εννοειται ... πιασανε λεει και 20 διαδηλωτες μεσα στο κτηριο ... κολαση
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
lonelyrider έγραψε: 07 Ιαν 2021, 00:52
Όπως μετέδωσε το αμερικανικό NBC η γυναίκα που πυροβολήθηκε στο στήθος πέθανε.
Μια τρομοκράτισσα που εισέβαλε στο Καπιτώλιο για να καταλύσει δια της βίας την δημοκρατία εξουδετερώθηκε.
Μπράβο στον αστυνομικό.
Εντάξει το γαμησες
Mπράβο στους υπερασπιστές της δημοκρατίας!
Τους τρομοκράτες τους εξουδετερώνουμε, και όσους αναπνέουν ακόμη, τους διώκουμε ανελέητα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 00:50
Εγώ διάβασα μία δημοσίευση που λέει ότι με αφορμή το γεγονός πρώτη δύναμη στο δυτικό ημισφαίριο και συνεχιστής του δόγματος Μονρόε θα γίνει η Βραζιλία . Κρυφό της όπλο οι άνθρωποι - αλιγάτορες που θα καταφέρει να δημιουργήσει ο Μπολσονάρου εκμεταλλευόμενος τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer σε συνδυασμό με μία μυστική ουσία που εξέλιξαν στα βραζιλιάνικα εργαστήρια επιζώντες Ναζί επιστήμονες . Εάν καταφέρει να νικήσει την Κίνα επόμενη linqua franca προβλέπονται τα πορτογαλικά , οπότε όσοι έχετε παιδιά σχολικής ηλικίας σας συστήνω την εκμάθηση τους .
Όποιος ενδιαφέρεται προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως μεταφραστής.
Οι αποδοχές μου είναι διαπραγματεύσιμες.
.
lonelyrider έγραψε: 07 Ιαν 2021, 00:52
Όπως μετέδωσε το αμερικανικό NBC η γυναίκα που πυροβολήθηκε στο στήθος πέθανε.
Μια τρομοκράτισσα που εισέβαλε στο Καπιτώλιο για να καταλύσει δια της βίας την δημοκρατία εξουδετερώθηκε.
Μπράβο στον αστυνομικό.
Δε σε λυπεί το γεγονός ότι χάθηκε μία ζωή?
Mε χαροποιεί που δεν καταλύθηκε η δημοκρατία απο τους τρομοκράτες του Τραμπ.