από 12 ή 13 Φεβ, δεν έχουμε Vodafone στην περιοχή, έχει πέσει το δίκτυο.
Δεν μπορώ να πάρω και όσοι με πάρουν τους λέει η κασέτα πως θα ειδοποιηθώ για την κλίση.
Παρόλα αυτά, λαμβάνω τηλεφωνήματα από διαφημιστικές , να μου αλλάξουν το αέριο,
να μου αλλάξουν την φώτα αν θέλω αυτό ή εκείνο. τι διάολο, τίποτα δεν την εμποδίζει την διαφήμιση ? σαν να είναι κυβέρνηση ?
Δεν μπορώ να πάρω και όσοι με πάρουν τους λέει η κασέτα πως θα ειδοποιηθώ για την κλίση.
να μου αλλάξουν την φώτα αν θέλω αυτό ή εκείνο. τι διάολο, τίποτα δεν την εμποδίζει την διαφήμιση ? σαν να είναι κυβέρνηση ?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Ούτε τα βασικά ρε σεις; Πάρε στον πάροχο σου και ζήτα την ένταξη των αριθμών στο στο μητρώο του άρθρου 11, ώστε να μη δέχεσαι κλήσεις προωθητικού χαρακτήρα από εταιρείες που δεν έχει εγκρίνει.Esperos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:11 Εδώ και κάτι μέρες, από 12 ή 13 Φεβ, δεν έχουμε Vodafone στην περιοχή, έχει πέσει το δίκτυο.
Ψάξε να δεις τι είναι αυτό. Και δουλεύει πολύ καλά γιατί αν σε καλέσει κάποιος έπειτα από ένα μήνα χωρίς την έγκριση σου, μπορείς να τους τρέχεις.
Σωστότατη η συμβουλή για το αρ. 11 αλλά δε σου έκανε εντύπωση ότι αυτά συμβαίνουν με "πεσμένο" κατά τα λεγόμενα του δίκτυο;Jack Shephard έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:21Ούτε τα βασικά ρε σεις; Πάρε στον πάροχο σου και ζήτα την ένταξη των αριθμών στο στο μητρώο του άρθρου 11, ώστε να μη δέχεσαι κλήσεις προωθητικού χαρακτήρα από εταιρείες που δεν έχει εγκρίνει.Esperos έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:11 Εδώ και κάτι μέρες, από 12 ή 13 Φεβ, δεν έχουμε Vodafone στην περιοχή, έχει πέσει το δίκτυο.
Ψάξε να δεις τι είναι αυτό. Και δουλεύει πολύ καλά γιατί αν σε καλέσει κάποιος έπειτα από ένα μήνα χωρίς την έγκριση σου, μπορείς να τους τρέχεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Jack Shephard
Σωστά, δεν έδωσα βάση σε αυτό.
Με πεσμένο δίκτυο θα έπρεπε να γλυτώσεις τουλάχιστον όλα τα τηλεφωνήματα. Και τα διαφημιστικά.
Υποθέτω δεν έχει σταθερό και του έχουν δώσει data και χρόνο για το κινητό.
Με πεσμένο δίκτυο θα έπρεπε να γλυτώσεις τουλάχιστον όλα τα τηλεφωνήματα. Και τα διαφημιστικά.
Υποθέτω δεν έχει σταθερό και του έχουν δώσει data και χρόνο για το κινητό.
