Ποιος έφαγε πρόστιμο ως διοργανωτής?Gewponos90 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:01
Αμέ. Και συλλήψεις έγιναν.
Θέλω να μου απαντήσεις και για τη 17Ν
Ποιος έφαγε πρόστιμο ως διοργανωτής?Gewponos90 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:01
Αμέ. Και συλλήψεις έγιναν.
Βασικά όχι και αυτό διότι ο Μητσοτάκης ακολουθεί απο την αρχή λάθος τακτική αντιμετώπισης της πανδημίας και απο την άλλη κάνει τα στραβά μάτια όταν το ΚΚΕ κάνει παραβιάσεις. Ετσι στρέφει εναντίον του όλες τις ομάδες που παραδοσιακά ψηφίζουν το κόμμα του:ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά ιδιωτικός τομέας και φυσικά δεξιοί ορθόδοξοι.Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 15:58Πεσανε πρόστιμα σήμερα.
Εκεί πέσανε?
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:02Ποιος έφαγε πρόστιμο ως διοργανωτής?
Mitharadir έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:03Βασικά όχι και αυτό διότι ο Μητσοτάκης ακολουθεί απο την αρχή λάθος τακτική αντιμετώπισης της πανδημίας και απο την άλλη κάνει τα στραβά μάτια όταν το ΚΚΕ κάνει παραβιάσεις. Ετσι στρέφει εναντίον του όλες τις ομάδες που παραδοσιακά ψηφίζουν το κόμμα του:ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά ιδιωτικός τομέας και φυσικά δεξιοί ορθόδοξοι.
Έφαγε ο μητροπολίτης ΚαλαβρύτωνGewponos90 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:04Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:02Ποιος έφαγε πρόστιμο ως διοργανωτής?
Σαν διοργανωτής κανένας. Γιατί είδες να πεφτει να προστιμο σαν διοργανωτής στην επίσημη εκκλησία δηλαδή τον αρχιεπίσκοπο;
Που κολλάνε τα σούπερ μάρκετ που είναι κάτι απολύτως αναγκαίο με τις εκκλησίες που είναι πρακτικά άχρηστες;Nostalgia έγραψε: 06 Ιαν 2021, 15:51Ναι στα σουπερ μαρκετ απλα πιανεις αντικειμενα που εχουν πιασει περιπου 50 μαντραχαλαιοι πριν απο σενα μεχρι να φτασουν στο ραφι σου. Πηγα σημερα εκκλησια πηγα και μεσα στις γιορτες σουπερ μαρκετ, σαφως πιο επικινδυνο το σουπερ μαρκετ, εαν μονο γνωριζατε ποσα κρουσματα υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ δεν θα λεγατε τετοιες παπαριες.Arisvilla έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:14 Στα σούπερ μάρκετ αγαπητοί χριστιανοταλιμπάν δεν φιλάς εικόνες, ούτε γλείφεις από το ίδιο κουταλάκι με δεκάδες άλλους, ούτε έχεις ιερείς και ψάλτες χωρίς μάσκα να φτύνουν σταγονίδια. Ούτε φιλάς τα χέρια παπάδων. Και λιγότερο μένεις σε ώρα στο σούπερ μάρκετ. Και στην τελική τα σούπερ μάρκετ είναι αναγκαία για τη λειτουργία της χώρας. Το να πας στην εκκλησία και να γλείφεις κουταλάκια και να ακούς ψαλμωδίες δεν το βλέπω και τόσο αναγκαίο ειδικά εν μέσω πανδημίας. Αν είσαι πιστός και πιστεύεις προσευχήσου και μέσα στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να πας στην εκκλησία για να δώσεις και το δύο ευρω στην Εκκλησία ΑΕ.
Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:04 Επίσης ΜΑΤ είχαμε για να μη γίνουν επεισόδια, που γίνανε, όχι για να μη μαζευτείτε
Έλα κλέβω εκκλησία
Σε κατα τοπους Μητροπολιτες επεσαν προστιμα.Gewponos90 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:04Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:02Ποιος έφαγε πρόστιμο ως διοργανωτής?
Σαν διοργανωτής κανένας. Γιατί είδες να πεφτει να προστιμο σαν διοργανωτής στην επίσημη εκκλησία δηλαδή τον αρχιεπίσκοπο;
Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων. Όχι η εκκλησία συνολικά.Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:07Έφαγε ο μητροπολίτης ΚαλαβρύτωνGewponos90 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:04Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:02
Ποιος έφαγε πρόστιμο ως διοργανωτής?
Σα να λέμε έφαγε το ΠΑΜΕ και όχι το ΚΚΕ
αλλά στην περίπτωση σας ούτε το ΠΑΜΕ έφαγε
Ωραια. Περιμένουμε να πληρωθούν τώρα να ανασαμουν τα ταμεία. Καλή μέρα η σημερινηZelda έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:09Σε κατα τοπους Μητροπολιτες επεσαν προστιμα.Gewponos90 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:04Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:02
Ποιος έφαγε πρόστιμο ως διοργανωτής?
Στο Αιγιο εφαγε 1500 ή 3000 ευρω Μητροπολιτης και 300 αυτοι που βουτηξαν
Σε αλλες περιοχες δεν ξερω τι εγινε
Αν είναι ποτέ δυνατόν.Highlander έγραψε: 06 Ιαν 2021, 15:37 Ιερή ανταλλαγή σωματικών υγρών ανάμεσα σε πιστούς που τρώνε με το ίδιο κουταλάκι εν μέσω πανδημίας.
![]()
Στα λόγια μου ήρθες σε 3 ποστGewponos90 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:10Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων. Όχι η εκκλησία συνολικά.Lugozzi έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:07Έφαγε ο μητροπολίτης ΚαλαβρύτωνGewponos90 έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:04
Σα να λέμε έφαγε το ΠΑΜΕ και όχι το ΚΚΕ
αλλά στην περίπτωση σας ούτε το ΠΑΜΕ έφαγεπεριμένουμε να το πληρώσει λοιπόν.
Για πάμε και κκ, είχαμε πει και εδώ μέσα όταν κάτι under καβλωναν ότι ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά στην πράξη. Έμεινε. Πηξτε![]()
Philip Mortimer έγραψε: 06 Ιαν 2021, 16:11Αν είναι ποτέ δυνατόν.Highlander έγραψε: 06 Ιαν 2021, 15:37 Ιερή ανταλλαγή σωματικών υγρών ανάμεσα σε πιστούς που τρώνε με το ίδιο κουταλάκι εν μέσω πανδημίας.
![]()
![]()