το χάνουμε το κασπερίνι! ώιμέ!!!- Casper - έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:09 Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2
Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο. Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι στέλνω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
the comet the course the tail
Re: Τι στέλνω;
-
- Casper -
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:21Αν του βγάλει το παντελόνι, τύπισσα, να ρίξουν και μια ανάλυση για τους Προραφαηλίτες;- Casper - έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:09 Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2
Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο. Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.
Για το ένστικτο (το δικό του) μιλάω, την αύρα της κοπέλας, πώς το λένε. Σε εμένα είναι δυνατό, συνήθως καταλαβαίνω.
Ξέρω πως το κατάλαβες αλλά τελοσπάντων, κουβέντα να γίνεται
Αν βγει το όνειρο (το δικό σου) θα σε ενημερώσω σίγουρα γιατί όλο αυτό έγινε μια μέρα μετά που μου το είπες.the comet the course the tail έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:41το χάνουμε το κασπερίνι! ώιμέ!!!- Casper - έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:09 Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2
Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο. Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.![]()
Πλάκα κάνω. Τίποτα δεν θα βγει. Λες και δεν με ξέρετε, δεν είμαι εγώ για τέτοια. Θα τον στείλω στην μάνα του για να γλυτώσει το παιδί.
Ας επενδύσουμε στον Γενιά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
-
Γιάννης
Όχι, απλά εξηγώ για ποιο λόγο είναι αντιαισθητικό.Χαοτικός έγραψε: 06 Ιαν 2021, 20:05
Και προτείνεις σε κάποιον να μην προχωρήσει σε κάτι άμα γουστάρει για τη σκέψη και μόνο;![]()
Μια χαρά είναι. Εμένα που έχω ωραίο σώμα και δέρμα με κοιτάνε σαν ξερολούκουμο οι νεαρές.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
the comet the course the tail
- Casper - έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:09
Αν βγει το όνειρο (το δικό σου) θα σε ενημερώσω σίγουρα γιατί όλο αυτό έγινε μια μέρα μετά που μου το είπες.![]()
Πλάκα κάνω. Τίποτα δεν θα βγει. Λες και δεν με ξέρετε, δεν είμαι εγώ για τέτοια. Θα τον στείλω στην μάνα του για να γλυτώσει το παιδί.
-
Γιάννης
Αν έχεις κλείσει τα 40, τότε δεν έχεις ωραίο σώμα/δερμα, έχεις μόνο ωραίες αυταπάτες.Χαοτικός έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:16 Μια χαρά είναι. Εμένα που έχω ωραίο σώμα και δέρμα με κοιτάνε σαν ξερολούκουμο οι νεαρές.
Μην το πεις μόνο στις Χαοτικίτσες. Τη γάμησες.
-
Γιάννης
Αν σε περιτριγυρίζουν Χαοτικίτσες, δεν είναι ούτε για τα νιάτα σου ούτε για την ομορφιά σου. Ξέρεις για ποιο λόγο είναι.
τί σ έπιασε παιδίμουΓιάννης έγραψε: 06 Ιαν 2021, 22:07
Αν έχεις κλείσει τα 40, τότε δεν έχεις ωραίο σώμα/δερμα, έχεις μόνο ωραίες αυταπάτες.
ειδικά εσείς οι άνδρες μια χαρά είστε σ αυτές τις ηλικίες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Γιάννης
Γιάννης έγραψε: 06 Ιαν 2021, 22:12Αν σε περιτριγυρίζουν Χαοτικίτσες, δεν είναι ούτε για τα νιάτα σου ούτε για την ομορφιά σου. Ξέρεις για ποιο λόγο είναι.
Μαντίκ
ούτε εγώ, αλλά οι περισσότεροι είναι μια χαρά, αμάν με την
αυστηρότητα πχια
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Εγώ ήμουν και είμαι ακόμα. Τύχη; Θεία φύση; Δεν ξέρω.