Ας μας πει ο ίδιος γιατί εμένα τουλάχιστον με ψιλομπέρδεψε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Νεκρανάσταση του τοπικ αλλά πρακτικά δεν γίνεται να κρατάς αρχεία όλους τους λογαριασμούς επί 12ετια (όπως στην περίπτωση του φίλου). Δεν υφίσταται ένα λογικό διάστημα παραγραφής;Green Dragon έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:48 Το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό το έργο. Τόσες πολλές που μου μοιάζει για σκόπιμο του στυλ 'ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα'.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Έχεις ένα τετράδιο κι εκει γράφεις τον αριθμό συναλλαγής κάθε πληρωμής
Ημερομηνία που αντιστοιχεί πχ ΔΕΗ, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ
Είναι αδυνατον να εκτυπώνεις και να κρατάς τόσα χαρτιά
Καλο ειναι κι εμπρόθεσμα να γράφεις ποσες μερες αργησες
Ημερομηνία που αντιστοιχεί πχ ΔΕΗ, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ
Είναι αδυνατον να εκτυπώνεις και να κρατάς τόσα χαρτιά
Καλο ειναι κι εμπρόθεσμα να γράφεις ποσες μερες αργησες
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κανονικά κάθε λογαριασμός περιλαμβάνει και όλες τις παρελθούσες οφειλές, οπότε θα έπρεπε ν' αρκεί σαν αποδεικτικό στοιχείο. Έλα όμως που το πρόβλημα συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες!Awesomatic έγραψε: 18 Φεβ 2021, 15:34Νεκρανάσταση του τοπικ αλλά πρακτικά δεν γίνεται να κρατάς αρχεία όλους τους λογαριασμούς επί 12ετια (όπως στην περίπτωση του φίλου). Δεν υφίσταται ένα λογικό διάστημα παραγραφής;Green Dragon έγραψε: 07 Ιαν 2021, 12:48 Το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό το έργο. Τόσες πολλές που μου μοιάζει για σκόπιμο του στυλ 'ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα'.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εδώ΄(Ικαρία - Ράχες), λόγω κακοκαιρόας ή δεν ξέρω αν έγινε τίποτα άλλο, απ τις 13 Φεβ αν θυμάμαι καλά , όλα τα vodafone είναι εκτός δικτύου.
Δεν μπορώ να καλέσω, δεν μπορούν να με καλέσουν. Πήρα από σταθερό την εταιρία και μου είπαν ότι όντως έχει βλάβη και ΘΑ επισκευασθεί.
Αλλά έχω λάβει διαφημιστικές κλήσεις, με παίρνου από εταιρίες και μου προτείνουν να αλλάξω ΔΕΗ και να βαλω φυσικό αέριο.
Πως μπορούν οι διαφημίσεις να καλούν?
Θα το δω και το αρθρο 11 , δεν το ήξερα.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Jack Shephard
Θα βρεις ένα κινητό Vodafone, έστω και σε άλλο σημείο του νησιού και θα σε καλέσει. Τι ακούει;
Μετά θα πρέπει να βρεις ένα σταθερό ή κινητό που δεν είναι Vodafone και θα ζητήσεις να σε καλέσει.
Μπορεί να έχεις κλήσεις μόνο εντός δικτύου Vodafone ή μπορεί να έχεις μόνο εισερχόμενες και να μη τα έχεις καταλάβει καλά.
Αντίστοιχες δοκιμές μπορείς να κάνεις και για εξερχόμενες.
Για να είναι τυπικά οι δοκιμές σου σωστές πρέπει να γίνουν από και προς όλους τους παρόχους αλλά αυτό είναι δύσκολο.
Επίσης προσπάθησε όταν περιγράφεις ένα πρόβλημα να είσαι συγκεκριμένος: τι σημαίνει "όλα τα Vodafone"; Σταθερά και κινητά ή μόνο σταθερά. Αν έχεις κινητό, πάρτους για να σου δώσουν δωρεάν data και χρόνο ομιλίας όσο διαρκεί το πρόβλημα σου.
Μετά θα πρέπει να βρεις ένα σταθερό ή κινητό που δεν είναι Vodafone και θα ζητήσεις να σε καλέσει.
Μπορεί να έχεις κλήσεις μόνο εντός δικτύου Vodafone ή μπορεί να έχεις μόνο εισερχόμενες και να μη τα έχεις καταλάβει καλά.
Αντίστοιχες δοκιμές μπορείς να κάνεις και για εξερχόμενες.
Για να είναι τυπικά οι δοκιμές σου σωστές πρέπει να γίνουν από και προς όλους τους παρόχους αλλά αυτό είναι δύσκολο.
Επίσης προσπάθησε όταν περιγράφεις ένα πρόβλημα να είσαι συγκεκριμένος: τι σημαίνει "όλα τα Vodafone"; Σταθερά και κινητά ή μόνο σταθερά. Αν έχεις κινητό, πάρτους για να σου δώσουν δωρεάν data και χρόνο ομιλίας όσο διαρκεί το πρόβλημα σου.