Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο. Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι στέλνω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Casper -
Re: Τι στέλνω;
Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2 
Δεν είμαι η καλύτερη για συμβουλές αλλά θα συμφωνήσω με την νύχτα. Να είσαι αληθινός και όπου βγει, μην κωλώνεις. Εδώ δεν κώλωσα εγώ. Σπανιότατο φαινόμενο. Έχει σημασία τι θα σου βγάλει αλλά αυτό θα το μάθεις όταν μιλήσετε.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πιστεύεις σε μένα κασπερουλίνι;;;- Casper - έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:09 Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2
Πείτε ένα καλό λόγο να μπω δυναμικά!!!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
ζήτησέ της ένα τραγούδι, να δεις αν ταιριάζετε 
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Casper -
ΕννοείταιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:11Πιστεύεις σε μένα κασπερουλίνι;;;- Casper - έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:09 Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2
Άντε και πολύ άργησες. Μετά το εύκολο θα γίνει δύσκολο.
Έχεις σκοπό να είσαι μπροστά και να βλέπεις δηλαδή;Γιάννης έγραψε: 06 Ιαν 2021, 18:55Είναι αντιαισθητικό.Χαοτικός έγραψε: 06 Ιαν 2021, 18:51Γιατί να μην κάνει κάτι με μία μικρή ένας πενηντάρης, αν είναι άνω του ορίου νομιμότητας;Γιάννης έγραψε: 06 Ιαν 2021, 18:48
Αν είσαι πενηντάρης, η συμβουλή είναι: Να μην κάνεις τίποτα με την μικρή (πορνόγερε). Να κάτσεις σπίτι σου, ή το πολύ πολύ να βρεις καμιά σαραντάρα να παίξεις.
Στο άλλο άκρο, αν είσαι 18ρης ντύνεσαι σερβιτόρος, πιάνεις το δίσκο, πετάς απάνω την ψωλή σου, πλησιάζεις την μικρή και την ρωτάς ευγενικά: "εσείς δεσποινίς, τι θα πάρετε;"
Αλήθεια λέω, δεν έχω ηθικές αναστολές. Απλά η σκέψη του φρέσκου και αψεγάδιαστου κορμιού που ακόμα μυρίζει γιασεμί, να έρχεται σε επαφή με τις ιδρωμένες και κρεμαστές πατσοκοιλιές ενός μεσήλικα, μου φέρνει μια αηδία, μια αναγούλα, θέλω να ξεράσω και αμέσως μετά να πεθάνω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γουστάρω ρε να σας πει καμιά: Σε βλέπω σαν γκόμενο... και δεν θα ξέρετε πως να το διαχειριστείτε. 
the end
- Γενιά της Αμαρτίας
Γαμησέτα.Πάνας έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:15 Γουστάρω ρε να σας πει καμιά: Σε βλέπω σαν γκόμενο... και δεν θα ξέρετε πως να το διαχειριστείτε.![]()
Μπα γω το χω είμαι τσαχπίνης.
ΦιξντNaida έγραψε: 06 Ιαν 2021, 18:58Τα σέβη κόμπλεξ μου.Γιάννης έγραψε: 06 Ιαν 2021, 18:55Είναι αντιαισθητικό.Χαοτικός έγραψε: 06 Ιαν 2021, 18:51
Γιατί να μην κάνει κάτι με μία μικρή ένας πενηντάρης, αν είναι άνω του ορίου νομιμότητας;
Αλήθεια λέω, δεν έχω ηθικές αναστολές. Απλά η σκέψη του φρέσκου και αψεγάδιαστου κορμιού που ακόμα μυρίζει γιασεμί, να έρχεται σε επαφή με τις ιδρωμένες και κρεμαστές πατσοκοιλιές ενός μεσήλικα, μου φέρνει μια αηδία, μια αναγούλα, θέλω να ξεράσω και αμέσως μετά να πεθάνω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καλά έκανε .Naida έγραψε: 06 Ιαν 2021, 18:59Μαλακία έκανες. Έγινες ένας από τον σωρό. Δεν ψοφάω.
Τον σωρό τον αποφεύγουμε και να θυμήσω πως πάντα προχωράμε με ευγένεια . τακτ και πρωτοτυπία.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα καλύπτει όλα , η ατάκα σαν παράδειγμα που είχε προτείνει ο Χαοτικός σαν πρωτο άνοιγμα στο παιχνίδι
'' πες μου ποιός σε γαμάει να πάω να του πάρω πίπα''.
Δυστυχώς όμως είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσετε σε τέτοιο ανώτατο επίπεδο .
- Γενιά της Αμαρτίας
Θέλω εύκολα δεν θέλω δύσκολα!!!- Casper - έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:12ΕννοείταιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:11Πιστεύεις σε μένα κασπερουλίνι;;;- Casper - έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:09 Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2
Άντε και πολύ άργησες. Μετά το εύκολο θα γίνει δύσκολο.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Γενιά της Αμαρτίας
Τι κοινά ενδιαφέροντα μπορεί να 'χω γω μ' αυτήν. Think. Think. Think.
ΈκλαψαWinston Smith έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:0550αρης με 18άρα συμφοιτήτρια; Πόσο δύσκολη είναι αυτή η σχολή;Γιάννης έγραψε: 06 Ιαν 2021, 18:48Αν είσαι πενηντάρης, η συμβουλή είναι: Να μην κάνεις τίποτα με την μικρή (πορνόγερε). Να κάτσεις σπίτι σου, ή το πολύ πολύ να βρεις καμιά σαραντάρα να παίξεις.
Στο άλλο άκρο, αν είσαι 18ρης ντύνεσαι σερβιτόρος, πιάνεις το δίσκο, πετάς απάνω την ψωλή σου, πλησιάζεις την μικρή και την ρωτάς ευγενικά: "εσείς δεσποινίς, τι θα πάρετε;"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Απαράδεκτο πόστ- Casper - έγραψε: 06 Ιαν 2021, 19:09 Επιφυλάσσομαι να σας πω και εγώ κάποια στιγμή την ιστορία μου. Επειδή συμβαίνει τώρα, θέλω να δω πού θα καταλήξει. Αν θα φάω τα μούτρα μου, αυτός τα δικά του ή και οι 2
σακάτεψες τα όνειρα των πχορουμιτώνε .